HAYAMIN.ORG

חדשות ודיונים => מערכת החדשות => נושא נשלח על ידי: JewishGirl על ינואר 29, 2012, 17:57:26

כותרת: שני מוסדות חמאס נסגרו בסילוואן
תגובה על ידי: JewishGirl על ינואר 29, 2012, 17:57:26
שני מוסדות בכפר סילוואן שבמזרח ירושלים הממומנים על ידי החמאס אשר שימשו לפעילות נסתרת של החמאס בכפר.


מפלג המיעוטים ביחידה המרכזית בסיוע כוחות מג"ב סגרו בצהריים (ראשון), על פי צו עליו חתום מפכ"ל המשטרה, רב ניצב יוחנן דנינו, שני מוסדות בכפר סילוואן שבמזרח ירושלים.
 
הצו, שתוקפו הוא ל-30 יום, אוסר על פעילותם של שני המוסדות מאחר שהם ממומנים על ידי החמאס ועל פי הידיעות שבידי המשטרה הם משמשים לפעילות נסתרת של החמאס בכפר.
 
מהמשטרה נמסר כי סגירת המוסדות היא חלק מפעילות כוללת בסיוע השב"כ, למניעת פעילות של ארגוני טרור בירושלים. בשנה האחרונה נסגרו 10 משרדים של ארגוני טרור במזרח ירושלים.
 
לפני כשבוע עצרו משטרת ירושלים והשב"כ שני פעילי חמאס במזרח ירושלים. העצורים הם תושבי מזרח ירושלים חבר הפרלמנט הפלסטיני, מוחמד טוטח, והשר לענייני ירושלים לשעבר, חאלד אבו ערפה.
 
השניים נעצרו בפשיטה של המשטרה והשב"כ על בניין הצלב האדום בשכונת שייח' ג'ראח, שם הם הסתתרו במשך שנה וחצי. זאת לאחר שתעודות הזהות שלהם נשללו על ידי משרד הפנים עקב פעילות טרור.


מקור: ערוץ 7
כותרת: שני מוסדות חמאס נסגרו בסילוואן
תגובה על ידי: אביר הקרנפים על ינואר 30, 2012, 01:38:47
להעיף את כולם... מגדלים מחבלים בתוכנו.. להעיף את כולם!