HAYAMIN.ORG

חדשות ודיונים => דיון כללי => נושא נשלח על ידי: הבוס הגדול על אוגוסט 31, 2011, 17:58:39

כותרת: תופעה יחסית חדשה ומאוד מדאיגה-מה דעתכם?
תגובה על ידי: הבוס הגדול על אוגוסט 31, 2011, 17:58:39
בשנה האחרונה הבוגדים המיתיוונים,מפיצים מחלה חדשה ומסוכנת במיוחד בקרב הפולשים מאפריקה והעובדים הזרים מהמדינות השונות.

הם עוברים בית בית וממקום עבודה אחד לשני ומחלקים להם חוברות של זכויות האדם,הדבר המטריד במיוחד במעשה הזה הוא שעיקר הפעולה שלהם היא לגרום להם להתלונן על בעלי עסקים ומעסיקים ישראלים.

הם מלמדים אותם איך למצוא משהו קטן במיוחד שאפשר לתבוע את המעסיק ואז לפנות למרכזים שלהם ודרך עורך דינים שמתנדבים לנפח את הסיפור ובכך להוציא הרבה כסף מישראלים.

המטרה שלהם היא להראות לציבור בישראל שהם מסכנים והמעסיקים מנצלים אותם ומשפילים אותם ובכך לקנות עוד קצת רחמים מהציבור הישראלי ובנוסף לפגוע בהכנסתם,כי לדעתם הם קפיטליסטים חזירים שמנצלים את העבד השחור.

חשוב לי להדגיש שלא מדובר רק בפולשים מאפריקה אלה בקרב כל העובדים הזרים,יש כאן עבודה רצינית של הערב רב מאחורי הקלעים ממש מושקע שם הרבה מאוד כסף על מנת ליצור תביעות כנגד יהודים.

אתם יכולים לראות גם מקרה אחד מתוך המאות שפורסם אתמול לגבי שרה נתניהו,שבא העובדת הזרה שידע שעומדים לפטר אותה תובעת משרה כסף כי היא טוענת שהיא פגעה בה פיזית ושימו לב...נפשית מאיפה היא למדה את כל הדברים האלה אם לא מהערב רב?!

למקרה ולמיימדים שלו נחשפתי לאחרונה באחת הקבוצות בפייסבוק שפועלת נגד הפלישה.

הייתי מעוניין לדעת מה דעתם ואם יש לכם להציע פיתרון שנוכל להפיץ בפייסבוק ובכלל בכל האינטרנט ולהזהיר בעלי עסקים מכל המזימה שלהם,אולי זה גם יצליח למנוע מהם להעסיק אותם לכו תדעו?!
כותרת: תופעה יחסית חדשה ומאוד מדאיגה-מה דעתכם?
תגובה על ידי: zelhar על אוגוסט 31, 2011, 18:47:24
מי שמעסיק את החיותאדם האלה הוא ממילא בוגד וסייען של גל הפלישה השחורה. אני לא יודע, אולי אם הטינופות השחורות האלה יתחילו לתבוע מעסיקים אז המעסיקים יבינו דרך הכיס שלהם שזה לא כדאי להעסיק פולשים זרים.
כותרת: תופעה יחסית חדשה ומאוד מדאיגה-מה דעתכם?
תגובה על ידי: לוחם יהודה על אוגוסט 31, 2011, 18:48:17
לא מספיק הכושים הפולשים והעוזרים הבוגדנים הנאצים שלהם, השתלטו פה על מדינה שלא שלהם והם פה על תקן אורחים, עכשיו הכושים הארורים יתחילו גם לפגוע ביהודים לא מספיק כל הפגיעות שהם עשו ועושים ..


אין לא יעזור מה ינסו לעשות, רק אלימות הפתרון במדינה הזאת.
כותרת: תופעה יחסית חדשה ומאוד מדאיגה-מה דעתכם?
תגובה על ידי: Rafoe על אוגוסט 31, 2011, 19:32:35
פשוט תכתוב במקומות אחרים (פייסבוק, יוטיוב, וכו') את מה שאתה כותב כאן ותביא את האמת לפתחם של כמה שיותר יהודים.
כותרת: תופעה יחסית חדשה ומאוד מדאיגה-מה דעתכם?
תגובה על ידי: jewlover and arabhater על אוגוסט 31, 2011, 19:45:39
בס"ד
לא להעסיק אותם מלכתחילה
כותרת: תופעה יחסית חדשה ומאוד מדאיגה-מה דעתכם?
תגובה על ידי: אביר הקרנפים על ספטמבר 04, 2011, 07:07:32
נכון שמי שמעסיק את הכושים המגעילים האלה שיאכל אותה.. אבל צריך לראות איך מונעים מהכלבים הבוגדים האלה לעזור לקופים הכושים האלה על חשבון אחינו ובשרנו.