HAYAMIN.ORG
חדשות ודיונים => דיון כללי => נושא נשלח על ידי: El Blanco על מאי 08, 2011, 09:52:38
-
http://www.youtube.com/watch?v=TwV_nNv-uy8
http://www.facebook.com/freeyigal?sk=app_7146470109
http://www.facebook.com/freeyigal?sk=app_6009294086
-
בס''ד
יגאל עמיר חף מפשע כי אבישי רביב והשב''כ הדיחו אותו להרוג את רבין. ללא ההדחה של השב''כ, יגאל לא היה הורג את רבין כי הוא היה שומר חוק.
לכן חייבים לשחרר את יגאל מיד.
-
בסופו של דבר יהודים כמו יגאל עמיר, ברוך גולדשטיין, ושאר היהודים שהקריבו את עצמם למען עם ישראל ייזכרו כגיבורי ישראל בדורות הבאים.
בדיוק כמו יהודה המכבי שהיום הוא גיבור ישראל (אבל תהיו בטוחים שבתקופתו הוא נרדף ע"י השלטון היווני ומשתפי הפעולה המתיוונים).
-
20 עובדות שככל הנראה לא ידעתם על רבין, יגאל עמיר ותהליך אוסלו
--------------------------------------------------------------------------------
1. פסיכולוג שבדק את מנת המשכל של יגאל עמיר, קבע שיש לו מנת משכל ברמה של 144. זהו איי קיו גבוה ביותר, שיש למעטים באוכלוסיה המוגדרים: מחוננים ("על השרון", 15.03.96)
(http://www.nrg.co.il/images/archive/300x225/844/668.jpg)
הציל את הכבוד שלנו. יגאל עמיר
2. בזמן תהליך הסכמי אוסלו, התבטא יאסר ערפאת באוזני באי כינוס ערבי שהתקיים ביוהנסבורג, בירת דרום אפריקה, שהסכמי אוסלו שהוא חותם עליהם הם כמו הסכם כורייש, שזהו הסכם שחתם מוחמד עם תושבי מכה רק בכדי לכבוש אותם, וכך עשה לאחר 22 חודשים. באותה עת הוא הצהיר על "שלום של אמיצים" באוזניים ישראליות. הדברים פורסמו בכל כלי התקשורת הישראלים בזמן תהליך אוסלו. רבין כמובן, הגן על ערפאת בטענות לא ענייניות, שערפאת חייב לומר דברים אלו. עצוב לדעת היום שדווקא למשפט המדובר ,שעליו הגן רבין, דווקא אליו התכוון ערפאת. רבין ידע, ראה, ושמע ובכל זאת המשיך במעשיו.
(http://albums.tapuz.co.il/Albums/129422/0-4/ijqljj/12942220071120141010.bmp)
לא שם על היאהוד. רבין
3. בשנת 68', יצחק רבין כיהן כשגריר בארה"ב. בעת מסיבת יום העצמאות, נתבקש לספר אירוע מעניין מתקופת קום המדינה. השגריר קם על רגליו וסיפר בגאווה על פרשיית "אלטלנה", ואמר: "דפקתי (יריתי) אותם בים, ודפקתי אותם שוחים אל החוף". מעניין מהו המקרה שבו התגאה.
אוניית "אלטלנה" היא ספינה שאוכלסה ברובה בניצולי שואה הכמהים להגיע לארץ הקודש, ושימשה אף ספינת נשק בשביל לתגבר את כוחות האצ"ל. עקב התנגדות הפלמ"ח לפריקת הספינה בחופי הארץ מחשש להתחזקות האצ"ל והלח"י, טובעה האונייה ונרצחו 16 יהודים.
יצחק רבין פיקד בשטח על ביצוע פקודת בן גוריון, עקב חשש שמא תיפתח אש מהאונייה, אמר רבין ללא היסוס: " קח רימונים וחסל אותם" אמר ואף עשה, השליך רימונים על אחיו. ("אלטלנה", נקדימון. 282)
(http://www.miki.org.il/wp-content/uploads/2008/06/a2-altalana.jpg)
16 ניצולי שואה נטבחו באכזריות נאצית. טבח אלטלנה
חייל שסירב לטבוח באחיו, זכה לביטויי גנאי והפצרות לבצע הרצח מיצחק רבין, קצין המבצעים של הפלמ"ח. (שם, 285)
התקבלה החלטה להפגיז האונייה בתותח, וכך גם קרה. "ההפגזה נועדה לפגוע, ולא להטיל פחד" דאג רבין לוודא שלא נטיל ספק. ("פנקס שירות")
לא היתה זו מלחמת אחים, במלחמה, שני הצדדים נלחמים. במקרה זה היה "טבח אחים" מפני שבגין הורה לא להשיב אש כלל, וכך היה. הונפו דגלים לבנים ובכל זאת, יהודים נטבחו בעודם במים למשך כרבע שעה. "נודע שבגין באונייה וכך התעצמה האש, משקעי השנאה כלפי הארגונים ומנהיגם מצאו ביטוי בעוצמת האש" הבהיר רבין את מניעי השנאה שהוליכו אותם. ("פנקס שירות"). על כך התגאה יצחק רבין, ראש ממשלה בישראל.
4. בשנת 87', נוסדה תנועת החמאס בידי קבוצה מצומצמת של פעילים איסלאמיים המקושרים ל"אחים המוסלמים" במצרים. בשנת הווסדו של החמאס, יצחק רבין היה שר הבטחון – ומינה את עוזרו לעניני ערבים, אל"מ דוד חכם לאיש הקשר בינו לבין החמאס, על מנת לסייע לתנועה לגדול ולהחליף את אש"ף. באותה שנה נפגש רבין אישית עם אחד ממייסדי החמאס – השייח מחמוד א-זהאר.
(http://www.nrg.co.il/images/archive/300x225/955/805.jpg)
באדיבות רבין. ערבים נאצים מהחמאס
5. בהמשך הסכמי אוסלו שלא התממשו, צה"ל היה אמור לנסוג מרוב שטחי יש"ע ולהשאיר את היישובים היהודיים מוקפים במרצחים צמאי דם, להם לא היתה ניתנת ה"פריבילגיה" של פינוי ותמיכה (אף זה אין בו בכדי להעלות על דל שפתותינו את האפשרות הפושעת של פינוי יהודים). ידועה אמרתו של רבין משנת 87' :" מצידי שתושבי גוש עציון ייסעו עם פספורט לעבודה". כ-100 מתוך 140 יישובים, יועדו להישאר תחת ריבונות פלשתינית, כולל היישוב היהודי בחברון (ע"פ מסמך שנחתם בין ביילין ואבו מאזן ב1 לנובמבר 95 , מסמך שהיה אמור להיחתם ע"י רבין לאחר מכן. נחום ברנע, 02.02.97, ידיעות אחרונות).
6. בשנת 93', בעת חתונה של חבר שבה שהו יגאל וחגי עמיר, הגיע יצחק רבין לחתונה. לאחר שרבין הלך, התאכזב יגאל באוזני חגי "על פספוס ההזדמנות הקלה להתנקשות ברבין" . עובדה זו מוכיחה שרעיון ההתנקשות הגיע ליגאל מיד עם חתימת אוסלו א' עוד בשנת 93', ללא שום קשר להסתה הגואה או אנשי שב"כ כאלו ואחרים.
7. במלחמת העצמאות ,20.04.48 ,ברח רבין, מפקד חטיבת "הראל", משדה הקרב ונטש את פקודיו הנהרגים ומוכי ההלם. ("תיק רבין", ד"ר אורי מילשטיין)
8. בראיון שנתן לפני מותו למראיין מצרי הודה פייסל חוסייני, "שהסכמי אוסלו היו סוס טרויאני, בדרך לשחרור כל פלשתין מהנהר עד הים".הוא אף גילה מה אמר לעמיתיו בתקופת אוסלו: : עלו על הסוס ואל תשאלו ממה הוא עשוי.עלו על הסוס, ואת כניסתכם לתוכו נהפוך לראשיתה של תקופת בנייה". חוסייני תמיד הבהיר לעמיתיו, שהמטרה הסופית היא שחרור פלשתין מהנהר עד הים, אפילו אם המאבק ייקח "אלף שנה או דורות על דורות". פייסל חוסייני נחשב מהמתונים בהנהגה הפלשתינית. (אהרון אמיר לאחר מות חוסייני, ידיעות אחרונות).
(http://newsimg.bbc.co.uk/media/images/42932000/jpg/_42932987_fatah_deir_ap.jpg)
חבריו של רבין
9. משנת 1987 נרצחו בישראל בפעילות טרור 1544 איש. בין השנים 1984-1993 עד חתימת הסכמי אוסלו נרצחו 165 איש. לאחר חתימת הסמי אוסלו ועד היום נרצחו 1358 איש, זקנים נשים וטף. בשלש השנים האחרונות נרצחו 123 ילדים מתחת לגיל 18. לאיניתפאדת 87' קדמה עסקת ג'יבריל, שבה שוחררו מספר רב מאוד של מחבלים, עסקה שנעשתה בידי שמעון פרס. למלחמה הנוכחית קדמו הסכמי אוסלו והבריחה החפוזה מדרום לבנון. (אמנון לורד, 09.09.02, ידיעות אחרונות).
(http://bokertov.typepad.com/btb/images/fatah_rally_nablus_0106.jpg)
רבין וחברים
10. "חלון ההזדמנות שניתן לשמאל ב92' היה מקרי. רבין התחפש לבגין וכך ניצחנו את הבחירות. ההזדמנות הזאת לא תחזור, העם הזה ימני בעמדותיו, אנחנו חייבים להשאיר להם מציאות מדינית שלא יוכלו לשנות אותה". הדברים, הם דברי יוסי ביילין מאדריכלי אוסלו. הימים, הם ימי אוסלו הארורים. מסתבר שרצונות שלטון ושררה הניעו את התהליך שסיכן את חיינו ואף הביא למות חלקנו. (שמעון שיפר חושף שיחה פרטית עם ביילין מימי אוסלו, ידיעות אחרונות, יום לאחר נצחון נתניהו בבחירות).
11. יצחק רבין היה הרמטכ"ל של ישראל במלחמת ששת הימים, אך הוא עצמו לא היה שותף למלחמה זו כלל וכלל, הוא התמוטט ולא תפקד במשך כל תקופת המלחמה. רבין היה שתיין ומעשן בשרשרת ולפני המלחמה הוא לקה בהרעלת ניקוטין וכאמור לא תפקד כלל. עובדה זו לא העיבה על התהילה שקיבל על אותה מלחמה, עד עצם היום הזה.
(http://hayamin.org/forum/index.php?action=dlattach;topic=9262.0;attach=427;image)
טבח המוני ביהודים, אלכוהול וסיגריות. מורשת רבין
12. בזמן שהותי בגוש קטיף, סיפר לי אחד התושבים, שבשלהי שנות ה-80 (לפני אוסלו) הגיע איש שב"כ להזהיר את התושבים, הוא כינס מספר תושבים העוסקים בביטחון המקום, ואמר : "יש לנו מידע על 4 רובי קלצ'ניקוב ישנים הנמצאים באזורים שונים בעזה" , 4 רובים בלבד! לאחר מכן הם אספו את הנשק בקלילות. לאחר פרוץ מלחמת אוסלו, בשלהי שנת 2001, היו ברצועה אלפי חמושים ברובי סער וברקטות ר.פי.ג'י. כיום, ישנם ברצועה עשרות אלפי רקטות לטווח קצר ובינוני, חלקן עם טווח המגיע לתל אביב וצפונה - איום אסטרטגי על המדינה כולה. תארו לכם מה היה קורה לו הסכמי אוסלו היו נמשכים לפי המתוכנן...
13. ביום שישי , 03.1195, ביקש יגאל לנסוע לדודים בשומרון, בסוף חגי סירב, דבר המוכיח שההתנקשות לא היתה מתוכננת אלא ספונטאנית לחלוטין.
14. לא יאוחר מ-5 במאי 1999 תחולק ירושלים, וישראל תכיר במדינת פלשתין שבירתה אל קודס. לפלשתין תהיה ריבונות אקס-טריטוריאלית על הר הבית. זהו עוד סעיף בתהליך שהתעתד לצאת לפועל. (ע"פ מסמך שנחתם בין ביילין ואבו מאזן ב1 לנובמבר 95 , מסמך שהיה אמור להיחתם ע"י רבין לאחר מכן. - נחום ברנע, 02.02.97, ידיעות אחרונות)
15. יגאל עמיר לא השתמש בכדורים המיוחדים שהכין חגי, מפני שאלו היו בסוף המחסנית. יגאל ירה את 3 הכדורים הראשונים במחסנית.
16. לדעת חגי עמיר, "אבישי רביב היה סוכן כפול, מצד אחד הוא עבד בשביל השב"כ ומאידך הוא רצה והאמין בדרכו של יגאל. משום שאם היה סוכן שב"כ מובהק , יכל היה לעצור את ההתנקשות על בסיס מידע שכבר היה לו".
17. בחודש יוני 1974, פיתח ערפאת את "תורת השלבים", תורה זו אומרת שכל שטח שתפנה ישראל יהווה קרש קפיצה נוסף לפלשתינים, לקראת שחרורה של פלשתין השלימה. מסתבר היום ששיטתו נותנת את פרותיה.
18. ב-13 בספטמבר 1993, סמוך לחתימת הסכמי אוסלו במדשאות הבית הלבן, הצהיר ערפאת לאומה הפלשתינית שההסכמים אינם אלא חלק מיישום תוכנית "תורת השלבים".
19. ארגון אש"ף הוקם עוד בשנת 64', 3 שנים לפני כיבוש שטחי ישראל לאחר 67'. הארגון שם לו למטרה להשמיד את מדינת ישראל, ללא כל קשר לשטחים "הכבושים", ששטחים אלו עוד היו ברשותם. לכן , כל טענה שרצונם הוא אותם שטחים "כבושים", היא טענה מופרכת מיסודה.
20. בנאום שנשא ב-1995, אמר רבין: "סיפורי הבלהות של הליכוד מוכרים. הרי הבטיחו לנו גם קטיושות מעזה... כבר שנה רצועת עזה נתונה בעיקרה למרות הרשות הפלשתינאית; לא הייתה עוד אף קטיושה ולא תהיה קטיושה. וכו' וכו' וכו'. כל הדיבורים... הליכוד פוחד פחד מוות משלום. פחדני השלום. זהו הליכוד של היום."
-
20 עובדות שככל הנראה לא ידעתם על רבין, יגאל עמיר ותהליך אוסלו
--------------------------------------------------------------------------------
1. פסיכולוג שבדק את מנת המשכל של יגאל עמיר, קבע שיש לו מנת משכל ברמה של 144. זהו איי קיו גבוה ביותר, שיש למעטים באוכלוסיה המוגדרים: מחוננים ("על השרון", 15.03.96)
(http://www.nrg.co.il/images/archive/300x225/844/668.jpg)
הציל את הכבוד שלנו. יגאל עמיר
2. בזמן תהליך הסכמי אוסלו, התבטא יאסר ערפאת באוזני באי כינוס ערבי שהתקיים ביוהנסבורג, בירת דרום אפריקה, שהסכמי אוסלו שהוא חותם עליהם הם כמו הסכם כורייש, שזהו הסכם שחתם מוחמד עם תושבי מכה רק בכדי לכבוש אותם, וכך עשה לאחר 22 חודשים. באותה עת הוא הצהיר על "שלום של אמיצים" באוזניים ישראליות. הדברים פורסמו בכל כלי התקשורת הישראלים בזמן תהליך אוסלו. רבין כמובן, הגן על ערפאת בטענות לא ענייניות, שערפאת חייב לומר דברים אלו. עצוב לדעת היום שדווקא למשפט המדובר ,שעליו הגן רבין, דווקא אליו התכוון ערפאת. רבין ידע, ראה, ושמע ובכל זאת המשיך במעשיו.
(http://albums.tapuz.co.il/Albums/129422/0-4/ijqljj/12942220071120141010.bmp)
לא שם על היאהוד. רבין
3. בשנת 68', יצחק רבין כיהן כשגריר בארה"ב. בעת מסיבת יום העצמאות, נתבקש לספר אירוע מעניין מתקופת קום המדינה. השגריר קם על רגליו וסיפר בגאווה על פרשיית "אלטלנה", ואמר: "דפקתי (יריתי) אותם בים, ודפקתי אותם שוחים אל החוף". מעניין מהו המקרה שבו התגאה.
אוניית "אלטלנה" היא ספינה שאוכלסה ברובה בניצולי שואה הכמהים להגיע לארץ הקודש, ושימשה אף ספינת נשק בשביל לתגבר את כוחות האצ"ל. עקב התנגדות הפלמ"ח לפריקת הספינה בחופי הארץ מחשש להתחזקות האצ"ל והלח"י, טובעה האונייה ונרצחו 16 יהודים.
יצחק רבין פיקד בשטח על ביצוע פקודת בן גוריון, עקב חשש שמא תיפתח אש מהאונייה, אמר רבין ללא היסוס: " קח רימונים וחסל אותם" אמר ואף עשה, השליך רימונים על אחיו. ("אלטלנה", נקדימון. 282)
(http://www.miki.org.il/wp-content/uploads/2008/06/a2-altalana.jpg)
16 ניצולי שואה נטבחו באכזריות נאצית. טבח אלטלנה
חייל שסירב לטבוח באחיו, זכה לביטויי גנאי והפצרות לבצע הרצח מיצחק רבין, קצין המבצעים של הפלמ"ח. (שם, 285)
התקבלה החלטה להפגיז האונייה בתותח, וכך גם קרה. "ההפגזה נועדה לפגוע, ולא להטיל פחד" דאג רבין לוודא שלא נטיל ספק. ("פנקס שירות")
לא היתה זו מלחמת אחים, במלחמה, שני הצדדים נלחמים. במקרה זה היה "טבח אחים" מפני שבגין הורה לא להשיב אש כלל, וכך היה. הונפו דגלים לבנים ובכל זאת, יהודים נטבחו בעודם במים למשך כרבע שעה. "נודע שבגין באונייה וכך התעצמה האש, משקעי השנאה כלפי הארגונים ומנהיגם מצאו ביטוי בעוצמת האש" הבהיר רבין את מניעי השנאה שהוליכו אותם. ("פנקס שירות"). על כך התגאה יצחק רבין, ראש ממשלה בישראל.
4. בשנת 87', נוסדה תנועת החמאס בידי קבוצה מצומצמת של פעילים איסלאמיים המקושרים ל"אחים המוסלמים" במצרים. בשנת הווסדו של החמאס, יצחק רבין היה שר הבטחון – ומינה את עוזרו לעניני ערבים, אל"מ דוד חכם לאיש הקשר בינו לבין החמאס, על מנת לסייע לתנועה לגדול ולהחליף את אש"ף. באותה שנה נפגש רבין אישית עם אחד ממייסדי החמאס – השייח מחמוד א-זהאר.
(http://www.nrg.co.il/images/archive/300x225/955/805.jpg)
באדיבות רבין. ערבים נאצים מהחמאס
5. בהמשך הסכמי אוסלו שלא התממשו, צה"ל היה אמור לנסוג מרוב שטחי יש"ע ולהשאיר את היישובים היהודיים מוקפים במרצחים צמאי דם, להם לא היתה ניתנת ה"פריבילגיה" של פינוי ותמיכה (אף זה אין בו בכדי להעלות על דל שפתותינו את האפשרות הפושעת של פינוי יהודים). ידועה אמרתו של רבין משנת 87' :" מצידי שתושבי גוש עציון ייסעו עם פספורט לעבודה". כ-100 מתוך 140 יישובים, יועדו להישאר תחת ריבונות פלשתינית, כולל היישוב היהודי בחברון (ע"פ מסמך שנחתם בין ביילין ואבו מאזן ב1 לנובמבר 95 , מסמך שהיה אמור להיחתם ע"י רבין לאחר מכן. נחום ברנע, 02.02.97, ידיעות אחרונות).
6. בשנת 93', בעת חתונה של חבר שבה שהו יגאל וחגי עמיר, הגיע יצחק רבין לחתונה. לאחר שרבין הלך, התאכזב יגאל באוזני חגי "על פספוס ההזדמנות הקלה להתנקשות ברבין" . עובדה זו מוכיחה שרעיון ההתנקשות הגיע ליגאל מיד עם חתימת אוסלו א' עוד בשנת 93', ללא שום קשר להסתה הגואה או אנשי שב"כ כאלו ואחרים.
7. במלחמת העצמאות ,20.04.48 ,ברח רבין, מפקד חטיבת "הראל", משדה הקרב ונטש את פקודיו הנהרגים ומוכי ההלם. ("תיק רבין", ד"ר אורי מילשטיין)
8. בראיון שנתן לפני מותו למראיין מצרי הודה פייסל חוסייני, "שהסכמי אוסלו היו סוס טרויאני, בדרך לשחרור כל פלשתין מהנהר עד הים".הוא אף גילה מה אמר לעמיתיו בתקופת אוסלו: : עלו על הסוס ואל תשאלו ממה הוא עשוי.עלו על הסוס, ואת כניסתכם לתוכו נהפוך לראשיתה של תקופת בנייה". חוסייני תמיד הבהיר לעמיתיו, שהמטרה הסופית היא שחרור פלשתין מהנהר עד הים, אפילו אם המאבק ייקח "אלף שנה או דורות על דורות". פייסל חוסייני נחשב מהמתונים בהנהגה הפלשתינית. (אהרון אמיר לאחר מות חוסייני, ידיעות אחרונות).
(http://newsimg.bbc.co.uk/media/images/42932000/jpg/_42932987_fatah_deir_ap.jpg)
חבריו של רבין
9. משנת 1987 נרצחו בישראל בפעילות טרור 1544 איש. בין השנים 1984-1993 עד חתימת הסכמי אוסלו נרצחו 165 איש. לאחר חתימת הסמי אוסלו ועד היום נרצחו 1358 איש, זקנים נשים וטף. בשלש השנים האחרונות נרצחו 123 ילדים מתחת לגיל 18. לאיניתפאדת 87' קדמה עסקת ג'יבריל, שבה שוחררו מספר רב מאוד של מחבלים, עסקה שנעשתה בידי שמעון פרס. למלחמה הנוכחית קדמו הסכמי אוסלו והבריחה החפוזה מדרום לבנון. (אמנון לורד, 09.09.02, ידיעות אחרונות).
(http://bokertov.typepad.com/btb/images/fatah_rally_nablus_0106.jpg)
רבין וחברים
10. "חלון ההזדמנות שניתן לשמאל ב92' היה מקרי. רבין התחפש לבגין וכך ניצחנו את הבחירות. ההזדמנות הזאת לא תחזור, העם הזה ימני בעמדותיו, אנחנו חייבים להשאיר להם מציאות מדינית שלא יוכלו לשנות אותה". הדברים, הם דברי יוסי ביילין מאדריכלי אוסלו. הימים, הם ימי אוסלו הארורים. מסתבר שרצונות שלטון ושררה הניעו את התהליך שסיכן את חיינו ואף הביא למות חלקנו. (שמעון שיפר חושף שיחה פרטית עם ביילין מימי אוסלו, ידיעות אחרונות, יום לאחר נצחון נתניהו בבחירות).
11. יצחק רבין היה הרמטכ"ל של ישראל במלחמת ששת הימים, אך הוא עצמו לא היה שותף למלחמה זו כלל וכלל, הוא התמוטט ולא תפקד במשך כל תקופת המלחמה. רבין היה שתיין ומעשן בשרשרת ולפני המלחמה הוא לקה בהרעלת ניקוטין וכאמור לא תפקד כלל. עובדה זו לא העיבה על התהילה שקיבל על אותה מלחמה, עד עצם היום הזה.
(http://hayamin.org/forum/index.php?action=dlattach;topic=9262.0;attach=427;image)
טבח המוני ביהודים, אלכוהול וסיגריות. מורשת רבין
12. בזמן שהותי בגוש קטיף, סיפר לי אחד התושבים, שבשלהי שנות ה-80 (לפני אוסלו) הגיע איש שב"כ להזהיר את התושבים, הוא כינס מספר תושבים העוסקים בביטחון המקום, ואמר : "יש לנו מידע על 4 רובי קלצ'ניקוב ישנים הנמצאים באזורים שונים בעזה" , 4 רובים בלבד! לאחר מכן הם אספו את הנשק בקלילות. לאחר פרוץ מלחמת אוסלו, בשלהי שנת 2001, היו ברצועה אלפי חמושים ברובי סער וברקטות ר.פי.ג'י. כיום, ישנם ברצועה עשרות אלפי רקטות לטווח קצר ובינוני, חלקן עם טווח המגיע לתל אביב וצפונה - איום אסטרטגי על המדינה כולה. תארו לכם מה היה קורה לו הסכמי אוסלו היו נמשכים לפי המתוכנן...
13. ביום שישי , 03.1195, ביקש יגאל לנסוע לדודים בשומרון, בסוף חגי סירב, דבר המוכיח שההתנקשות לא היתה מתוכננת אלא ספונטאנית לחלוטין.
14. לא יאוחר מ-5 במאי 1999 תחולק ירושלים, וישראל תכיר במדינת פלשתין שבירתה אל קודס. לפלשתין תהיה ריבונות אקס-טריטוריאלית על הר הבית. זהו עוד סעיף בתהליך שהתעתד לצאת לפועל. (ע"פ מסמך שנחתם בין ביילין ואבו מאזן ב1 לנובמבר 95 , מסמך שהיה אמור להיחתם ע"י רבין לאחר מכן. - נחום ברנע, 02.02.97, ידיעות אחרונות)
15. יגאל עמיר לא השתמש בכדורים המיוחדים שהכין חגי, מפני שאלו היו בסוף המחסנית. יגאל ירה את 3 הכדורים הראשונים במחסנית.
16. לדעת חגי עמיר, "אבישי רביב היה סוכן כפול, מצד אחד הוא עבד בשביל השב"כ ומאידך הוא רצה והאמין בדרכו של יגאל. משום שאם היה סוכן שב"כ מובהק , יכל היה לעצור את ההתנקשות על בסיס מידע שכבר היה לו".
17. בחודש יוני 1974, פיתח ערפאת את "תורת השלבים", תורה זו אומרת שכל שטח שתפנה ישראל יהווה קרש קפיצה נוסף לפלשתינים, לקראת שחרורה של פלשתין השלימה. מסתבר היום ששיטתו נותנת את פרותיה.
18. ב-13 בספטמבר 1993, סמוך לחתימת הסכמי אוסלו במדשאות הבית הלבן, הצהיר ערפאת לאומה הפלשתינית שההסכמים אינם אלא חלק מיישום תוכנית "תורת השלבים".
19. ארגון אש"ף הוקם עוד בשנת 64', 3 שנים לפני כיבוש שטחי ישראל לאחר 67'. הארגון שם לו למטרה להשמיד את מדינת ישראל, ללא כל קשר לשטחים "הכבושים", ששטחים אלו עוד היו ברשותם. לכן , כל טענה שרצונם הוא אותם שטחים "כבושים", היא טענה מופרכת מיסודה.
20. בנאום שנשא ב-1995, אמר רבין: "סיפורי הבלהות של הליכוד מוכרים. הרי הבטיחו לנו גם קטיושות מעזה... כבר שנה רצועת עזה נתונה בעיקרה למרות הרשות הפלשתינאית; לא הייתה עוד אף קטיושה ולא תהיה קטיושה. וכו' וכו' וכו'. כל הדיבורים... הליכוד פוחד פחד מוות משלום. פחדני השלום. זהו הליכוד של היום."
תגיד בן כמה היה יגאל עמיר כשהוא הרג את רבין?
כי לפי מה שאני יודע הוא עוד למד באוניברסיטת בר אילן לא?
-
בס"ד
רבין בוגד!
-
בס''ד
יגאל עמיר חף מפשע כי אבישי רביב והשב''כ הדיחו אותו להרוג את רבין. ללא ההדחה של השב''כ, יגאל לא היה הורג את רבין כי הוא היה שומר חוק.
לכן חייבים לשחרר את יגאל מיד.
יגאל זה לא זה שהרג! אין ספק שהוא ירה ברעבין וגם פגע, אבל הוא שחרר 3 כדורים אחד הלך ליד של המאבטח ו2 לרעבין ..
המחסנית שלו סודרה בצורה כזאת:
1 - חי
2 - סרק
3 - חי
4 - סרק
וכן על זאת הדרך.
בגופייה של רבין נמצאו 3 חורים, וזה קרה בשידור של התוכנית "תיק לא סגור רצח רבין" והתחקירן עצמו היה המום ושקלו לא לשדר את זה "מסיבות בטחוניות"
מפה ומעוד טונה של הוחכות על גבי טונה של ראיות אפשר ללמוד שיגאל אכן ירה ופצע אבל מי שהרג זה המאבטח ברכב.. הוא סיים תעבודה.
על פי שמועות מאנשים שהיו בשב"כ ואפשר להגיד שהדליפו, אז כל הקטע הזה היה מיועד לבחירות. הם רצו לפצוע אותו כדי לעודד קולות ותמיכה. והדיחו למעשה את יגאל עמיר שעבר בעצמו קורס בשב"כ ומהם קיבל את הנשק, אבל שהדברים יצאו מהקשרם אחד המאבטחים "בטעות" סיים את העבודה בתוך הרכב, והשב"כ דאג להעלים את המאבטח הזה.
וגם בסרט תיק לא סגור מציינים שעד היום לא נמצא המאבטח שירד עם השיירה של רבין ועדיין לא מוצאים אותו כדי לתחקר אותו..
דחפו לאישתו סיפור הזוי על דום לב או משהוא דחפו לה פנסיה וסתמו לה תפה..
-
הכל טוב ויפה, אבל למה יגאל עמיר הודה בפה מלא במשפט שלו שהוא רצח את רבין? למה הוא סיפר בחקירות מהן הסיבות המדויקות שהוא החליט להרוג? למה הוא התייעץ עם רבנים על דין מוסר? למה הוא ארב לרבין ופרס מספר פעמים לפני כן? ולמה בשם כל הרוחות הוא סותם את הפה עכשיו?
אה, נכון, קונספירציה. התשובה לכל השאלות.
אגב, רון בן מיכאל, אין שום קשר בין אינטליגנציה גבוהה לבין היגיון בריא. אני חושב שגם אתה אינטליגנט. זה לא מונע ממך להתבטא בדרכים בהן אתה מתבטא.
-
ממתי מנת משכל גבוהה מעניקה חסינות פלילית?
-
יגאל זה לא זה שהרג! אין ספק שהוא ירה ברעבין וגם פגע, אבל הוא שחרר 3 כדורים אחד הלך ליד של המאבטח ו2 לרעבין ..
המחסנית שלו סודרה בצורה כזאת:
1 - חי
2 - סרק
3 - חי
4 - סרק
וכן על זאת הדרך.
בגופייה של רבין נמצאו 3 חורים, וזה קרה בשידור של התוכנית "תיק לא סגור רצח רבין" והתחקירן עצמו היה המום ושקלו לא לשדר את זה "מסיבות בטחוניות"
מפה ומעוד טונה של הוחכות על גבי טונה של ראיות אפשר ללמוד שיגאל אכן ירה ופצע אבל מי שהרג זה המאבטח ברכב.. הוא סיים תעבודה.
על פי שמועות מאנשים שהיו בשב"כ ואפשר להגיד שהדליפו, אז כל הקטע הזה היה מיועד לבחירות. הם רצו לפצוע אותו כדי לעודד קולות ותמיכה. והדיחו למעשה את יגאל עמיר שעבר בעצמו קורס בשב"כ ומהם קיבל את הנשק, אבל שהדברים יצאו מהקשרם אחד המאבטחים "בטעות" סיים את העבודה בתוך הרכב, והשב"כ דאג להעלים את המאבטח הזה.
וגם בסרט תיק לא סגור מציינים שעד היום לא נמצא המאבטח שירד עם השיירה של רבין ועדיין לא מוצאים אותו כדי לתחקר אותו..
דחפו לאישתו סיפור הזוי על דום לב או משהוא דחפו לה פנסיה וסתמו לה תפה..
אם הדברים נכונים, אז כל הדרכים מובילות לשמעון פרסקי (למי שלא יודע - יריבו המר של רבין).
-
הכל טוב ויפה, אבל למה יגאל עמיר הודה בפה מלא במשפט שלו שהוא רצח את רבין? למה הוא סיפר בחקירות מהן הסיבות המדויקות שהוא החליט להרוג? למה הוא התייעץ עם רבנים על דין מוסר? למה הוא ארב לרבין ופרס מספר פעמים לפני כן? ולמה בשם כל הרוחות הוא סותם את הפה עכשיו?
אה, נכון, קונספירציה. התשובה לכל השאלות.
אגב, רון בן מיכאל, אין שום קשר בין אינטליגנציה גבוהה לבין היגיון בריא. אני חושב שגם אתה אינטליגנט. זה לא מונע ממך להתבטא בדרכים בהן אתה מתבטא.
קצת הבנת הנקרא.
לפי הנאמר פה, יגאל עמיר הודח ע"י השב"כ לרצוח את רבין.
כמו שזה נראה, הוא התכוון לרצוח אותו, אך לא הצליח (כי כמו שנאמר פה - רק כדור אחד של יגאל פגע ברבין), והשב"כ סיים את העבודה בדרך לבית החולים.
יכול להיות שיגאל באמת חשב שהוא הצליח להרוג את רבין, ויכול להיות שהוא לוקח על עצמו קרדיט על מה שלא הוא עשה.
בכל מקרה אני לא בקיא בכל התאוריות שהועלו כאן (ומקומות אחרים), ואני ניזון מדבריהם של אחרים.
וזה גם לא כ"כ מעניין מי רצח את רבין, אלא שזה נעשה.
-
מדהים איך כשנוח לכם השב"כ הוא שמאלני ובוגדני וכשלא הוא פאשיסט קיצוני
-
מדהים איך כשנוח לכם השב"כ הוא שמאלני ובוגדני וכשלא הוא פאשיסט קיצוני
שאלה - לשב"כ יש מחלקה מיוחדת שעוסקת בשמאל הקיצוני? (כי מחלקה מיוחדת לענייני מתנחלים יש בהחלט)
-
תשובה: כן (מידע אישי)
-
תשובה: כן (מידע אישי)
זה מעניין.
אני בטוח שכולנו רוצים לשמוע.
והתירוץ של מידע אישי לא תופס כאן (אם המחלקה היהודית לא סודית, אז אין סיבה ש"מחלקה שמאלנית" תהיה סודית).
-
היא לא סודית והיא לא גדולה כמו הימנית, אולי כי מהימין יצאו כל מיני רוצחים וטרוריסטים ומהשמאל בעיקר כל מיני ילדים סהרוריים שמחבבים גז מדמיע.
-
היא לא סודית והיא לא גדולה כמו הימנית, אולי כי מהימין יצאו כל מיני רוצחים וטרוריסטים ומהשמאל בעיקר כל מיני ילדים סהרוריים שמחבבים גז מדמיע.
אני עדיין רוצה לראות לינק (או כל דבר אחר שמאשר את טענתך - שישנה מחלקה שמאלנית בשב"כ).
דבר שני - בשמאל אין ילדים סהרוריים (אני לא מתייחס לכל השכירים שמקבלים כסף כדי להיות בהפגנות).
כשאני מדבר על שמאל אנטי יהודי אני מתכוון לסוג הזה:
http://hayamin.org/forum/index.php/topic,29553.0.html
http://hayamin.org/forum/index.php/topic,30100.0.html
-
http://www.haaretz.co.il/hasite/spages/1166945.html (http://www.haaretz.co.il/hasite/spages/1166945.html)
סתם דוגמה
-
http://www.haaretz.co.il/hasite/spages/1166945.html (http://www.haaretz.co.il/hasite/spages/1166945.html)
סתם דוגמה
אין כאן שום הוכחה לכך שישנה "מחלקה שמאלנית" בשב"כ.
מדובר כאן שאזרחית זרה שמתגוררת ליד רמאללה (וכנראה שמשהו בפעילות שלה עורר את החשד של השב"כ).
אני רוצה לדעת אם קיימת מחלקה שלמה בשב"כ שעוסקת רק בארגונים כמו "הקרן לישמעאל", "בצלם", "שלום עכשיו", ושאר הארגונים הללו.
ארגונים כמו "הימין האמיתי" (JTF) נמצאים תחת מעקב של השב"כ (המחלקה היהודית) בגלל תמיכתם הכספית במתנחלים, ואילו אני רוצה לדעת אם ישנה מחלקה מיוחדת בשב"כ שעוקבת אחרי "הקרן לישמעאל" שתומכת כספית בערבים ובפולשים זרים (שחלקם פושעים נמלטים ממדינותיהם באפריקה).
-
לא יודע איך שב"כ בנוי אבל אני יודע שהם עוקבים גם אחרי שמאלנים.
אבל אולי השב"כ מצא לנכון להשקיע יותר בימין כי הוא יותר מסוכן ואנטי דמוקרטי בעיניו?
-
לא יודע איך שב"כ בנוי אבל אני יודע שהם עוקבים גם אחרי שמאלנים.
אבל אולי השב"כ מצא לנכון להשקיע יותר בימין כי הוא יותר מסוכן ואנטי דמוקרטי בעיניו?
רגע אחד אתה אומר שיש מחלקה כזאת ואתה עוד מוסיף שזה מידע אישי, ורגע שני אתה אומר שאתה לא יודע.
-
זה לא מה שאמרתי. יש מחלקה כזאת או אגף או מחלק או איך שהשב"כ לא מכנה את זה, ואני יודע שהם עוקבים אחרי פעילי שמאל.
אבל
שלום עכשיו עדיין לא ביצעו טבח בחפים מפשע, שלום עכשיו לא עוקרים עצים של איכרים, שלום עכשיו לא הצמיחו רוצח של ראש ממשלה, שלום עכשיו לא מתנהגים בשטחים כמו במערב הפרוע ומבזבזים את כספי משלם המסים.
זו כנראה הסיבה שהשב"כ מקדיש פחות זמן ומשאבים לשמאל ויותר לימין.
אגב, לאנשי הפורום אין מה לדאוג. כמה ילדים מבולבלים שמתפארים מאחורי מקלדות וגורו שאסור לו לדרוך על אדמת הקודש לא ממש מהווים איום.
-
זה לא מה שאמרתי. יש מחלקה כזאת או אגף או מחלק או איך שהשב"כ לא מכנה את זה, ואני יודע שהם עוקבים אחרי פעילי שמאל.
אבל
שלום עכשיו עדיין לא ביצעו טבח בחפים מפשע, שלום עכשיו לא עוקרים עצים של איכרים, שלום עכשיו לא הצמיחו רוצח של ראש ממשלה, שלום עכשיו לא מתנהגים בשטחים כמו במערב הפרוע ומבזבזים את כספי משלם המסים.
זו כנראה הסיבה שהשב"כ מקדיש פחות זמן ומשאבים לשמאל ויותר לימין.
אגב, לאנשי הפורום אין מה לדאוג. כמה ילדים מבולבלים שמתפארים מאחורי מקלדות וגורו שאסור לו לדרוך על אדמת הקודש לא ממש מהווים איום.
"שלום עכשיו"(ושואה אחר כך), הם הפושעים האמיתיים, הם יעשו הכל כדי לעשות "שלום" עם האויב ולהוציא את כל היהודים מאדמתם ולהחזיר אותם לאירופה הנאצית.
השב"כ, כמו כל ארגון אחר השייך למדינה, הוא שמאלני ובוגדני בעצמו.
-
א. דעה אישית שלך. אני בספק אם אנשי שלום עכשיו רוצים לחזור לאירופה 'הנאצית'.
ב. אם השב"כ שמאלני ובוגדני, למה הוא 'עזר ליגאל עמיר לרצוח את רבין'?
-
א. דעה אישית שלך. אני בספק אם אנשי שלום עכשיו רוצים לחזור לאירופה 'הנאצית'.
ב. אם השב"כ שמאלני ובוגדני, למה הוא 'עזר ליגאל עמיר לרצוח את רבין'?
א. הם בטוחים שהם יזכו להיות במקום של הגוים, זאת אומרת להינצל.
ב. תשאל אותם, גם לי אין מושג מה הם קיבלו מזה חוץ מלכלוא יהודי טוב שרק רצה לעזור לעם היהודי.
-
א. נכון. הם יודנראט. את צודקת. הם מחכים ליום שבו חללית האם של הגויים תאסוף אותם חזרה לכוכב הגויים בזמן שהם משמידים את היהודים.
ב. כשל לוגי. לשיטתך, הם סילקו ראש ממשלה לא רצוי מהדרך. אז אולי תחליטי - האם הם שמאלנים בוגדנים או ימנים שצריכים לקבל פרס ישראל?
-
א. נכון. הם יודנראט. את צודקת. הם מחכים ליום שבו חללית האם של הגויים תאסוף אותם חזרה לכוכב הגויים בזמן שהם משמידים את היהודים.
ב. כשל לוגי. לשיטתך, הם סילקו ראש ממשלה לא רצוי מהדרך. אז אולי תחליטי - האם הם שמאלנים בוגדנים או ימנים שצריכים לקבל פרס ישראל?
א. יודנראטים שלחו יהודים רבים למחנות המוות רק כדי להציל את התחת של עצמם, אני בטוחה שגם השמאלנים ינהגו באותה צורה.
ב. אני חושבת שאפילו הם הבינו שרבין היה סכנה גדולה, אבל אני בטוחה לגמרי שהם לא יותר טובים ממנו.
-
אני חייב להודות, יש בפראנויה ההזייתית שלך משהו מאוד נחמד ומצחיק.
-
לא יודע איך שב"כ בנוי אבל אני יודע שהם עוקבים גם אחרי שמאלנים.
אבל אולי השב"כ מצא לנכון להשקיע יותר בימין כי הוא יותר מסוכן ואנטי דמוקרטי בעיניו?
הימין הוא אנטי דמוקרטי, ומה עם השמאל? (איך נגדיר חבורה של מיעוט זניח שמקבל מימן מממשלות זרות כדי להשפיע על מדיניות הפנים והחוץ של המדינה?).
ובנוגע ל"מחלקה שמאלנית" - אני בטוח שהשב"כ עוקב אחרי שמאלנים, אבל אני בספק גדול אם הוא הקים מחלקה מיוחדת לשם כך (מה ששוב מחזיר אותי לבקשתי הקודמת - אם יש לך הוכחה, אשמח ללמוד משהו חדש).
ב. אם השב"כ שמאלני ובוגדני, למה הוא 'עזר ליגאל עמיר לרצוח את רבין'?
אם באמת השב"כ הדיח את יגאל עמיר להרוג את רבין (אני לא בקיא בכל התאוריות), אזי ההגיון הבריא סולל את הדרך היישר לשמעון פרסקי.
אני חייב להודות, יש בפראנויה ההזייתית שלך משהו מאוד נחמד ומצחיק.
משום מה נראה לי שזה מה שאמרו היהודים בגרמניה לכל אותם אלה שהזהירו אותם לפני השואה.
זה בטוח מה שאמרו היהודים בחברון לאנשי ההגנה כשאלה נכנסו לעיר על מנת למנוע פגיעה בהם מצד הערבים ב-1929 (וכולנו יודעים מה הייתה התוצאה).
-
יש שני קונספירציית עיקריות לגבי רבין, אחת שפרס הורה לרצוח את רבין והשנייה היא שהשב"כ החליט לביים ניסיון התנקשות ברבין כדי לעלות את דעת הקהל בשמאל אבל תקלה גרמה לכך שהוכנסו כדורים חיים לאקדח ורבין נפצע, אז כדי למנוע אפשרות שיתגלה מה הם עשו הם החליטו לגמור עניין. יש עוד כל מיני קונספירציות קטנות, אבל אלה העיקריות.
-
מעניין, הימין הקיצוני שיגאל עמיר הוא אחד מסמליו - בעצם טוען שהוא חף מפשע. אז אם הוא חף מפשע - לא מגיעה לו תהילת עולם.
השב"כ אצלכם הוא גם שמאלני בוגדני משת"פ וגם ימני שרוצה לחסל את רבין.
תאוריות הקונספירציה האלה כ"כ מגוחכות, זה פשוט פתטי. אתם נאחזים בכל בדל של כלום, למה שלא תגידו : כן, יגאל עמיר היה סטודנט פנאט ומטורלל שחשב שהוא מציל את המדינה ובייעוץ עם רבנים שמייצגים את החבר הדמיוני שאתם כל כך אוהבים החליט לירות בראש הממשלה. הוא ירה בו, הרג אותו ועכשיו הוא יושב בכלא עד סוף ימיו (רגע קטן של נחת). הייתם אמורים לקפוץ על זה בשתי ידיים ולהתגאות ביגאל שהציל את המדינה. במקום זה אתם מחפשים אלפי סיפורי סבתא כדי להרגיע את פיצול האישיות החמור שממנו אתם סובלים.
-
מעניין, הימין הקיצוני שיגאל עמיר הוא אחד מסמליו - בעצם טוען שהוא חף מפשע. אז אם הוא חף מפשע - לא מגיעה לו תהילת עולם.
השב"כ אצלכם הוא גם שמאלני בוגדני משת"פ וגם ימני שרוצה לחסל את רבין.
תאוריות הקונספירציה האלה כ"כ מגוחכות, זה פשוט פתטי. אתם נאחזים בכל בדל של כלום, למה שלא תגידו : כן, יגאל עמיר היה סטודנט פנאט ומטורלל שחשב שהוא מציל את המדינה ובייעוץ עם רבנים שמייצגים את החבר הדמיוני שאתם כל כך אוהבים החליט לירות בראש הממשלה. הוא ירה בו, הרג אותו ועכשיו הוא יושב בכלא עד סוף ימיו (רגע קטן של נחת). הייתם אמורים לקפוץ על זה בשתי ידיים ולהתגאות ביגאל שהציל את המדינה. במקום זה אתם מחפשים אלפי סיפורי סבתא כדי להרגיע את פיצול האישיות החמור שממנו אתם סובלים.
אני חושב שצריך לתת ליגאל עמיר פרס ישראל!
NOT