HAYAMIN.ORG

חדשות ודיונים => דיון כללי => נושא נשלח על ידי: El Blanco על מאי 08, 2011, 05:51:48

כותרת: סקר: מה עושים עם היהודים שהדבירו ערבים?
תגובה על ידי: El Blanco על מאי 08, 2011, 05:51:48
http://hayamin.org/forum/index.php/topic,108.0.html

אנא הסבירו את תשובתכם
כותרת: סקר: מה עושים עם היהודים שהדבירו ערבים?
תגובה על ידי: חיים בן_פסח על מאי 08, 2011, 06:07:29
בס''ד

משחררים את כל המחבלים הערבים הנאצים אבל לא משחררים יהודים שמסרו את נפשם.

הרוב המכריע של המחבלים המרצחים הנאצים כמו מחמוד עבאס ("אבו מאזן") לא נעצרים אפילו למרות שהמחבלים האלה רצחו אלפי יהודים ומבטיחים לרוצח את כולנו. ממשלות ישראל דוקא מממנות מאמנות ומחמשות את המרצחים הנאצים האלה בו בזמן שמנסים לתת להם מדינה בלב ליבה של ארץ ישראל חס ושלום.

אז חייבים לשחרר מיד את כל היהודים שפעלו על מנת לעזור לעם ישראל.
כותרת: סקר: מה עושים עם היהודים שהדבירו ערבים?
תגובה על ידי: Rafoe על מאי 08, 2011, 16:54:30
אות הקלון הכי גדול של המדינה הזאת היא שהיא מניחה לאזרחים פשוטים לקחת את העניינים לידיים, מאשר לעשות את העבודה בעצמה.

כל ההרג לא היה הכרחי אם המדינה הייתה עושה את מה שהייתה צריכה לעשות לפני יותר מ-60 שנה: לשלוח חזרה הביתה את מהגרי העבודה והפולשים הערבים.

מה שהכי עצוב הוא שלנגד עינינו מתרקם לו עוד "עם" שבעתיד ידרוש זכויות בדיוק כמו הפולשים הערבים של היום (אני מדבר כמובן על מאות אלפי הפולשים הזרים שכאן - כך בדיוק התחילו הערבים: כמהגרי עבודה וכפולשים).
כותרת: סקר: מה עושים עם היהודים שהדבירו ערבים?
תגובה על ידי: אדם לא שפוי על מאי 12, 2011, 09:54:15
למה אני לא יכול להצביע ב(ס\ש)קר?