HAYAMIN.ORG

חדשות ודיונים => דיון כללי => נושא נשלח על ידי: Rafoe על דצמבר 18, 2010, 18:23:26

כותרת: שאלה לחיים
תגובה על ידי: Rafoe על דצמבר 18, 2010, 18:23:26
קיבלתי הודעה ביוטיוב ממישהו שהזדהה כפעיל ב"ליגה להגנה יהודית", כאשר הוא טען שהיחידים שממשיכים את דרכו של הרב כהנא זצ"ל הם "הליגה להגנה יהודית".
עוד הוא טען שאם אני יהודי פטריוטי, עליי להצטרף ל"ליגה להגנה" ולא ל"הימין האמיתי".

הנה ציטוט מההודעה: "היחידים שממשיכים כיום את מורשת כהנה זה הליגה להגנה יהודית.אם אתה יהודי פטריוטי אתה אמור להצתרף לליגה ולא לימין האמיתי".

מחיפוש שעשיתי בגוגל, קראתי שהארגון "JTF" (הימין האמיתי) הוקם על רקע חילוקי דעות על אופייה של התנועה ("הליגה להגנה יהודית").

השאלה שרציתי לשאול היא מה היו חילוקי הדעות שהובילו להקמתו של "הימין האמיתי"? (ברור שמישהו סטה מדרכו של כהנא אם היה צורך להקים את "הימין האמיתי").
כותרת: שאלה לחיים
תגובה על ידי: El Blanco על דצמבר 18, 2010, 21:27:00
מי שלח לך את זה? Raamses66theking? אתה מודע שזה הניאו נאצי ממוצא יהודי בן מזרחי?

לפני שנה, הקים חולה נפש גרמני בשם סטיבן וייגאנג פורום שמתחזה לפורום כהניסטי, שלו הוא קרא "הליגה להגנה יהודית גרמניה", שכל כולו מוקדש לג'האד נגד הימין האמיתי בישראל ובאמריקה (JTF). הם קוראים לחיים בן פסח "מחבל יהודי נאצי", ולעבדכם הנאמן "אנס וגזען". סטיבן יחד עם חברו אדריאן ויינר, שניהם גרמנים לכל דבר, מתחזים ליהודים - סטיבן אפילו נתן לעצמו שם עברי (דוד בן ישראל). אדריאן ימ"ש הוא גרמני שעבר "גיור" רפורמי. שניהם מבלים את חייהם העלובים בהטרדה מינית של בנות יהודיות באינטרנט (בפייסבוק, ביוטיוב וכו'), שאת אמונן הם מנסים להשיג באמצעות התחזות ליהודים.

אל מערבולת חולי הנפש העלובים האלה הצטרף לאחרונה הניאו נאצי ממוצא יהודי בן מזרחי, שהתחזה לכהניסט ופטריוט יהודי (בדיוק כמו עכשיו) ונחסם על הנאציזם שלו. זה אותו ניאו נאצי שקרא לגרש ולהשמיד את היהודים האתיופים והמזרחים ואת כל היהודים הלא-לבנים, תמך בהשמדתה של ישראל בטענה ש"הערבים צודקים במלחמתם בישראל עד שישראל תהפוך למדינה פאשיסטית", הגן על היטלר והצטרף לפורומים נאציים, מתחבר עם ניאו נאצים מארצות הברית ואירופה, וכו'. כדי להילחם בימין האמיתי, הוא הצטרף לנאצים שהקדישו את חייהם האומללים למלחמה בימין האמיתי. סטיבן ואדריאן נותנים לבן לכתוב את הרפש הנאצי שלו ב"פורום" שלהם.
כותרת: שאלה לחיים
תגובה על ידי: El Blanco על דצמבר 18, 2010, 21:29:39
אגב, בנוגע לליגה, בשביל להבין את הסיפור עם האפסים האלה, צריך קודם כל להבין היסטוריה בסיסית של הליגה.

ב-1969, הכריזה הליגה להגנה יהודית (JDL) מלחמה על ברית המועצות. מטרתה הייתה לשחרר 2 מיליון יהודים שהיו כלואים, נמקים ומושמדים באימפריית הרשע הסובייטית. אחרי שהצטרף ב-1971 בהיותו בן 14, חיים הצטרף למאבק למען יהודי בריה"מ. ב-1978 הוא הפך להיות יו"ר הליגה בארצות הברית. לאחר שנזרק לכלא בפעם הראשונה והשתחרר ב-1984, הוא רצה להגשים את חלום חייו ולשוב לארץ ישראל - ולהילחם יחד עם הרב מאיר כהנא זצוק"ל הי"ד במאבקם למען עם ישראל וארץ ישראל. חיים לא זכה לכך; הוא נאלץ להישאר בארה"ב כדי להציל את הליגה בארה"ב שסבלה מפילוג, קבוצות יריבות שרצו כוח ותהילה לעצמן, בהיעדר מנהיג אמיתי.

ב-1987, חיים נזרק לכלא בפעם השניה, שוב בזכות המאבק שניהל למען אחיו ברוסיה, אותם בסופו של דבר הצליחה הליגה בראשותו לשחרר. הוא היה בכלא בתנאים תת-אנושיים (לדוגמה, מחסור מכוון של כל מיני יהודונים ששנאו אותו באוכל כשר, מה שגרם לו רעב קשה שהרי הוא סירב לאכול אוכל לא כשר) - יהודי אחד מול אינספור רוצחים אנטישמים - כושים, נאצים לבנים, לטינים וערבים. בנס, הוא שרד והשתחרר לאחר 5 וחצי שנים. ב-1990, מורינו ורבינו נרצח על ידי הרוצח המוסלמי אלסעיד נוסייר ימ"ש. גורמים אופורטוניסטיים, נכלוליים שחיפשו תהילה וכוח בדיוק כמו אותם גופים שחיים נלחם בהם אחרי שהשתחרר מן הכלא בפעם הראשונה, שמעולם לא הזיזו אצבע למען יהודי, השתלטו על הליגה בזמן שחיים עוד היה בכלא. הבוגד אירב רובין השתלט על הליגה בלוס אנג'לס (קליפורניה).

                           (http://johndenugent.com/images/irv-rubin.jpg)
                            אירב רובין

 






האידיאולוגיה היחידה של שהרובינים היא כסף, כסף ורק כסף - מה שיכניס הכי הרבה כסף מהבוגדים של הוליווד ובוורלי הילס, מהתקשורת האנטישמית שקוראים יום יום להשמדתה של ישראל. אחרי ה-11 בספטמבר, רובין חשב ששנאה למוסלמים היא דבר פופולרי. הוא נעצר על שזמם לתקוף מסגד. הוא התאבד בזמן שחיכה למשפט בהיותו במעצר - הפחדן רודף הבצע לא יכול היה לסבול יום אחד במעצר לאחר שכל חייו חי חיי מותרות מכל הכסף שהרוויח על בגידה בעם היהודי. לאחר מותו, בוגדים חדשים כמו מאט פיינברג, ביל מאניאצ'י ו"בני אלים" הופיעו על הבמה. את הסיפור שלהם (שלא היה מבייש אף מחבל חמא"ס) לא נרחיב כרגע. שלי רובין ובנה ימ"ש תומכת בניאו נאצים סטיבן ובבן מזרחי.
כותרת: שאלה לחיים
תגובה על ידי: Rafoe על דצמבר 18, 2010, 21:56:26
תודה על ההסבר.

וזה העמוד של האדון ששלח לי את ההודעה: http://www.youtube.com/user/Beleaguered1956
כותרת: שאלה לחיים
תגובה על ידי: El Blanco על דצמבר 18, 2010, 22:08:13
תודה על ההסבר.

וזה העמוד של האדון ששלח לי את ההודעה: http://www.youtube.com/user/Beleaguered1956

בוגד בשם ג'ושוע רוזנברג (הוא מכחיש את זהותו כחלק מהמשחק שלו להוציא לנו שם רע). הוא משתף פעולה נגדנו עם הגרמנים שמשחקים אותה יהודים והיהודון שמשחק אותה גרמני.

הוא קורא לגרמני הנאצי סטיבן "הרב סטיבן וייגאנג"  :::D :::D :::D :::D
כותרת: שאלה לחיים
תגובה על ידי: Rafoe על דצמבר 18, 2010, 22:13:46
בוגד בשם ג'ושוע רוזנברג (הוא מכחיש את זהותו כחלק מהמשחק שלו להוציא לנו שם רע). הוא משתף פעולה נגדנו עם הגרמנים שמשחקים אותה יהודים והיהודון שמשחק אותה גרמני.

הוא קורא לגרמני הנאצי סטיבן "הרב סטיבן וייגאנג"  :::D :::D :::D :::D
האם יש סרטון על הנושא הזה?