HAYAMIN.ORG

חדשות ודיונים => דיון כללי => נושא נשלח על ידי: יובל הכהניסט על נובמבר 30, 2010, 18:03:35

כותרת: מה אתם חושבים?
תגובה על ידי: יובל הכהניסט על נובמבר 30, 2010, 18:03:35
בס"ד

האם לדעתכם החשיפה שמדינות ערב רוצות תקיפה באיראן יעודד את פיפי לתקוף?

אני מקווה.הוא בכל זאת פחדן אבל. מה דעתכם?
כותרת: מה אתם חושבים?
תגובה על ידי: JewSoldier על נובמבר 30, 2010, 18:48:21
אני אומר שהממשלה הזאת מדברת ומדברת אבל שזה מגיע למעשים היא מתקפלת
כל הזמן מעבירים תחמושת מרוסיה לאיראן,מאיראן לסוריה, מסוריה ללבנון וכמובן הנשק מגיע גם לגדה ולעזה ומה שהממשלה עושה זה לומר לעולם האנטישמי מה הם עושים
אני אומר קודם כל מעשים ורק אחרי זה דיבורים במקום להגיד "סוריה מעבירה בלי סוף נשק לחיזבאללה" צריך לומר "סוריה העבירה הרבה נשק לחיזבאללה" צריך לתקוף את סוריה ולבנון ולחסום את נתיבי האספקה שלהם לחלוטין!
צה"ל היה מסוגל וגם עכשיו מסוגל לכבוש את ארץ ישראל השלמה אבל יש לנו ראש ממשלה שמחליש את הצבא ומחזק את הערבים הנאצים שקוראים להשמיד אותנו
כותרת: מה אתם חושבים?
תגובה על ידי: חרותניק על נובמבר 30, 2010, 18:54:58
כל עוד ממשל אובמה לא יתן לו לתקוף - הוא לא יתקוף. אני לא חושב שביבי וברק מתרגשים כל כך מהעובדה שארצות ערב לא רוצות שלאיראן יהיו פצצות גרעיניות, רק בגלל האינטרסים והפחדים שלהם. בנוסף לכך, יכול להיות שמשרד הביטחון ידע על זה עוד לפני שזה הודלף.
בכל אופן, אני לא חושב שתהיה לזה השפעה רבה על המדיניות של ביבי, למרות שאני בכל זאת מקווה שכן.
כותרת: מה אתם חושבים?
תגובה על ידי: MATAN על נובמבר 30, 2010, 21:14:52
יתן מין דחיפה מסויימת בכלל בעולם עקב הפרסום..
כותרת: מה אתם חושבים?
תגובה על ידי: Alex37 על נובמבר 30, 2010, 21:41:09
בס"ד

זה רק ישכנע את פרעה-פיפי האליטיסט (ביחד עם ממשלת-שלטון העוולה, השחיתות, הזדון, והכישלון) יש"ו שר"י לוותר עוד יותר לערבים בני-המוות יש"ו שר"י, כי עכשיו הוא יטען שברצונו להיות "מאוחד" עם הערבים יש"ו שר"י "נגד אירן" (ע"י קידום סנקציות חסרות-תועלת לחלוטין שדווקא מועילות לאירן כי הן נותנות לגרעין-האירני לגיטימציה-רשמית, ומעודדות את האירנים יש"ו שר"י לפתח את המסחר והתעשייה במדינתם המחורבנת), ובכך יביא לכניעתה המוחלטת של ישראל הן בפני העולם-הערבי הנאצי והן בפני האירנים הנאצים יש"ו שר"י. כל עוד היהודונים הגלותיים הבולשביקיים יש"ו שר"י יחשבו "מה העולם יגיד", אוייבינו ימשיכו לטבוח בעמנו ללא רסן, כי היהודונים מסרבים להתגוננן, ונכנעים לעמלקים-האפוקליפטיים יש"ו שר"י לחלוטין, בניגוד למצוות התורה, אותן היהודונים לא מכירים כלל (הרי הם שונאים את-היהדות בכל מועדם). הפתרון המוחלט והסופי ב-100% הוא פיצוץ-אטומי של אירן (ושל כל אוייבינו), ושליחתם של המוסלמים יש"ו שר"י ושל שאר החלאות הנאציות יש"ו שר"י בחזרה לעידן-האבן.