HAYAMIN.ORG
חדשות ודיונים => דיון כללי => נושא נשלח על ידי: הגורם האנושי על ספטמבר 27, 2010, 18:03:41
-
מאמר של שר"י יהושע סובול המוכיח שהאמת ההסטורית אינה מחויבת המציאות כאשר שמאלן מחליט לסייע לאויב.
מאת: יהושוע סובול, ישראל היום
יום שני, 27 בספטמבר 2010, 7:08
הוסף תגובה גירסה להדפסה שתף:
תגיות: התנחלויות
הצלחתה של הציונות במאה ה־20 היתה בהפיכת העם היהודי מעם שאינו מוכר כעם במשפט העמים לעם שזכה להכרה בינלאומית כעם שיש לו זכות לבית לאומי בארץ ישראל. לאחר מכן הצליחה הציונות לזכות בהכרת משפט העמים בזכותו של הבית הלאומי לעלות מדרגה ולהיות למדינה של ממש.
הציונות זכתה להישג הזה הודות לפעילות מדינית שהחלה במאמציו של הרצל להתקבל אצל הקיסר הגרמני והסולטן הטורקי כנציג לגיטימי של אותו חלק בעם היהודי ששואף להקים את מדינת היהודים בארץ ישראל. חיים ויצמן ודוד בן־גוריון המשיכו את המדיניות הציונית שהותוותה על ידי הרצל. הם לא חדלו ממאמציהם לזכות בהכרת הממשלה הבריטית בזכותו של העם היהודי לבית לאומי בארץ ישראל.
המאמץ הזה הוכתר לבסוף בהצלחה כי הציונות המדינית לא השלימה יותר עם מצבו של העם היהודי כעם לבדד ישכון ובגויים לא יתחשב, והם גם לא יתחשבו בו.
הציונות המדינית, בקליפת אגוז, היא השאיפה לזכות בהתחשבותן של אומות העולם ביהודים כעם, וזאת כתוצאה מהתחשבותו של העם היהודי באומות העולם כמי שיכירו בזכותו לעצמאות מדינית בביתו, ארץ ישראל.
הכרזת מלחמה על היישוב העברי
ב־1967, בעקבות הניצחון במלחמת ששת הימים, החלה ישראל לנהוג כאילו היא לבד בעולם (לע"מ)
עם השגת ההכרה בזכות לבית לאומי הגבירה הציונות את פעילותה לבניית יישוב יהודי חדש בארץ ישראל. כשהיישוב זכה להכרת האומות בזכותו לעצמאות מדינית, נתאפשרה הקמת מדינת ישראל. המדינה הזו לא היתה קמה אילו המשיכו היהודים לחיות כעם לבדד ישכון ובגויים לא יתחשב.
פרסומת
למחרת החלטת האו"ם על חלוקת הארץ בין שני העמים החיים בה, היו אלה דווקא הערבים שנהגו כעם לבדד ישכון ובגויים לא יתחשב. הם הכריזו מלחמה על היישוב העברי ועל החלטת האו"ם. התוצאה ידועה. כאשר הפסידו במלחמה נאלצו ערביי ארץ ישראל לעמוד מול העובדה שמי שאינו מכיר במשפט העמים, משלם מחיר. המחיר היה שרוב אומות העולם הכירו בישראל בגבולות שהיו תוצאת המלחמה ב־1948 - גבולות רחבים הרבה יותר מגבולות החלטת החלוקה שנגדה התקוממו הערבים.
19 שנה חייתה ישראל בתחום הגבולות שבהם זכתה במלחמה, תחת הכרת אומות העולם שאת משפטם קיבלה. ב־1967, בעקבות הניצחון במלחמת ששת הימים, החלה ישראל לנהוג כאילו היא לבד בעולם, ומשפט העמים שאוסר על התנחלות אוכלוסייה כובשת בטריטוריה כבושה אינו מחייב אותה כלל.
כדי לחיות לבד בעולם צריך לפתח אידיאולוגיה שמתכחשת למציאותו של העולם. כך הפכה הציונות המדינית לציונות משיחית שהחזירה את העם לתפיסה הגטואית של עם לבדד ישכון ובגויים לא יתחשב.
מדינה שמצפצפת על החוק הבינלאומי
זה המצב שאליו גוררת אותנו כיום הציונות המשיחית ההתנחלותית (אורי לנץ)
אומות העולם החלו להגיב בהתאם. עם שאינו מתחשב במשפט העמים, משפט העמים חדל להתחשב בו.
מדינה שמצפצפת על החוק הבינלאומי ומגייסת פרשנים מטעם שיפרשנו לה את החוק כטוב בעיניה, מוציאה את עצמה אל מחוץ לחוק.
לכן אפשר לומר כי העם בישראל אינו נחלק לימין ושמאל. הוא נחלק בין אלה שמחזירים אותנו למצב הטרום ציוני של עם לבדד ישכון ובגויים לא יתחשב, לבין אלה שנאמנים לציונות המדינית הגורסת שיש לחדול להיות עם לבדד ישכון.
זה המצב שאליו גוררת אותנו כיום הציונות המשיחית ההתנחלותית - ציונות שהיא ניגודה ואויבתה בנפש של הציונות המדינית שהביאה לתקומת מדינת ישראל.
הציונות המשיחית ההתנחלותית מצפצפת על החוק הבינלאומי. ציונות זו היא בעצם פוסט ציונות מסוכנת לעתידה ולהמשך קיומה של ישראל.
מי שחי ונוהג כאילו הוא לבד בעולם, סופו שהעולם פונה לו עורף ומפקיר אותו לגורלו.
http://news.walla.co.il/?w=/2680/1736922
-
לדחוף את יהושוע סובול יש"ו שר"י למדורה בל"ג בעומר, ולהרביץ לו עם קרשים!
-
לדחוף את יהושוע סובול יש"ו שר"י למדורה בל"ג בעומר, ולהרביץ לו עם קרשים!
אל תהיה אכזרי. לא צריך להרביץ לו עם קרשים. :old_tongue: :old_cheesy2:
מוות ציני תמיד יותר טוב. יש זמר שאתה שונא? יש לסקול אותו במיקרופונים. או לתת לו לשמוע את המוזיקה של עצמו עד שהוא יתחנן שאני אפסיק. ואז להמשיך עוד קצת.
אני שונא את עדנה ארבל, ואני חושב להפיל עליה תיק. פיזית. מגובה 10 מטר. (אתה יודע, הקלסרים השחורים הענקיים האלה, זה נקרא 'תיק'. - File)
-
מעניין אם הוא היה מתנגד לישובי מגדל חומה ומגדל (שבהם הוא כנראה אכן תומך) וביתר הבניה הלא חוקית של היהודים בשנות ה-30 וה-40.
אני מניח שהוא היה מתנגד להעפלה ולהברחת היהודים מגרמניה הנאצית דבר שאומנם הציל חיים של איזה 20,000-30,000 יהודונים אך היה מנוגד לחוק הבריטי.
-
יהושוע סובול מתנגד להיתיישבויות כי הוא חלאה שמאלנאצית שונאת ציונות וישראל בכלל ותאמת הוא מזכיר מאוד כל מיני פרופסורים אמריקאים "יהודים" אוהדיי חיזבאללה!!!
אולי כדאי שיצא מהארון ויגיד שהוא אוהד חיזבאללה זה עדיף מאשר לקרוא את אוסף ההבלים שלו!!!!
-
יהושוע סובול מתנגד להיתיישבויות כי הוא חלאה שמאלנאצית שונאת ציונות וישראל בכלל ותאמת הוא מזכיר מאוד כל מיני פרופסורים אמריקאים "יהודים" אוהדיי חיזבאללה!!!
אולי כדאי שיצא מהארון ויגיד שהוא אוהד חיזבאללה זה עדיף מאשר לקרוא את אוסף ההבלים שלו!!!!
אני לא מבין איך אפשר להגיע למצב שבו אומרים דברים כמו שסובול אומר. אני לא יודע אם הוא באמת מאמין בזה, או סתם רוצה תשומת לב (לא חשוב שהיא שלילית).
האמת? תמיד רוצים או להתאפק, או להרוג מישהו, לפעמים באכזריות. זה שגוי. דחפו לנו יותר מדי את ה- "לא לאלימות הזה" אז חלק ממש פראיים כי נשבר להם כבר, וחלק משקרים את עצמם "לא, צריך להבליג, יהיה בסדר". אני שואל בעצם, מה קרה לתקופה היפה שבה כשמישהו היה לא בסדר, הוא פשוט קיבל מכות, בלי סכינים, בלי רובים, ובלי לבעוט בו כשהוא כבר על הרצפה. פשוט כמה אגרופים טובים לפרצוף או לבטן כמו פעם. לקחת את סובול, ולתת לו כמה אגרופים בבטן, שיהיה שכוב על הרצפה, ואז ללכת. זהו. - *זה* אשכרה דבר פרקטי לעשות. אני גם לא חושב שיש חוק נגד זה. אין חוק נגד להרביץ למישהו. נכון? המשטרה באה רק אם יש רצח, או פציעה בדרגה מספיק חמורה, או הוכחה שהרביצו לך (נגיד סימנים כחולים על הגוף). אבל מאגרופים לא נכנסים לכלא.
אגרוף קל עד בינוני לפנים. שמאלנים אינם חזקים פיזית. ההשפלה והכאב הפיזי של האגרוף יגרמו לו לשנות את דעתו. אני די בטוח. :old_cheesy2: