HAYAMIN.ORG
חדשות ודיונים => דיון כללי => נושא נשלח על ידי: sarit על פברואר 25, 2010, 11:16:04
-
דניאלה וייס אישה מדהימה עושה עבודת קודש שומרת על המדינה מפני השתלטותם של הערבים הפורעים!
-
אוהבים אותה כל הכבוד לה. אשת חיל אמתית. אחד ממנהיגות היהודים ביהודה ושומרון. לא מתפשרת בכלל.
-
ימני אתה יודע איך אפשר ליצור קשר איתה טלפוני או מייל? דניאלה צריכה להנהיג את המדינה אני מאוד מעריכה אותה :old_smiley:
-
ימני אתה יודע איך אפשר ליצור קשר איתה טלפוני או מייל? דניאלה צריכה להנהיג את המדינה אני מאוד מעריכה אותה :old_smiley:
אין לי מושג אני רק יודע שהיא גרה בקדומים.
-
אני חושב שהיא ליצנית.
-
בס''ד
דניאלה וייס היא גיבורה, צדקת ומנהיגה אמיתית. אוהבים אותה!
-
אני חושב שהיא ליצנית.
כה אמר ראש איגוד המוקיונים הלבנטיני וסידר את רעמת שערו המקורזל והג'ינג'י.
כמובן לא לפני שסידר את חוטמו הסולד והאדום.
-
אישה כזאת רק גורמת לנו נזק
היהדות מחייבת את האישה בצניעות אישה שיוצאת אל העולם (דהיינו פמניסטית)גם עם היא מדברת לטובתנו הריי שזה למען מילויי האגו שלה שמעורבב באמונה והמבין יבין!
שרית לפי הקבלה הגבר הוא בחינת חוכמה והאישה בחינת בינה כלומר הגבר ביסודו הנותן(המבצע,מקבל האור מהאלוקות ונותן לאישה) והאישה ביסודה מקבלת(את האור),אם תרצי ואם לא כך אנחנו בנויים.
ועוד דבר אם היא עוד אחת שחושבת שהיא יכולה לתקן את העולם כי היא משכילה אז היא סובלת משיגעון גדלות,כולנו יודעים שהדבר היחידי שיכול לתקן את העולם זה מילויי הוראות הבורא.
אז כמו שאמרתי היא נזק!
-
היי
אני לא יודעת על הקבלה בתנך אם אני לא טועה היו לנו נביאות שנחשבו ל"פמניסטיות" מצטערת אבל אני לא יכולה להסכים איתך שאישה כמו דניאלה וייס גורמת לנו נזק. גבר ואישה מבחנתי שווים מבחינה שכלית הלוואי והיה נכנס מעט מהחוכמה והערכים שיש בה- בראש המעוות של השמאלנים בתור חילונית אני מעריצה אותה, היא מקדישה את החיים שלה כדי לשמור על ארץ ישראל שלנו ומחרפת את נפשה אני בטוחה שהעבודה הקשה שהיא עושה היא לא לחינם.
-
דניאלה אינה פמיניסטית (למרות שמו"ר נהג לקרוא לה "הגבר היחיד במועצת יש"ע).
הבעיה שלה היא טכנית: היא לא מהאנשים שיודעים להגביל את עצמם לתחומים בהם הם באמת טובים.