HAYAMIN.ORG
חדשות ודיונים => דיון כללי => נושא נשלח על ידי: IRON_MAN על דצמבר 23, 2008, 00:17:50
-
בס"ד
מה דעתכם על מיכאל קליינר? האם עליו להצטרף לברוך מרזל ולרב וולפא?
-
לא.
-
נדמה לי שכן. איזה מקום הוא בליכוד?
-
האידיאלוגיה שלו יותר מתאימה לליכוד לפי פעמים ששמעתי אותו מדבר...
-
בס"ד
מיכאל קליינר בעד טרנספר לערבים.
-
מיכאל קליינר בחור טוב בהחלט , שלא התבייש לבוא לאזכרה של הרב מאיר כהנא זצ"ל הי"ד אפילו שהוא ידע שהתשקורת יחגגו על זה ויקראו לו קיצוני
הרב מרזל התחיל את דרכו לקראת כניסה לכנסת במפלגת חרות , מספר שתיים ברשימה, וקליינר מקום ראשון
קליינר יש לו מצביעים וותיקים של מפלגת חירות (הליכוד המקורי) שלא מוכנים לעבור למפלגה אחרת על חשבון חירות, לכן הוא העדיף לרוץ בבחירות הקודמות עם חירות , ומכיוון שמרזל רצה מפלגה שיותר קורצת לכך ,אז הוא ומרזל עשו שתי מפלגות , חזית הכהניסטית, וחירות שיותר קורצת לליכוד המקורי האצ"לי .
ללא ספק צריך לשקול לאחד את הרשימות, אם לא למפלגה אחת,אז לפחות לאיחוד משותף בבחירות - כדי שזה יעזור להשיג לפחות עוד מנדט (אם הכל ילך לפי איך שזה נראה , עם איחוד כזה - יש סיכוי לא רע בכלל ל4-5 מנדטים (בהנחה שכמו שסקרים של המפלגות רומזים אכן לארץ ישראל שלנו וחזית יש סיכוי להביא קרוב לארבע מנדטים או ארבע )