HAYAMIN.ORG
חדשות ודיונים => מערכת החדשות => נושא נשלח על ידי: שלום ימין על מרץ 29, 2008, 20:09:51
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3524917,00.html
-
בס"ד
מוות-לערבים!!!!!!
יימח שימם-וזיכרם של הישמעאלים המטונפים-האלו >:( :tickedoff: >:( :tickedoff: צריכים לטפל בכל ערבי :knuppel2: :knuppel2:
-
בס''ד
האויב הערבי הנאצי יש''ו לעולם לא ישנה את מהותו !!--מעשי נבלה כאלה ביהודים ויהודיות הם תמיד בגדר מצוה של דת-הדמים הנקראת '' איסלאם '' יכריתהו הקב''ה במהרה מהעולם אכי''ר !!, שמצוה אותם '' להשפיל את כלל העמים שאינם מוסלמים וכן לרצוח בהם ולאנוס בנותיהם ונשותיהם , וכן לשדוד ולחמוס אותם ולהטיל עליהם אימה בכדי לשדלם להתאסלם ר''ל '' --את זאת ציטטנו מספרם הטמא במספר סרטונים שממש מצוה לפרסמם בכל דרך אפשרית !!--ולהלן מס' קישורים לחלק מהם :
http://www.youtube.com/watch?v=gNlkpnZD3do
http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1950925
הגולה בארץ :smil037:
-
יימח שמם וזכרם של כל הערבים!!
אם לא יגרשו אותם זה לא ייגמר וזה ילך ויחמיר!!
עלק "ליהיות עם חופשי בארצינו"
-
יימח שמם וזכרם של כל הערבים!!
אם לא יגרשו אותם זה לא ייגמר וזה ילך ויחמיר!!
עלק "ליהיות עם חופשי בארצינו"
בס''ד
אם נדייק במשפט הנ''ל '' להיות עם חופשי בארצנו '' --נקבל את המשמעות הבאה , אם נרצה להיות עם חופשי ( עפ''י הציונות השמאלנית הממלכתית הבולשביקית) אזי הגורל שנצטרך להות ב-ארצנו ,( אין משמעות ב אלא בתוך !!!) דהיינו שנצטרך להיות ח''ו קבורים בתוך האדמה בארצנו בבחינת '' היא תהי'ה לכם הסיר ואתם תהיו בה הבשר '' בונה ציון בדמים , וירושלים בעוולה '' ח''ו --וזה מה שאליו שואפת הציונות השמאלנית-ממלכתית בולשביקית -יכריתה הקב''ה במהרה ויקים סוכת-דוד הנופלת בב''א , והיא המשך ל '' תקופת ההשכלה '' ( מלשון שיכלות הממשמעו '' כסילות '') --ואת זה תוכלו לראות בסרטון שהכין למעננו כמוהר''ר אמנון יצחק שליט''א --שמבאר את דברי מנהיגי הערב-רב הציוני ממלכתי בולשביקי לאשורם ונקרא '' הרצל והציונות '' !!!!
http://www.shofar.net/site/emedia.asp?id=529&Prourl=mms://il12.cast-tv.com/list_vod_shofar/Documentation_Movies/Herzel.wmv
וכמובן שאין צורך להזכיר שאותו ערב-רב הוא בן -בריתו של האויב הערבי הנאצי יש''ו עוד מלפני שקבל מנד''ט על ארץ-הקודש !!
תחי מדינת יהודה !!--עפ''י דרכו של כמוהר''ר מאיר-דוד כהנא זצוק''ל הי''ד !!
הגולה בארץ :smil037:
-
מעשה אופייני למוסלמים הנאצים... צריך להבעיר את החיות האלה, זה לא בני אדם זה בני שטן נאציים בלי טיפת אנושיות ובלי רחמים. צריך לטפל בהם בצורה אכזרית יותר ממה שהם מסוגלים לדמיין בכלל.
-
צריך לסרס אותם.
-
צריך לסרס אותם.
בס"ד
התורה אוסרת עלינו לסרס בעלי חיים או בני אדם (למרות שבנוגע לישמעאלים יש"ו, אני תוהה אם המושג "בני אדם" תקף לגבי המפלצות השטניות המנוולות האלה יש"ו). אין צורך לסרסם אלא לגרשם (והורשתם את כל יושבי הארץ מפניכם) ולהורגם (תמחה את זכר עמלק).
אני לא מתון כמו חיים וכמו הרה"ג מאיר כהנא זצוק"ל הי"ד.
http://www.inn.co.il/Articles/Article.aspx/7374
תמחה את זכר עמלק
מאת הרב משה צוריאל
עמלק - כל מי שקם להכחיד את עם ישראל ללא סיבה מובנת
...
הגאון המפורסם הרב יוסף דב סולובייציק (ראש ישיבת רבנו יצחק אלחנן) הביא בספרו "איש אמונה" (הוצאת מוסד הרב קוק, עמ' 101-102) בשם אביו הרב משה, כי כל מי ומי הקם להכחיד את עם ישראל ללא סיבה מובנת, לא לשם הרחבת גבול ולא לשם אוצרות הטבע או להשיג נמל ים למען מסחר בינלאומי וכיו"ב אלא "שנאה לשם שנאה", הרי בזה עצמו מוכח עליו כי הוא מזרע עמלק, אשר גם הוא התקיף אותנו לראשונה בימי משה ללא שום סיבה. זו לשונו: "כל אומה המתנכלת לכלות את כנסת ישראל, הופכת על פי ההלכה [להיות] עמלק".
העיר הגאון כי בזה מוסבר מדוע כאשר הרמב"ם הזכיר דין "לא תחיה כל נשמה" לעניין שבע אומות שהיו בארץ כנען, סיים דבריו בסיכום "וכבר אבד זכרם" (הלכות מלכים, פרק ה', הלכה ד'). לעומת זאת כאשר הזכיר מצות מחיית עמלק, סעיף אחד אחר כך, לא סיכם דבריו "וכבר אבד זכרם". והוא פלא, כי הרמב"ם ידוע בסדרנותו ועריכת דבריו באופן ההגיוני ביותר. אם היה חושב על עמלק שגם הם אבדו מהעולם כאומה ואין אפשרות בידינו לזהותם, מדוע לא המתין בכתיבת המילים "וכבר אבד זכרם" עד סוף הלכה ה', ובזה יכלול יחד גם ז' עמים וגם עמלק באומרו שאין בידינו לקיים מצווה גדולה זו? אלא מובן לנו מדבריו שבאמת אפשר לזהות בימינו מי הוא מזרע עמלק, וקיימת גם בימינו האפשרות לקיים מצוות הכחדת אומה שפלה זו.
...
-
נראה שמחלת הפוליטיקלי קורקט הגיעה גם לארץ. המילה ערבי לא הופיעה אפילו פעם אחת בכתבה.
-
המילה ערבים דווקא כן הופיעה בכתבה,פעם אחת...
מי שזה לא היה,מגיע לו למות מוות כואב
-
צריך לסרס אותם.
רק לסרס? זה בסדר מבחינתך שהם יראו אור יום?
צריך להרוג אותם!
-
רק לסרס? זה בסדר מבחינתך שהם יראו אור יום?
צריך להרוג אותם!
צריך להוציא אותם להורג בשידור חי בכל הערוצים המרכזיים בטלוויזיה ולאינטרנט, אחרי זה לקבור אותם בעור חזיר, לא לפני שמורידים לגופה את הראש ושולחים את זה בדואר למשפחת הבקרטיה.
-
צריך להוציא להם את הלבלב ולשחק איתו ברחובות.
ועכשיו ברצינות:
צריך החמרה לכול מה שקשור לאונס ליהודים וערבים כאחד.
-
צריך להוציא להם את הלבלב ולשחק איתו ברחובות.
ועכשיו ברצינות:
צריך החמרה לכול מה שקשור לאונס ליהודים וערבים כאחד.
תגובתי הייתה רצינית לחלוטין, לא צינית, לא סרקסטית ולא כדברי ליצנות
-
תגובתי הייתה רצינית לחלוטין, לא צינית, לא סרקסטית ולא כדברי ליצנות
תגובתך הייתה מקורית....אהבתי תרעיון חח
מי יתן וזה יקרה
-
צריך להוציא אותם להורג בשידור חי בכל הערוצים המרכזיים בטלוויזיה ולאינטרנט, אחרי זה לקבור אותם בעור חזיר, לא לפני שמורידים לגופה את הראש ושולחים את זה בדואר למשפחת הבקרטיה.
:V: :V: :V:
רק שפה כזאת המוסלמים הנאצים מבינים.
-
מוות לערביםםם התקשורת צריכה לספר גם על הבקבוקי תבערה שהערבושים זורקים לבתי כנסת ברמלהה