HAYAMIN.ORG

חדשות ודיונים => דיון כללי => נושא נשלח על ידי: דוקא_כך על ינואר 31, 2008, 08:14:44

כותרת: תעמולה נאצית של הרשות ה"פלשתינאית"
תגובה על ידי: דוקא_כך על ינואר 31, 2008, 08:14:44
http://tinyurl.com/2cfqjy
כותרת: סרטון נאצי של הרשות ה"פלשתינאית"
תגובה על ידי: הגולה בארץ על ינואר 31, 2008, 11:18:19
http://tinyurl.com/2cfqjy
בס''ד
דווקא-כך חברנו היקר !!!--יישר-כוח על סרטון החובה הזה ששודר בטמבלויזי'ה הממלכתית של האויב הערבי הנאצי יש''ו ,ומראה את דעותיו ודרכיו האמיתיות כלפי יהודים ,ומוכיח שהוא יותר אנטי-יהודי מהצורר הנאצי אדולף היטלר יש''ו שר''י, ואף מתכנן לנו שואה כזו ,שהקודמת איננה נחשבת ולו כלום לעומתה ח''ו ומתכנו השמדה כללית של כל העם-היהודי בעולם כולו שיישלט ע''יהאוייבים המוסלמים הנאצים יש''ו, ח''ו,ואם אתם אומרים '' גזענות '' =אין כאן על מה לדבר בכלל!!
לכל השבויים בכבלי השמאל הציוני-ממלכתי בולשביקי !!!!--זהו סרטון חובה עבורכם בכדי שתבינו מה מתכנן עבורכם האויב הערבי הנאצי יש''ו --וכמובן מבליט את הערצתו לצורר הנאצי אדולף היטלר יש''ו שר''י ,ואף מצדיק את מעשה הנאצים ומדגיש שהאויב הערבי הנאצי יש''ו מתכנן עבור כל היהודים שואה גדולה ח''ו ,וכי המוסלמים ישלטו בעולם ח''ו , וכי היהודים הם '' סרטן עולמי שגורם נזק לעולם ומסכסך בין העמים בכל הדורות ועד היום '' --לעוץ לי........הנה הנאום שביקשת !!  ממש בהזמנה !!----יהודים יקרים !!!!!---הייתכן שאחינו הולכים להפגין ולהכות יהודים ולגרשם מבתיהם למען האויב הערבי הנאצי הזה יש''ו ??
התפכחו משיכרון שטיפת-המוח שנטע בכם הגרעין השמאלני ציוני-ממלכתי בולשביקי !!! '' מערכת החינוך '' שלו איננה אלא אמצעי לשטיפת-מוח ,שאם לא כן הי'ה משאיר אתכם ללא '' השכלה '' --אין לו אינטרס  חוץ מהנ''ל וה'' השכלה שהוא נותן לכם הינה מוגבלת בשביל שתקבלו את שטיפת המוח המוטמעת בה , ואת ההשלמה תספגו כל חייכם מכלי התשקורת ר''ל !!!!
זהו סרטון חובה לכולם!!!!!---ובייחוד לשבויי שטיפת -המוח הנ''ל !!!
הקב''ה יגאלנו במהרה וישלח לנו גואל-צדק בב''א.
                                                                          הגולה בארץ  :smil037:
כותרת: סרטון נאצי של הרשות ה"פלשתינאית"
תגובה על ידי: eliad91 על ינואר 31, 2008, 13:34:32
זה רק חלקיק קטן ממה שיש בישראל (בשטחים) ובעולם המוסלמי.זוהי שטיפת מוח שיטתית של שקרים ושנאת חינם!
כותרת: סרטון נאצי של הרשות ה"פלשתינאית"
תגובה על ידי: Aaron על ינואר 31, 2008, 14:29:32
זה רק חלקיק קטן ממה שיש בישראל (בשטחים) ובעולם המוסלמי.זוהי שטיפת מוח שיטתית של שקרים ושנאת חינם!
לא חושב שזאת שטיפת מוח. לדעתי זה מבטא את הדיעות של כל הערבים המסולמים. אף אחד לא שוטף להם את המוח. זאת הדת שלהם וזאת האמת שלהם.
כותרת: סרטון נאצי של הרשות ה"פלשתינאית"
תגובה על ידי: IRON_MAN על ינואר 31, 2008, 16:34:08
בס"ד

איך גדול-דורנו הרב מאיר כהנא זצ"ל-הי"ד אמר:"אין ערבי שלא חולם על איטבח אל-יהוד"
כותרת: תעמולה נאצית של הרשות ה"פלשתינאית"
תגובה על ידי: דוקא_כך על ינואר 31, 2008, 16:50:03
הצורה שבה הפלשתינאצים מסלפים את ההיסטוריה פשוט מדהימה.  ועוד יותר מדהים איך כל הקהל הישמעאלי, שכולל בתוכו ילדים, יושב, מקשיב בתשומת לב לכל השקרים.