HAYAMIN.ORG
חדשות ודיונים => דיון כללי => נושא נשלח על ידי: הגולה בארץ על נובמבר 13, 2007, 15:20:33
-
בס''ד
כך '' מעודד האויב הערביח הנאצי יש''ו את ועידת התועבה אנאפוליס :
http://www.inn.co.il/News/Flash.aspx/200651
http://www.inn.co.il/News/Flash.aspx/200656#rss
http://www.inn.co.il/News/Flash.aspx/200643
פעולות איבה יום יומיות של האויב הערבי הנאצי יש''ו , ומנהיג האויב הערבי הנאצי יש''ו מחמוד עבאס הוא אבו-מאזן יש''ו --ושם רשעים ירקב לא מכיר בעובדה שהוא כלב מת שנבלתו תאכל על-ידי הכלבים הקניבאליים חבריו, ומתכסה בעמיתו המוסלמי הפרו-איסלאמי בתורכי'ה עבדאללה גול יש''ו-ושם רשעים ירקב , ומאיים על אותם שמאלנים ששומרים על נבלתו הסרוחה באומרו '' ישראל תחי'ה בשלום אם תסיים את ה ''כיבוש !'' --תראו עד היכן מגיעה שנאת האויב הערבי הנאצי יש''ו .
ולעומת זאת , מוכרי עם-ישראל, וארץ-הקודש מארגנים '' עצרות '' במקומות שונים ובהם עיר-הקודש , ורוצים לטהר את עצמם מהפשעים שהם עצמם ביצעו ר''ל ==קיראו להם להתפטר !!
http://www.inn.co.il/News/Flash.aspx/200654
http://www.inn.co.il/News/Flash.aspx/200654
עיני העם סומאו על-ידי מערכות החינוך והתשקורת ר'ל --יש לחשוף את האמת לעם ומייד --ולמחות על הופעתם של החלאות הללו מול העם שנמכר לאויב ר''ל :'( :'( :'(.
אוי לנו מהתוצאות הצפויות מכך !!--אוי על דם ישראל שנשפך כמים :'( :'( :'(
אוי לבוגדים הללו !! :'( :'( :'(
הקב''ה יקוםבמהרה דם עבדיו השפוך וישלח לנו גואל-צדק בב''א
הגולה בארץ :smil037:
-
בס''ד
כל מילה אמת!
ואל נשכח שש''ס וישראל ביתנו הם האחראים לסכנה הגדולה הזו, כי בלי הצטרפותם בקואליציה, ממשלת הבגידה הייתה נופלת מייד.
-
אני לא מבין מה הם השיקולים של הרב עובדיה יוסף שליט"א?
-
בס''ד
למחות !!ולירוק להם בפנים !!ולשרוק שריקות בוז!!!----זהו הזמן להזהיר אותם ששום שעל מעיר-קדשנו ו/או מארץ-הקודש בכלל לא נתון לשום דיון , ואם הם יישאו ויתנו עם האויב הערבי הנאצי יש''ו העם יעשה בהם שפטים !! :tickedoff: :tickedoff: :knuppel2:
הגולה בארץ :smil037:
-
אבל מדוע הרב עובדיה לא אומר לחברי-הכנסת של ש"ס לפרוש ממשלת-הזדון?
זהו פיקוח-נפש לכל דבר! ! ! ! !
-
אבל מדוע הרב עובדיה לא אומר לחברי-הכנסת של ש"ס לפרוש ממשלת-הזדון?
זהו פיקוח-נפש לכל דבר! ! ! ! !
בס''ד
מכיוון שהוא יודע שאם ש''ס תפרוש , האויב הערבי הנאצי יש''ו ישב בממשלה במקומה , ואז גם את מה שהוא מצליח להשיג במצב הקיים הואלא יצליח להשיג אז ח''ו !!!
הגולה בארץ :smil037:
-
למה הרב עובדיה תמך בהסכמי האסלה?
-
למה הרב עובדיה תמך בהסכמי האסלה?
בס''ד
מכיוון שהוא כנראה שקל אתהעניין בצורה מעשית , שהרי אם לא הי'ה תומך , הי'ה נשאר מחוץ לממשלה , והאויב הערבי הנאצי יש''ו הי'ה מוכן להכנס לקואליצי'ה במקום ש''ס , ולכן הוא ראה זאת כברירת מחדל של הרע במיעוטו , זאת למרות שאישית אינני מסכים לכך , מכיוון שאסור ליהודי לשתף-פעולה עם חלאות כאלה בכל מקרה !
הגולה בארץ :smil037:
-
ש'ס = של סם-מות ::)
-
ש'ס = של סם-מות ::)
בס''ד
ש''ס איננה עויינת כלל! --אילו הי'ה כוח ימני אמיתי משמעותי הנלחם על השלטון ,היא הייתה מצטרפת אליו ברצון !!, המפלגות שמייצגות את האליטות ואילי ההון שמוכרים את עם-ישראל וארץ ישראל לאויב הערבי הנאצי יש''ו הן מפלגות הערב-רב !!, ש''ס נכנסה לממשלה כברירת מחדל בלבד , בכדי שלא לקפח את מוסדותיה !!.
הגולה בארץ :smil037:
-
מה זאת אומרת לא לקפח את מוסדותיה?
אין כבר משרד הדתות...
ש"ס היא מפלגה שמאלנית מתועבת ומושחתת לא פחות משאר המפלגות.
איך לעזאזל אדם דתי יכול אפילו לחשוב על לתת את ירושלים?
אני מתחיל לזלזל ברב עובדיה... :-\
גם זילזל בכבוד החיילים המתים,גם אומר שמי שלא יצביע ש"ס ילך לגיהנום,גם תומך בהסכמים מתועבים כאלו... :tickedoff:
ש"ס,גם כן דתיים.
דתיים אמיתיים זה אנשים כמו ברוך מרזל,חיים בן פסח,נועם פדרמן וכו...
סליחה,עם כל הכבוד לכבוד הרב,כבר מתחיל להישבר ממנו... >:(
-
יש לקחת דוגמא מהרב כהנא זצ"ל הי"ד. הוא הלך רק לפי התורה ולא ויתר על שום עקרונות. ישיבה עם בוגדים בממשלה ותמיכה במסירת שטחים לאויב (כמו שעשה הרב עובדיה), זאת עבירה על חוקי התורה, שאוסרת לחלק שטחי א"י הקדושה.
-
יש לקחת דוגמא מהרב כהנא זצ"ל הי"ד. הוא הלך רק לפי התורה ולא ויתר על שום עקרונות. ישיבה עם בוגדים בממשלה ותמיכה במסירת שטחים לאויב (כמו שעשה הרב עובדיה), זאת עבירה על חוקי התורה, שאוסרת לחלק שטחי א"י הקדושה.
O0
-
באמת מדוע הרב עובדיה יוסף שליט"א לא נותן להם הוראה לצאת ממשלת-הזדון הרי מדובר בפיקוח-נפש של ממש!!!!!!!!!!!!!
הגולה-בארץ לידיעתך ש"ס תמכה בהסכמי אוסלו. רק הכסף מעניין אותם >:( באמת שיקחו דוגמא מהרב כהנא זצ"ל-הי"ד לא?
-
בס''ד
לצערנו סגירת משרד הדתות שתוכננה ובוצעה על-ידי מפלגות הערב-רב היא שדחפה את ש''ס להכנס לקואליצי'ה בכל מקרה , וזו הייתה מטרת התכנית הזו , למנוע ממפלגות דתיות כמו ש''ס לנהל את עצמן בלא תקציב באופוזיצי'ה ,מכיוון שאין לה אפשרות אחרת להחזיק את מוסדות התורה שהיא כבר הקימה ב''ה , אל לנו לראות בש''ס מפלגה עויינת , מכיוון שזה מה שרוצה שלטון הערב -רב השמאלני שציוני-ממלכתי בולשביקי , לשלוט בלא מצרים בשיטת '' הפרד ומשול !'' ,כלומר, ליצור פילוג בגוש היהודי שומר התורה והמצוות ע''מ לשלוט בכל פלגיו, אנו אמורים להתגבר על יצר זה שהוא השטן בהתגלמותו ר''ל , ידוע וברור לכל שאם תהי'ה אחדות של ימין אמיתי שיתחרה על השלטון ש''ס וכל המפלגות שומרי התורה והמצוות תתמוכנה בו ללא ספק !!--ולכן אל לנו ליצור פילוג בגוש היהודי שומר התורה והמצוות , אנו אמורים לעמוד כאיש אחד בלב אחד כנגד הערב רב כפי שתאר שלמה המלך=החכם מכל אדם ע''ה זיע''א את ה ''אמת '' שדימה אותה ל ''חומה '' עם '' מגדלים גבוהים '' שמהם אפשר ''לראות את האופק'' --ולהבין מה ערך האחדות של העם היהודי שומר התורה והמצוות , אולם לא תמיד אפשר לראות זאת לפני '' בניית החומה סביב '' כלומר אחדות אמיתית כפי שאמר ב '' שיר השירים ''--'' אני חומה ושדי כמגדלות, אז הייתי בעיניו כמוצאת שלום '' --והפליגו רבותינו עליהם השלום בפרקי-אבות כשאמרו '' על שלושה דברים העולם עומד , על הדין, על האמת , ועל השלום '' כלומר , עשיית הדין ברשעים , תלוי'ה בהכרה באמת ( כלומר שתחבולת '' הפרד ומשול !'' היא של הערב -רב ע''מ לפלג את הגוש היהודי שומר התורה והמצוות ) , והתוצאה של כך הוא ה ''שלום '' כלומר אותו ''אופק'' שממנו נוכל לצפות ולראות את כל המהלך שבו רצה הערב -רב להכשיל אותנו ר''ל --שאותו ניתן לראות בבירור אך ורק לאחר '' בניית החומה והמגדלים '' --כלומר האחדות האמיתית בעם היהודי שומר התורה והמצוות.ויהי רצון שנזכה לכך באמת ותיכרת מלכות הרשעה במהרה ותקום מלכות בית-דוד ע''ה זיע''א , ונזכה בביאת גואל-צדק בב''א .
הגולה בארץ :smil037:
-
ש"ס רק רוצים מקום קרוב לצלחת,ואתה רק מוכיח את זה.
שלטון שמאלני,הם בקואליציה.
שלטון ימני,הם בקואליציה.
הם הפכו לרודפי בצע,לפחות חלקם.
המפלגה הזאת צריכה ליפול,ללכת לאלף אלפי עזאזל.
-
ש"ס רק רוצים מקום קרוב לצלחת,ואתה רק מוכיח את זה.
שלטון שמאלני,הם בקואליציה.
שלטון ימני,הם בקואליציה.
הם הפכו לרודפי בצע,לפחות חלקם.
המפלגה הזאת צריכה ליפול,ללכת לאלף אלפי עזאזל.
בס''ד
דעותיהם האמיתיות ידועות לכל , הם דוגלים בימין האמיתי , אולם אין להם כוח פוליטי חזק ולכן הם מצטרפים לכל ממשלה שמאפשרת להם לשרוד מבחינה פיננסית , אם נתחרה על השלטון בע''ה יש סיכוי טוב שהם יתמכו בנו , מכיוון שהשלטון השמאלני הציוני-ממלכתי בולשביקי מאד פוגע בהם ומשפיל אותם עד לאדמה , הם תומכים בממשלה רק בכדי לשרוד, אם תהי'ה אחדות אמיתית בקרב היהודים שומרי התורה והמצוות , אין ספק שהם יצטרפו אליה , למרות שאני מתעב את העובדה שהם מכרו את השקפותיהם האמיתיות בכסף !!--ואינני מקבל החלטה זו !!--אולם אל לנו לראותם כאוייבים , הם בסך הכל נישבו בפיתוי הכסף של השלטון השמאלני הציוני -ממלכתי בולשביקי , מכיוון שאין להם מספיק אמונה חזקה שהממון ממנו יתברך , ולכן הם לא עמדו בניסיון הזה ר''ל --הקב''ה לא יעמידנו בניסיונות וישלח לנו גואל-צדק בב''א .
הגולה בארץ :smil037:
-
הם ועוד איך אויבים!
מה,רק בגלל שהם דתיים אז הם לא אויבים?
תכף תגיד לי שאברום בורג הוא חבר שלנו.
הם שמאלנים,הם ימניים,מה הם לעזאזל?
אני יגיד לך בדיוק מה הם.
הם מפלגה רודפת בצע מנוולת שרק מחפשת מימון,ולא אכפת לה אם זו יד שמאלנית שנותנת כסף או יד יהודית אמיתית.
לש"ס אין סיכוי אף פעם להיות מפלגת שלטון,לכן הם פשוט מתעלקים למי שחזק,ואל תנסה להציג אותם כמסכנים. :idiot2:
אם הם היו רוצים רק תמיכה ולא הייתה להם עין רעבה,הם היו יכולים להיות סתם תנועה שמבקשת כספים מיהדות התפוצות.
-
בס''ד
ידידי היקר הי''ו
גם אני אינני מסכים עם הדרך של ש''ס , הי'ה דאוי שהם יפרשו ממשלת הזדון הזו וירכיבו גוש אופוזיצי'ה ימני חזק שיכול עם הזמן לנצח את החלאות הבולשביקיות בבחירות הבאות , אולם עלינו לזכור , שבכורח היותם שומרי תורה ומצוות הם נוטים יותר לימין האמיתי , ורק הפיתוי של הכסף הפיל אותם לאן שהפיל ר''ל , כמובן שאין להשוות את דרכם לדרכו של גדול דורנו כמוהר''ר מאיר דוד כהנא זצוק''ל הי''ד שהיא הדרך האמיתית של יהודי שמוסר את נפשו למען קדושת עם-ישראל ולמען קדושתה של ארץ-הקודש , אולם אל לנו לשכוח שברגע שיהי'ה בע''ה וישועתו גוש ימני אמיתי ,איתן וחזק , הם לבטח יתמכו בו ורק השוחד של בצע כסף הוא שמניא אותם מלפרוש ממשלת הזדון המנוולת הזו , הקב''ה ישים בליבם להכיר באמת ולפרוש מהממשלה וישלח לנו במהרה גואל-צדק בב'''א .
הגולה בארץ :smil037:
-
בס"ד
ידידי הגולה בארץ,
רק בגלל שהם מונעים על ידי בצע כסף היא הסיבה לפסול אותם.
אם היו באמת שומרי מצוות,היה מספיק להם כסף לאכול,לקורת גג ולימוד תורה.
כל השאר הם בגדר לא חובה.
אפשר לדעת איזה מין מפלגה הם אם הם תומכים בכל מי שבשלטון?
-
בס"ד
ידידי הגולה בארץ,
רק בגלל שהם מונעים על ידי בצע כסף היא הסיבה לפסול אותם.
אם היו באמת שומרי מצוות,היה מספיק להם כסף לאכול,לקורת גג ולימוד תורה.
כל השאר הם בגדר לא חובה.
אפשר לדעת איזה מין מפלגה הם אם הם תומכים בכל מי שבשלטון?
בס''ד
הם צאן שהובל לטבח ע''י המדיניות השמאלנית שפיתתה אותם בכסף , ורובם באים מתוך העוני והכסף סימא את עיניהם ר''ל ,ולכן הם נפלו למלכודת המתועבת של השמאל, אולם הם לבטח יהוו חיזוק למפלגה ימנית-אמיתית איתנה שנקים בע''ה
, ולכן למרות הדרך הלא נכונה שהם הולכים בה , הם נפלו ברשת שטמן להם הערב-רב , ולכן אל לנו לראות בהם ''אוייבים '' , אלו ''תינוקות של בית-רבן שנישבו '' ר''ל , ואם יפול השמאל בע''ה וישועתו , הם יחזרו ויתמכו בימין , למרות שגם אז אנו תמיד לא ניתן בהם אמון מלא , מכיוון שהכסף קונה אותם בנקל .
הקב''ה ישלח לנו גואל-צדק בב''א
הגולה בארץ :smil037: