HAYAMIN.ORG

חדשות ודיונים => מערכת החדשות => נושא נשלח על ידי: אֵיתָן על נובמבר 08, 2007, 12:54:53

כותרת: והנה שוב פני הדמוקרטיה מתגלות
תגובה על ידי: אֵיתָן על נובמבר 08, 2007, 12:54:53
http://www.inn.co.il/News/News.aspx/168326

שני משחקים ללא קהל נגזרו על בית"ר י-ם
בית הדין של ההתאחדות לכדורגל גזר על בית"ר ירושלים עונש של שני משחקי רדיוס ללא קהל בפועל ושני משחקים ללא קהל על תנאי.
אורלי הררי


בית הדין של ההתאחדות לכדורגל גזר עונש של שני משחקי רדיוס ללא קהל בפועל ושני משחקים ללא קהל על תנאי על קבוצת בית"ר ירושלים. הנהלת הקבוצה צפויה לערער על ההחלטה בפני בית הדין העליון של ההתאחדות לכדורגל.

הקבוצה הורשעה בהתנהגות בלתי ספורטיבית של אוהדיה במשחק מול מכבי חיפה ובביזוי דקת הדומיה לזכרו של יצחק רבין. העונש ייכנס לתוקף רק לאחר משחק הבית הקרוב בשבת מול עירוני קריית-שמונה.
ח"כ איתן כבל (עבודה) אומר בתגובה כי העונש שניתן על ידי בית הדין של ההתאחדות מביך בקלותו, ועדיף שלא היה מתקיים כלל דיון אם זו תוצאתו. "לצערי הרב, אין התמודדות אמיתית עם בעיות ההסתה והגזענות במגרשי הכדורגל, אמר.
לדבריו, "ללא תוכנית פעולה נחושה, נוקשה ושיטתית החברה הישראלית תמשיך להיפגע מאספסוף קולני, והשהות ביציעי איצטדיוני הכדורגל תהיה בלתי ראויה לחברה מתוקנת".

האירוע זכה לתגובות רבות: יו"ר מר"צ, חבר הכנסת יוסי ביילין, דרש מהתאחדות הכדורגל לסלק את הקבוצה משורות הליגה.

ראש הממשלה אולמרט נדרש אף הוא לסוגיה ובנאום שנשא בפני באי וועידת המרכז הישראלי לניהול והוקיע את התנהגות האוהדים. "אני אוהד את בית"ר ומתעב את האנשים ששרקו אמש בוז בדקת הדומיה לרצח רבין".

"אנחנו זוכרים את השטנה שחיפשה צידוקים והנמקות ובסוף ביטאה חוסר כל סובלנות ונכונות לרסק את התשתית הבסיסית ביותר של החיים הדמוקרטיים. לא ניתן לזה לקרות שוב. נאבק בכך בכל הכח ללא פשרות", אמר אולמרט.
מ"מ יו"ר השלטון המקומי וראש עיריית מעלות תרשיחא, שלמה בוחבוט פנה ליו"ר השלטון המקומי, עדי אלדר, בדרישה לקרוא לכל ראשי הערים להחרים את בית"ר ירושלים ולא לאפשר לקבוצת הכדורגל לשחק במגרשי הכדורגל הנמצאים בערים.
כותרת: והנה שוב פני הדמוקרטיה מתגלות
תגובה על ידי: אֵיתָן על נובמבר 08, 2007, 12:55:35
אני אולי אכין סרטון על כל הנושא המאוס הזה.
כותרת: והנה שוב פני הדמוקרטיה מתגלות
תגובה על ידי: Aaron על נובמבר 08, 2007, 13:06:42
פה זה כמו בבריה"מ לשעבר. ההורים שלי וסבתא שלי שגרו בבריה"מ פעם, אמרו שפה זה בדיוק אותו בולשביזם קומוניסטי.
כותרת: והנה שוב פני הדמוקרטיה מתגלות
תגובה על ידי: אֵיתָן על נובמבר 08, 2007, 13:13:18
הישראלים תמיד טוענים שמדינת יהודית היא כמו אירן.
הם כרגע פועלים בדיוק כמו המוסלמים,הם "סוקלים" אותנו כי כפרנו,ואנחנו לא  מאמינים באל רעבין.
הם לא סוקלים אותנו עם אבנים,כי הם"נאורים".
לישראל יש דפוס פעולה בדיוק כמו אירן.
כותרת: והנה שוב פני הדמוקרטיה מתגלות
תגובה על ידי: IRON_MAN על נובמבר 09, 2007, 15:29:45
כל-הכבוד לאוהדי בית"ר-ירושלים.
למה ההתאחדות-השמאלנית לא מענישה את אוהדי בני-סכנין על זה שהניפו דגלי חמאס ושרפו את דגל-ישראל?