שונות > מה שבראש
מישהו פה מעריץ את אבריל לאבין?
כהנא צדק:
הבעיה היא שיכולים חס ושלום להגיע להירעור עבירה ולא עלינו לעבירה
כאשר רואים בתמונות זמרות אז מהר מאוד לצערנו עלולים להגיע להירהור עבירה במיוחד כאשר היום הזמרות לא מתפרנסות מזימרה אלה מוכרות את הגוף שלהן (במיוחד בהמות כמו הגויה שלא אזכירה את שמה)
יש גם מצב שרואים תמונה של אישה לאחר ששומעים אותה שרה ואז בעצם לוקחים סיכוי כאשר מראש שומעים קול של אישה שמה האדם יראה אותה
מעבר לכך יש את הסיכוי להיגרר לדבר עבירה גם מבלי לראות אותה, ככה שהסיכוי לא להיגגרר להירהור לפחות *מבחינה סטטיסטית* הוא נמוך ולכן אני באופן אישי חושב שעדיף להחמיר כדי להגיע למצב שלא חס ושלום ליפול בעבירה הכי קטנה אפילו בשביל דברים שהם בטח לא חשובים כל כך
כמו שנושא ה"מוקצה" בשבת שאסור לטלטל אותו אם אני לא טוב הוא מידי רבנן והרי זו החמרה כדי "להקשות" על חילול השבת
שבוע טוב וראש חודש טוב לנו ולכל עם ישראל ובעזרת ה' נוציא בקרוב את הערב-רב מתוכינו המשטין עלינו
נאור:
אסור להאזין לאישה שרה , רק משם העובדה שלא תדמיין את מראה [או שמא אתה יודע איך היא נראית] ותבוא לידי פגיעה
בבריתו של אברהם אבינו רחמנא ליצלן . תתרחקו מזה , לא חסרים זמרים דתיים טובים [ארז יחיאל זמר טוב , יניב בן משיח!]
אושרי:
--- ציטוט של: OSHRI_93 על נובמבר 07, 2007, 11:51:28 ---[קישורים הוסרו עקב תוכן בלתי-צנוע.]
קצת מהתמונות הכל כך יפות שלה :smitten: :smil041: :smil070: :kiss3: aa2 :heart2: :heartbeat: :smil034:
--- סוף ציטוט ---
תודה אח שלי ,גם הבשן וגם הגלעד, על זה שהורדת ת'תמונות האלה
כי זה פוגע באחינו הדתייים בפורום
לי זה כבר לא משנה,כמו שאמרתי לך בהודעות האישיות אין לי שום בעיה עם מה שעשית בנוגע לתמונות
מאת:OSHRI_93
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה