שונות > מה שבראש

איזה קבוצת כדורגל אתם אוהדים?

<< < (2/4) > >>

נץ וגאה בזה:
AC Milan , איטליה

--- ציטוט של: עמיר על נובמבר 06, 2007, 19:40:46 ---כדורגל = סיטרא אחרא, אני בכלל מתפלא שיש עידוד לזה בפורום "דתי"

--- סוף ציטוט ---
כדורגל זה לא סיטרא אחרא ולא נעליים, אז חדל קשקשת.
יש המוני אנשים דתיים ואפילו חרדים לעילא ולעילא שהם אוהדי קבוצות כדורגל ועוקבים אחרי המשחקים והתוצאות.
כל האמור לעיל באם זה בגדר תחביב נורמלי, ולא בגדר אובססיה, מי שהופך לאוהד אובססיבי ומוכן "למות" למען קבוצתו (ולפעמים גם בלי הסוגריים), אזי זה כבר הופך להיות עבודה זרה פרופר.

asdf123:
אומנם אני לא מבין גדול בדת (לצערי), אך עידוד ספורט שמשוחק לרוב בשבת זה בסדר מבחינת הלכתית? (האמת שאני אשמח לדעת לדע אישי)

Aaron:

--- ציטוט של: asdf123 על נובמבר 06, 2007, 22:04:10 ---אומנם אני לא מבין גדול בדת (לצערי), אך עידוד ספורט שמשוחק לרוב בשבת זה בסדר מבחינת הלכתית? (האמת שאני אשמח לדעת לדע אישי)

--- סוף ציטוט ---
נראה לי שלפי ההלכה אסור לעשות ספורט למטרת תחרות, רק למטרת בריאות.

Aaron:

--- ציטוט של: עמיר על נובמבר 06, 2007, 19:40:46 ---כדורגל = סיטרא אחרא, אני בכלל מתפלא שיש עידוד לזה בפורום "דתי"

--- סוף ציטוט ---
מי אמר שאנחנו מעודדים כדורגל? הפורום של בית"ר הוא על הדיעות הכהניסטיות שלהם ולא על התחרות והמשחקים.

כהנא צדק:
לא מתעניין בכדורגל
אבל כל הכבוד לאוהדי בית"ר ששורקים בוז לרע-בין :)
והם היחידים אני חושב עם הסמל של המנורה

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה