יהדות ותורת ישראל > שֻׁלְחָן עָרוּךְ וְהָרַעְיוֹן הַיְּהוּדִי
שאלות חשובות שמציקות לי
נאור:
1.באת לעולם,חטאת לפני בורא עולם - תחזור בגוף אחר על מנת לתקן את חטאייך כאן ולהכנס לעולם האמת . לא עשית זאת ? .......
2.יעקב אבינו אומרים עליו שהוא היה יודע את התורה בע"פ , היה את סולם יעקב שבו הוא היה עולה למעלה ורואה ברוח
הקודש כל מה שחפץ ... אז אמירת שמע ישראל היא הגיונית , כי אבותינו היו כ"כ מלומדי תורה וצדיקים שאנחנו אפילו לא יכולים לתאר.
3.כן,הם נקראו יהודים ועבריים.כל אחד שעושה ברית=יהודי.אברהם היה יהודי ומשם כל זה התחיל[יצחק,יעקב,בניו וכו' וכו'...]
סבבתיק:
1. גוף אחר אבל עדיין אותה נשמה
2. מדרש,אל תפקפקו בזה ותגידו שסביר להניח שלא אמיתי,ה' הרי דיבר אל האבות הם ידעו שיש ה' וקיימו מצוות,יעקב למד תורה 14 שנה בבית מדרש של שם ועבר,אז הם ידעו,גם לבניו היה יראת שמיים,לא מבין מה הבעיה
3. אברהם היה היהודי הראשון.
שלמה:
לגבי השלישי אני חייב לכתוב כאן משהוא חשוב ביותר יש כאן בילבול של ממש לא אברהם לא היה יהודי.
!!!
וגם משה רבינו לא היה יהודי.
ובט-ח שאף כהן גדול לא היה יהודי.
אני מזכיר לכם שעם ישראל מחולק לשבטים יהודה זה רק שבט אחד.
לכן השם הנכון לעם שלנו או ישראלים או עיברים הבעיה שהמילה ישראלי הפכה למונח שמשמש תושב ישראל לרבות הערבים.
עֹמרי:
אין קשר לזה שאנחנו ישראלים.
ישראל זה שמו הנוסף של יעקב אבינו ועל כך קרויה המדינה.
פּז:
--- ציטוט של: שלמה על נובמבר 07, 2007, 20:31:09 ---לגבי השלישי אני חייב לכתוב כאן משהוא חשוב ביותר יש כאן בילבול של ממש לא אברהם לא היה יהודי.
!!!
וגם משה רבינו לא היה יהודי.
ובט-ח שאף כהן גדול לא היה יהודי.
אני מזכיר לכם שעם ישראל מחולק לשבטים יהודה זה רק שבט אחד.
לכן השם הנכון לעם שלנו או ישראלים או עיברים הבעיה שהמילה ישראלי הפכה למונח שמשמש תושב ישראל לרבות הערבים.
--- סוף ציטוט ---
אברהם היה המונותאיסט הראשון, בתקופה שבה רווח הפולותאיזם, אך הוא באמת לא היה היהודי הראשון.
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה