כתב נושא: דבר שאני עשיתי ביום הגאולה מיצחק רעבין (דחוף להיכנס)  (נקרא 2900 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק אושרי

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • מוות לנצרות, יחי אודין והמטאל :)
בואו  ואספר לך סיפור......
 :sign013:
ביום הזיכרון לבוגד יצחק רעבין יש"ו, שזה היום, אני הדפסתי פול תמונות שקוראות לשחרר את יגאל עמיר, וגם תמונות שמראות עד כמה רעבין היה רע שיכור ואלכוהוליסט. 34 תמונות היו לי, ובקיצור אחרי הלימודים אני הלכתי בשני רחובות במקומות שונים בעיר, וברחוב אחד תליתי כמה תמונות שהוועד למען הדמוקרטיה עשה ליגאל עמיר, פה ושם אנשים ראו אותי, אבל זה לא הזיז להם.
וברחוב השני בעיר אני זרקתי ת'תמונות על הרצפה ופיזרתי ת'תמונות ברחוב, ככה שחלקים גדולים מאותו רחוב ראו ת'תמונות שהדפסתי.

אבל מה שביאס אותי במה שעשיתי היום, זה שאילן ברגע האמיתי השתפן כמו איזה שמאלני אידיוט, והוא הלך הביתה באוטובוס ולא בא איתי היום לתלות ת'תמונות של הבוגד, ות'תמונות של הצדיק....

נורא חבל אילן, זה לא יפה להשתפן ככה. הוא אומר שאפשר להסתבך מזה במשטרה אם יגלו, אבל לא אכפת לי, FULL אנשים תולים ברחובות כל-מיני שלטים ותמונות אז גם אני אחד מהאנשים האלה. זה לא נחשב לוואנדליזם, זה מעשה רגיל, תוכן התמונה לא כל-כך משנה.

בקיצור, זה עשה לי טוב לתלות ת'תמונות האלה ברחובות. :) :coolsmiley: ^-^ ;D :D ;)
מקווה שגם אתם תעשו פעולות כאלה. :)
זה יעזור להפיץ ת'תעמולה לשִחרורו של יגאל עמיר מהכלא.

מאת: אושרי.
 OSHRI_93
« עריכה אחרונה: אוקטובר 30, 2007, 09:24:10 על ידי גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד »

מנותק אֵיתָן

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • כל המרחם על ערבים,סופו להתאכזר על יהודים.
דבר שאני עשיתי ביום הגאולה מיצחק רעבין(דחוף להיכנס)
« להגיב #1 ב- : אוקטובר 30, 2007, 00:05:10 »
בואו  ואספר לך סיפור......
 :sign013:
ביום הזיכרון לבוגד יצחק רעבין יש''ו,שזה היום,אני הדפסתי פול תמונות שקוראות לשחרר את יגאל עמיר,וגם תמונות שמראות עד כמה רעבין היה רע שיכור ואלכוהוליסט,34 תמונות היו לי,ובקיצור אחרי הלימודים אני הלכתי בשתי רחובות במקומות שונים בעיר,וברחוב אחד תליתי כמה תמונות שהוועד למען הדמוקרטיה עשתה ליגאל עמיר,פה ושמה אנשים ראו אותי,אבל זה לא הזיז להם.
וברחוה השני בעיר אני זרקתי ת'תמונות על הרצפה ופיזרתי ת'תמונות ברחוב,ככה שחלקים גדולים מאותו רחוב ראו ת'תמונות שהדפסתי.
אבל מה שביאס אותי במה שעשיתי היום,זה שאילן ברגע האמיתי השתפן כמו איזה שמאלני אידיוט,והוא הלך הביתה באוטובוס ולא בא איתי היום לתלות ת'תמונות של הבוגד,ות'תמונות של הצדיק....

נורא חבל אילן,זה לא יפה להשתפן ככה,הוא אומר שאפשר להסתבך מזה במשטרה אם יגלו,אבל לא אכפת לי,FULL אנשים תולים ברחובות כל מיני שלטים ותמונות אז גם אני אחד מהאנשים האלה,זה לא נחשב לואנדליזם,זה מעשה רגיל,תוכן התמונה לא כל כך משנה משנה.

בקיצור זה עשה לי טוב לתלות ת'תמונות האלה ברחובות :) :coolsmiley: ^-^ ;D :D ;)
מקווה שגם אתם תעשו פעולות כאלה:)
זה יעזור להפיץ ת'תעמולה לשיחרורו של יגאל עמיר מהכלא.

מאת:אושרי ששונוב
 OSHRI_93
;)
"מי שרוצה להיות יהודי, אי אפשר כי אם על ידי ארץ ישראל"

מנותק אילן208

• חבר(ה) של כבוד
  • *
  • Hebrewism returns
    • הערוץ שלי ביוטוב
« להגיב #2 ב- : אוקטובר 30, 2007, 00:08:52 »
אושרי יא מניאק אני יתן לך מכות אני לא השתפנתי אני הגעתי למסקנה

1.זה באמת עלול לסבך אותך בצרות ולא יעזור לך

2.זה לא יעזור לך כל בחור שני בנתניה הוא שמאלני מי שיראה את זה ישר יוריד ואפילו אתה סיפרת לי שתלית רק 3 תמונות 2 תלשו ואת השלישי בכלל לא מצאו(אז מה זה שווה את זה)

אז שתוק אושרי
עלק השתפן אני דיברתי בכיתה ואני זה שלא נתתי לילדם השמאלנים לקפוץ בראש עם השטויות השמאלניות שלהם אתה שתקת ולא עשית כלום סה"כ הברזת איתי מהטקס וכתבת על השולחן שלך "יום רבין שמח" שאין לזה כל קשר לכלום וגם הלשינו עליך(גל ההומו)
My life is here and here I wish to die,this is the place my fatherland!!!
לאסט אף אם:
http://www.last.fm/user/Ilanemous1881
יוטיוב:
http://www.youtube.com/user/Israelipatriot92

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
« להגיב #3 ב- : אוקטובר 30, 2007, 07:59:54 »
כל-הכבוד לך אושרי O0 O0 O0
ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל.

ערבים לערב,סודנים לסודן,שמאלנים לאירופה!

מנותק גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • אבי פרחן – יום יבוא אחים נחזורה!
  קודם-כל כל הכבוד לשניכם על האומץ. אושרי – ישר כוח! אלון, לא נִראה לי שהמשטרע תוּכל לגעת בכם. כל-עוד אתם נחשבים "קטינים" (אני לא יודע מה גילכם, אבל אני מניח שאתם עוד לא בני 18), המשטרע תוּכל מקסימוּם לתלוש לכם את הפוסטרים. לא יותר מִזה.

מנותק אילן208

• חבר(ה) של כבוד
  • *
  • Hebrewism returns
    • הערוץ שלי ביוטוב
יש לי אח עם תפקיד חשוב בצבא לא יוכלו לגעת בי אבל יוכלו לגעת בו אני לא רוצה להכניס אותו לצרות וחוץ מזה יוכלו לזכור לי את זה ולא לקבל אותי למשרות לדוגמא פוליטיות או צבאיות וכו'

לאושרי אין מה להפסיד אין לו אח בצבא או משהו
My life is here and here I wish to die,this is the place my fatherland!!!
לאסט אף אם:
http://www.last.fm/user/Ilanemous1881
יוטיוב:
http://www.youtube.com/user/Israelipatriot92

מנותק גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • אבי פרחן – יום יבוא אחים נחזורה!
יש לי אח עם תפקיד חשוב בצבא לא יוכלו לגעת בי אבל יוכלו לגעת בו אני לא רוצה להכניס אותו לצרות וחוץ מזה יוכלו לזכור לי את זה ולא לקבל אותי למשרות לדוגמא פוליטיות או צבאיות וכו'

לאושרי אין מה להפסיד אין לו אח בצבא או משהו

טוב.  כל אחד עושה ברמת-יכולתו הנפשית..
« עריכה אחרונה: אוקטובר 30, 2007, 14:35:39 על ידי גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד »

מנותק אושרי

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • מוות לנצרות, יחי אודין והמטאל :)
אלון, אני אמרתי לך ש-34 תמונות הופצו!!!
מה שאתה חושב שאני עשיתי זה רק 3 התמונות האלה. אני אמרתי לך שאני פיזרתי בשני רחובות ראשיים ת'תמונות האלה. אתה לא מבין מה אני אומר לך?
יום אחרי אני הלכתי לאותו מקום וראיתי שתי תמונות תלושות. את התמונה השלישית תליתי על לוח מודעות, אז זה אומר שראו אותה. לוח מודעות זה אמור להיות במקום שבו  א מ ו ר י ם  לראות ת'מודעות. אז אל תבלבל ת'שכל על זה שאני עשיתי משהו לא טוב.

ובאמת כפי שאומר "גם הבשן וגם הגלעד", המשטרע לא יכולה לעשות לי שום דבר, אני עדיין קטין (בן 15 בינואר). אני עדיין לא בן 18!!!

וזה מצחיק אותי, אלפי אנשי תלו תמונות כאלה ברחובות. אותם יעצרו? לא!!!
אז זה בסדר גמור מה שעשיתי. :)
« עריכה אחרונה: נובמבר 01, 2007, 14:09:40 על ידי גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד »