כתב נושא: חשבתי על "פרוייקט" קטן: להעיר את הנוער והילדים  (נקרא 3448 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק oferst

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
בס"ד
שלום לכם חברי פורום הימין האמיתי, צדיקים יקרים.

אני חשבתי על איזה "פרוייקט" קטן שאפשר לעשות ואולי בעזרתו, לפחות להוציא את הנוער והילדים מהמיתוס על רבין שבו הם חיים.
אנחנו נכתוב בוורד עובדות על רבין.
כמו למשל שרצח 16 יהודים ניצולי שואה והטביעם, שזה היה רצח פוליטי לכל דבר, כמו למשל שבמלחמת השחרור הפחדן הזה נטש את הפלוגה/גדוד שלו, אנאערף אני לא זוכר העובדות כתובות פה בדיונים שבייקר ו'כהנא צדק' הצדיקים כתבו, וכו'.
למטה, נוכל לכתוב "'הימין האמיתי' בגוגל" ע"מ לסקרן את הנוער.

את המסמך נדפיס ונדביק ליד כל מקום שיש בו את תמונתו של רבין, ע"מ שהנוער והילדים יחשפו לאמת על רבין.

אמנם זה לא נחשב הסתה ואף לא לנקיטת עמדה, אבל זה פוגע באליל רבין.
לכן אני ממליץ לעשות את זה עם כפפות על הידיים ואולי לשים איזה כיסוי ראש שלא יזהו אתכם יהיה גם טוב.
לכו תדעו למה השלטונות הבולשביקיים מסוגלים.
« עריכה אחרונה: אוקטובר 24, 2007, 09:18:44 על ידי oferst »

מנותק אושרי

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • מוות לנצרות, יחי אודין והמטאל :)
חשבתי על "פרוייקט" קטן: להעיר את הנוער והילדים
« להגיב #1 ב- : אוקטובר 24, 2007, 10:15:10 »
רעיון טוב
צריך לעשות את גם בסטיקרים ;)
« עריכה אחרונה: אוקטובר 24, 2007, 10:16:27 על ידי OSHRI_93 »

מנותק oferst

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #2 ב- : אוקטובר 24, 2007, 10:26:13 »
הנה הכתובת לקובץ הוורד:
http://www.megaupload.com/?d=YCQ9DZMS

קרדיט ל'כהנא צדק' על העובדות :D.

מנותק T0XiN

• לשעבר T0XiN
  • חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • Eins Zwei Polizei!
« להגיב #3 ב- : אוקטובר 24, 2007, 14:31:54 »
תעלה את זה למקום אחר,אי אפשר להוריד ממגגה אפלווד.

מנותק oferst

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #4 ב- : אוקטובר 24, 2007, 15:15:28 »
חבל שזמן העריכה המקסימלי הוא 60 דקות, אני צריך להוסיף עוד ועוד הודעות...
הנה עוד לינק:
http://www.2shared.com/file/2417461/a10542dd/factsaboutrabin.html

ולינק נוסף:
http://files-upload.com/files/578595/factsaboutrabin.doc

ועוד אחד:
http://www.mediafire.com/?azdbe1ytdjw
« עריכה אחרונה: אוקטובר 24, 2007, 15:18:06 על ידי oferst »

Aaron

• אורח
« להגיב #5 ב- : אוקטובר 24, 2007, 16:06:19 »
יישר כח על ההשקעה עופר, כל הכבוד, זה רעיון מצויין.  O0  O0

מנותק פּז

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #6 ב- : אוקטובר 24, 2007, 16:28:27 »
יפה מאוד!
אם מישהו רוצה קישור ישיר, ניתן להוריד מכאן:
http://jtfsite.googlepages.com/factsaboutrabin.doc

מנותק oferst

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #7 ב- : אוקטובר 24, 2007, 16:57:05 »
איזה השקעה אחי סה"כ העתקתי עובדות מדיון של כהנא צדק :P.
הקטע הרציני הוא להדפיס ולהדביק את זה במקומות שבהם רבין מונצח שישימו לב לזה טוב טוב!

פז תודה שהעלת לעוד שרת!
« עריכה אחרונה: אוקטובר 24, 2007, 16:57:35 על ידי oferst »

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
« להגיב #8 ב- : אוקטובר 24, 2007, 22:25:37 »
רעיון מצוין כל-הכבוד O0 O0 O0
ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל.

ערבים לערב,סודנים לסודן,שמאלנים לאירופה!

מנותק אושרי

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • מוות לנצרות, יחי אודין והמטאל :)
« להגיב #9 ב- : אוקטובר 25, 2007, 08:11:47 »
פשוט מעולה,אהבתי
אני יילך לעשות את זה עם אלון או בלי אלון,אבל אני יעשה זאת:)

מנותק nino

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
  • יהודים אוהבים את ישוע
« להגיב #10 ב- : אוקטובר 25, 2007, 09:12:08 »
כבר בכותרת אני רואה שיש לי עסק עם אדם לא משכיל במיוחד.  ישראלי נאור ורהוט היה כותב "כנסו והגיבו".  אוקיי, נמשיך:
מי זה "העם הפלשתיני"?  לא מכיר כזה עם.
היינו משתמשים ב"עמלקים", אבל אז רוב העם שלנו, שלצערנו מרוחק מן התורה תודות לעשרות שנים של שטיפת מוח והדחה מהיהדות ע"י תשקורת ומערכת חינוך בולשביקיות מתיוונות, לא היו מבינים מה המשמעות.  עמלקים = נאצים = אומה שרוצה להשמיד את העם היהודי.
ישנה דרך אחת שמפורטת בתורת ישראל, ודרך זו נדחתה ונשללה על הסף במשך עשורים, ותומכיה נרדפו ונרדפים, ופיותיהם נסתמים ע"י הדמוקרטיה המהוללת והנאורה שלנו.  מפלגתו של מו"ר הרב כהנא זצוק"ל הי"ד נפסלה, בעיקר מסיבות פוליטיות, למרות תמיכה נרחבה בעם, ולאחרונה הממשלה העלתה את אחוז החסימה כדי לדאוג שמפלגות כמו חי"ל ישארו מחוץ לכנסת.  אתה מאמין שיש מקום לכל דעה?  נפלא, רק חבל שרוב השמאלנים והימניים המזוייפים בכנסת לא מסכימים אתך.
בהחלט!  והרג הוא הרג, ואין שתי אלו מלים נרדפות.  אם הינך מתקשה להבדיל בין משמעויותיהן השונות של שתי מלים אלו, נא עיין בהגדרותיהן במילון.
אם זכרוני אינו מטעני, מדיניות ההתרפסות והפיוס של צ'מברליין איפשרה לגרמניה הנאצית להתחזק, לכבוש את פולין וצ'כוסלובקיה, לזכות בעמדת עליונות ואלמנט ההפתעה, שאיפשרו את ההצלחה המסחררת של הבליצקריג שלהם, ולפתוח במלחמת עולם שעלתה בחייהם של עשרות מליוני בני אדם חפים מפשע.  ואילו האלימות שהפגינה ארה"ב כשהשליכה שתי פצצות גרעיניות על הירושימה ונגסקי שמה קץ ללחימה הברוטלית בזירת האוקיינוס השקט בין יפן וארה"ב.  מומחים מעריכים שהשלכת הפצצות חסכה את חייהם של מאות אלפי חיילים אמריקאים ויפנים.  איך היית מאפיין את היחסים בין ארה"ב לבין יפן במספר העשורים האחרונים?  הייתי אומר, "מצויינים".  יש בהחלט שלום.  "אלימות אינה מביאה שקט או שלום" - הרי לא נולדת עם דעה כזו; קיבלת אותה, אולי בבית שמאלני, אולי בבית-הספר הבולשביקי, אולי כתוצאה מצפייה מופרזת בטמבלוויזיה - המדיום העיקרי לתשקורת הבולשביקית של חונטת האליטות ששולטת במדינת הישראלים.  יש אינספור דוגמאות בהיסטוריה שממחישות ומוכיחות בבירור, ללא צל של ספק, שלעתים אלימות לא רק חיובית אלא חיונית להבאת שלום.  אני מניח שבבית-הספר לימדו אותך גירסא שונה של ההיסטוריה...
אין כזה דבר "האמת שלכם".  אמת היא אמת, אין גרסאות שונות של האמת, אין כזה דבר "אמת שלנו" לעומת "אמת שלהם", בדיוק כמו שאין גרסאות שונות של המספר 1.
בהחלט!  זה אחד המאפיינים של אדם אידאליסט.  חבל שאתם השמאלנים לא מבינים את זה ולא מכבדים את אויבינו, וחושבים שניתן לקנות את נאמנותם תמורת בצע כסף.  עדיין לא למדתם ש"לא על הלחם לבדו יחיה האדם".  לא משנה כמה שטחים וכסף תתנו לישמעאלים יש"ו, הם עדיין ימשיכו להאמין שכל א"י היא ארצם ח"ו ושאנו גזלנו אותה מהם.
האם זו אותה נימה אישית כמו הנימה האישית הראשונה, או נימה אישית קצת יותר?  ::)  כשהרב כהנא ניסה להשמיע את דעתו, לא רק שהשמאלנים והבולשביקים בשלטון לא נלחמו עד מוות כדי שיוכל להשמיעה בפומבי, אלא הם עשו את הכל כדי להשתיקו.  אז, בבקשה אל תלמד אותנו מוסר.  מצד שני, אפשר להבין איך לשמאלני יפה-נפש ושטוף-מוח כמוך, שנהנה מחופש דיבור בלתי-מוגבל תודות לשמאלניותך, קשה לתאר איך בכלל אפשר להשתיק ולרדוף ולהתעלל באדם אחר אך ורק בגלל דעותיו.  נסה להיות במקומנו פעם, נסה להביע דעות ימניות "כהניסטיות" בבית-הספר ותראה מה יעשו לך.  לא חכמה להיות גיבור ויפה-נפש בתור שמאלני.
מצפה בכליון עיניים...  ::)

צודדדק  :police:

Aaron

• אורח
« להגיב #11 ב- : אוקטובר 25, 2007, 16:30:16 »
צודדדק  :police:
למה ציטטת הודעה מאשכול אחר?