כתב נושא: שירי ייאוש בתאו של אלירן גולן  (נקרא 21120 פעמים)

0 משתמשים ו- 2 אורחים נמצאים בנושא זה.

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
שירי ייאוש בתאו של אלירן גולן
« להגיב #50 ב- : אוקטובר 25, 2007, 22:28:55 »
ציטוט
שאני יבין אתה מעדיף שרעבין ישאר להיות ראש ממשלה? חוץ מיזה הי'הדות אומרת "הקם להורגך השכם להורגו", רעבין קם להרוג את עמ"י אז יגאל עמיר השכים להרוג אותו!

אוריינוש, כמה תשובות יש לי בעניין:
א.) אני כלל לא בטוח שאכן זה היה יגאל עמיר שגרם למותו, ואני לא איזה חולה נפש וחובב תאוריות קונספירציה ביזאריות להחריד נוסח ברי חמיש ודומיו, פשוט כמות השאלות שנוגעות למהות המעשה והמסקנות של ועדת שמגר הם מעלות סירחון עז, שטעונות בדיקה חוזרת.

ב.) רבין לא היה נשאר להיות ראש הממשלה, המצב היה כך שביבי היה מנצח  את הבחירות גם עם השמאל היה מעמיד את בן גוריון או הרצל נגדו.
התמיכה בתוך העם ברבין הייתה אז בשפל, בדיוק מאותם סיבות שביבי ניצח את פרס שנה לאחר מכן.

ג.) רבין היה דמות שכזו שהיה צריך להוציאו להורג ברמת מדינה כבר לפני 50 שנה כפי שכבר כתבתי בפורום לא פעם ולא פעמיים, רבין גרם לפגיעה אנושה ברמה הלאומית לפיכך גם העונש היה צריך להיות ברמה הלאומית ולא על ידי אדם פרטי, אם ראש ממשלה/נשיא ימני (תלוי בשיטת הממשל הרצויה) היה מעמיד את רבין מול כיתת יורים צה"לית או תולה אותו בכיכר העיר, אני הייתי מתנדב ראשון להיות התליין.
מקווה שעתה הובנתי כראוי.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
שירי ייאוש בתאו של אלירן גולן
« להגיב #51 ב- : אוקטובר 26, 2007, 00:56:34 »
אבל לא הבנתי למה הוא התאבד?
ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל.

ערבים לערב,סודנים לסודן,שמאלנים לאירופה!