שונות > מה שבראש

איזה מוזיקה אתם שומעים?

<< < (7/8) > >>

פּז:

--- ציטוט של: אֵיתָן על אוקטובר 22, 2007, 19:24:51 ---הרכב מצויין,בעבר הייתי ממש פריק של Trans-Siberian Orchestra,הסולן שלהם היה סולן של להקת הוואי מטאל משנות ה 80 וקצת אחרי שנקראת savatge,אבל הכל עבר מבחינתי.

--- סוף ציטוט ---
לא נורא, כולנו עברנו התפתחויות בחיים.
היו זמנים שהייית מאזין לשירים של DMX, tupac, NwA ושאר האמנים מהסוג הזה.
יאמר לזכותי שאף פעם לא שמעתי את ה"ראפרים" החדשים, דוגמאת 50 סנט, אז זה לא עניין חברתי, שנובע מפופולריות.
אני גם התחלתי להאזין להם עוד לפני שזה הפך ל"ז'אנר הלוהט" (הפופולרי) הבא.

Aaron:
מטאל זה משהו כללי מידי. יש עשרות סוגי מטאל, ביניהם כל מיני צרחות, צווחות, רעש וכל מיני זבל. המטאל הקלאסי (בלי צרחות ובלי הגזמות של רעש) זה יפה.
הרוק והמטאל נהרסו עם הזמן. להקות שהתחילו משנות ה- 60 70 80 הם עדיין בסדר עכשיו. אבל להקות שהתחילו משנות האלפיים, זה ממש אבל ממש זבל. פעם רוק היה רוק, עכשיו יש זבל כמו לינקין פארק, סיסטם אוף דאון.

רוק ומטאל אמיתי זה לדוגמה: Jimi Hendrix, Black Sabbath, Ozzy Osbourne, Led Zeppelin, Deep Purple, Kiss, Pink Floyd, Twister Sister, Alice Cooper, ACDC, Rush, Eric Clapton, Rainbow, Uriah Heep

מי ששומע רוק או מטאל ולא מכיר את הלהקות האלה זה בושה. הלהקות האלה עיצבו את הרוק והמטאל. איך אפשר לשמוע חקיינים ומעתיקנים, כשאפשר לשמוע את הדבר המקורי?

Altalena:
אני יותר שומע ממטאליקה והלאה ת'אמת

Roma:
אני שומע בעיקר רוק ומטאל
מתוכם המון להקות רוסיות

אבל אני לא שולל סגנונות אחריםףאני שומע כל שיר שאני אוהב לא משנה איזה שסגנון הוא
פשוט הרוב המוחלט של מה שאני שומע זה בתחום הרוק והמטאל

אילן208:
אני מקשיב למטאל אני

לorphaned land

sabaton

manowar

hammerfall

זה הלהקות שאני ממליץ עליהם

אני שומע שיר אחד של oleg gazmanov-offizeri

ואני אוהב את lube

במיוחד השיר שלהם

"davai za"

מי שאוהב חלק מזה שיתקשר איתי באיי סי קיו מי שרוצה לעשות זאת שישלח לי הודעה פרטית וישאל את מספרי

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה