שונות > מה שבראש

איזה מוזיקה אתם שומעים?

<< < (5/8) > >>

T0XiN:

--- ציטוט של: oferst על אוקטובר 22, 2007, 16:06:39 ---אם כך איתן לא כדאי שתשמור את הדיסקים לעצמך מאשר שתמכור אותם למישהו שעוד עלול להיכנס לדכאון ולהתאבד ח"ו מהמוזיקה?

--- סוף ציטוט ---

לא יודע מה איתך,אבל יש סיכוי גדול יותר שאני אתאבד אם אני אשמע מזרחית ודכאון מאשר רוק ומטאל....
איך אפשר לשמוע מישהו שמתאבל על עצמו כל היום?
מוזיקה זה דבר שאמור לשמח את הנשמה לא לגרום לעצמך לשנוא ת'צמך ולהתאבד....

oferst:

--- ציטוט של: Altalena על אוקטובר 22, 2007, 16:47:03 ---להתאבד? אנטי יהודיים?

אני שומע מטאל שנים.זה בסך הכל סוג של מוסיקה.
יש כאן משתמש נוסף שהוא כהניסט לכל דבר (אני לא) ,והוא שומע רק מטאל ומהסוג הקיצוני ביותר.

--- סוף ציטוט ---
תראה, אני הסתכלתי פה ושם בישראבלוג, ויש שם הרבה בני נוער עם נטיות אובדניות, ממה שהם כותבים אפשר לראות שהם עצובים, והם גם מספרים על זה.
ומה הם שומעים בעיקר?מטאל

עכשיו אני לא בא להכליל ולומר שכל שירי המטאל הם עצובים ואובדניים כאלה, או שמטאל הוא הסגנון היחיד שיש בו עצב, אבל הרבה מהשירים בסגנון הם כאלה.
יש גם שירי מטאל שמחים יותר כמו השיר על מלחמת ששת הימים של Sabaton למשל.

כל שיר שהוא עצוב, אבל בצורה מחרידה שיש בו מסרים של מוות, אבדון, 'אין תקווה', 'נגמרו כל הסיכויים', 'אין בשביל מה לחיות'.
אני חושב שכל שיר כזה הוא שיר אנטי-יהודי.
כי השמחה היא אחד מהבסיסים של היהדות.
שירים כאלה הם טובים לימי אבל, אבל לא לימי חול.

עכשיו אני לא מייצג את ההלכה פה, אבל אני אישית לא הייתי מוכר ליהודי כל שיר שהוא שיש בו מן העצבות.

אֵיתָן:

--- ציטוט של: אלעד על אוקטובר 22, 2007, 18:26:41 ---לא יודע מה איתך,אבל יש סיכוי גדול יותר שאני אתאבד אם אני אשמע מזרחית ודכאון מאשר רוק ומטאל....
איך אפשר לשמוע מישהו שמתאבל על עצמו כל היום?
מוזיקה זה דבר שאמור לשמח את הנשמה לא לגרום לעצמך לשנוא ת'צמך ולהתאבד....

--- סוף ציטוט ---
בשני סוגי המוזיקה הללו יש יצר הרע בסופו של דבר,גם כשאתה מתחבר אליה וזה נראה שאתה מרגיש טוב עם עצמך.
בלאדות רוק למשל,כמעט כל בן אדם מתחבר אליהן,אבל הם מדברות על "אהבות" וכו',אבל זה גורם לך לחשוב על העבר הרע שלך,וככה אתה מתחיל לחשוב מחשבות שאין טעם לחשוב עליהן,וככה מתגבר אצלה אדם יצר הרע.

פּז:
אני מקשיב לסוגים רבים מאוד.
יום אחד אני יכול להאזין לסוויטה הראשונה של באך לצ'לו, ביום אחר ל-passage D של ה-flashbulbs, ובזמן נוסף ל-otherside של רד הוט צ'ילי פפרס.
אני גם אוהב את Ave Maria (כן, זה אומר hail Mary) של שוברט, כל מיני שירים של ג'יימס בראון, את בורה (Bourree) של באך בביצועו של ג'ת'רו טול, ועוד מגוון רחב של שירים.

אֵיתָן:

--- ציטוט של: פּז על אוקטובר 22, 2007, 18:58:54 ---אני מקשיב לסוגים רבים מאוד.
יום אחד אני יכול להאזין לסוויטה הראשונה של באך לצ'לו, ביום אחר ל-passage D של ה-flashbulbs, ובזמן נוסף ל-otherside של רד הוט צ'ילי פפרס.
אני גם אוהב את Ave Maria (כן, זה אומר hail Mary) של שוברט, כל מיני שירים של ג'יימס בראון, את בורה (Bourree) של באך בביצועו של ג'ת'רו טול, ועוד מגוון רחב של שירים.

--- סוף ציטוט ---
ג'טרו טול הופיעו בארץ השנה,היו בארץ אין ספור פעמים.

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה