כתב נושא: הודעה לקראת יום רבין....  (נקרא 4374 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק someonelse

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
הודעה לקראת יום רבין....
« ב- : אוקטובר 21, 2007, 21:17:52 »
לקראת יום רבין, יום הפולחן לרבין, אני רוצה להגיד כמה מילים, אליכם, הפעילים, שלא מספיק שיחשבו אלא גם יעשו, שלבותיהם ופיהם שווים.
הרבה מהמגזר שלי חושבים שאני משוגע, לא יציב, קיצוני וחסר כל הגיון...
אני רואה אותם הולכים בהמוניהם כמכושפים אל מקומות הפולחן עם ילדיהם בידיהם, ילדים גדולים בידיים קשורות מוכנים לקורבן לאליל השלום, דמותו מוחשית בעיניי רוחני אך מעולם לא היה קיים ומעולם אינו רחם עלינו והאיר עלינו בזיו אורו. בנים נשחטים ודם ברחובות, ועץ האתרוגים שמעלינו למרות חלוף העונות אינו משתנה, נשאר עומד לא מטיל צל, לא נותן פרי... "אתרוגיו" חסרי טעם וחסרי ריח וצבעם חיוור.
יגאל רצח אתרוג. אדם שנזקפו לו זכויות רבות אך גם חובות כאחד ולקראת סוף ימיו הרגיש זכות לפגוע ולזלזל בציבורים יהודיים שלמים ורחבי יריעה. הפולחן המשיך להתקיים, המלחמה היחידה שתענוג להשתתף בה כפי שאמר, היא מלחמה שבה לא הילדים שלך הם אלה שמתים.
כשיגאל תקע גרזן בעץ האתרוגים כל האתרוגים הזדעזעו, פחדו על חייהם העלובים והרקובים, כל המושחטים וכל המטונפים שכל הציבור מגדף ומקלל כל היום... אך שסוף סוף בא אדם ומנסה 'לפתור אותנו מעונשו של זה', מתקוממים האתרוגים, מתוך חשש לחייהם, מזרימים דרך השורשים, לילדים שלנו! למוחות הקטנים שלהם, הרכים שלהם, דרך הטלוויזיה, דרך הספרים, דרך התרבות כולה, בצורה חינוכית של "דמוקרטיה" במגננה את אידיאולגית רבין, מה שלא משאיר הרבה ברירה בידי בני אדם תמימים, כל זה במסווה של "פגעו לכם בחופש" "פגעו לכם בדמוקרטיה". והרי איזה דמות של "חופש" יש לנו? עוד המצאה... חופש פעם בשלוש שניים לבחור את הרע במיעוטו זה לא חופש, אלא חיות תמידית תחת פטרון סדיסטי שמדי פעם נותן לך לבחור בין אפשרויות העינוי. והעם סובל, והעם לא יודע למה, והיאוש מהכל גואה... ואנחנו נשארנו מעטים, אקטיביסטים, אלה שלבם ופיהם שווים.
בזמן רצח רבין הייתי ביסודי, אני תוצאה של ניסיונות ברוטליים של החדרה ע"י מערכת החינוך של אידיאולוגיות שמאלניות, מה שהפך אותי (בניגוד להשפעה שזה עשה על חברי) לקיצוני לצד השני, מתוך ידיעה, שאת האמת לא צריכים לכפות, או לחנך, אלא לגלות והיא ניצחית.. ולא תלוי בדמות של אדם כזה או אחר..
חינוך! אנשים! חינוך! זה המפתח... הם משתמשים בבתי הספר כדי לעצב את רצונותיהם של ילדיכם הרכים! יותר חשוב מלגאול את העם ממנהיג רודה. צריכים לגאול את הילדים משטיפת מוח...
אז כשהילד שלכם, או האחיין שלכם, יחזור ביום רבין מבית הספר, עם ציור שהמורה הורתה לו לצייר בדמות יונה, ובתוכה "שיר לשלום", שיר שנכתב ובוצע ע"י זמרת שמאלנית קיצונית, תעצרו, ותגידו לא! אתם ההורים של ילדיכם! ואתם תחליטו על איזה ערכים הם יגדלו! אל תתנו לסימפוזיון השמאל השנתי לתכנת לכם את הילדים, ככה נוצרים "ילדי הפרחים" אותם רכי לבב שעולים לנו בדמים רבים.

עז77

• אורח
הודעה לקראת יום רבין....
« להגיב #1 ב- : אוקטובר 21, 2007, 21:49:46 »
לקראת יום רבין, יום הפולחן לרבין, אני רוצה להגיד כמה מילים, אליכם, הפעילים, שלא מספיק שיחשבו אלא גם יעשו, שלבותיהם ופיהם שווים.
אני רואה אותם הולכים בהמוניהם כמכושפים אל מקומות הפולחן עם ילדיהם בידיהם, ילדים גדולים בידיים קשורות מוכנים לקורבן לאליל השלום, דמותו מוחשית בעיניי רוחני אך מעולם לא היה קיים ומעולם אינו רחם עלינו והאיר עלינו בזיו אורו. בנים נשחטים ודם ברחובות, ועץ האתרוגים שמעלינו למרות חלוף העונות אינו משתנה, נשאר עומד לא מטיל צל, לא נותן פרי... "אתרוגיו" חסרי טעם וחסרי ריח וצבעם חיוור.
יגאל רצח אתרוג. אדם שנזקפו לו זכויות רבות אך גם חובות כאחד ולקראת סוף ימיו הרגיש זכות לפגוע ולזלזל בציבורים יהודיים שלמים ורחבי יריעה. הפולחן המשיך להתקיים, המלחמה היחידה שתענוג להשתתף בה כפי שאמר, היא מלחמה שבה לא הילדים שלך הם אלה שמתים.
כשיגאל תקע גרזן בעץ האתרוגים כל האתרוגים הזדעזעו, פחדו על חייהם העלובים והרקובים, כל המושחטים וכל המטונפים שכל הציבור מגדף ומקלל כל היום... אך שסוף סוף בא אדם ומנסה 'לפתור אותנו מעונשו של זה', מתקוממים האתרוגים, מתוך חשש לחייהם, מזרימים דרך השורשים, לילדים שלנו! למוחות הקטנים שלהם, הרכים שלהם, דרך הטלוויזיה, דרך הספרים, דרך התרבות כולה, בצורה חינוכית של "דמוקרטיה" במגננה את אידיאולגית רבין, מה שלא משאיר הרבה ברירה בידי בני אדם תמימים, כל זה במסווה של "פגעו לכם בחופש" "פגעו לכם בדמוקרטיה". והרי איזה דמות של "חופש" יש לנו? עוד המצאה... חופש פעם בשלוש שניים לבחור את הרע במיעוטו זה לא חופש, אלא חיות תמידית תחת פטרון סדיסטי שמדי פעם נותן לך לבחור בין אפשרויות העינוי. והעם סובל, והעם לא יודע למה, והיאוש מהכל גואה... ואנחנו נשארנו מעטים, אקטיביסטים, אלה שלבם ופיהם שווים.
בזמן רצח רבין הייתי ביסודי, אני תוצאה של ניסיונות ברוטליים של החדרה ע"י מערכת החינוך של אידיאולוגיות שמאלניות, מה שהפך אותי (בניגוד להשפעה שזה עשה על חברי) לקיצוני לצד השני, מתוך ידיעה, שאת האמת לא צריכים לכפות, או לחנך, אלא לגלות והיא ניצחית.. ולא תלוי בדמות של אדם כזה או אחר..
חינוך! אנשים! חינוך! זה המפתח... הם משתמשים בבתי הספר כדי לעצב את רצונותיהם של ילדיכם הרכים! יותר חשוב מלגאול את העם ממנהיג רודה. צריכים לגאול את הילדים משטיפת מוח...
אז כשהילד שלכם, או האחיין שלכם, יחזור ביום רבין מבית הספר, עם ציור שהמורה הורתה לו לצייר בדמות יונה, ובתוכה "שיר לשלום", שיר שנכתב ובוצע ע"י זמרת שמאלנית קיצונית, תעצרו, ותגידו לא! אתם ההורים של ילדיכם! ואתם תחליטו על איזה ערכים הם יגדלו! אל תתנו לסימפוזיון השמאל השנתי לתכנת לכם את הילדים, ככה נוצרים "ילדי הפרחים" אותם רכי לבב שעולים לנו בדמים רבים.

אלו בעלי ילדים הם הדור האבוד, המוסת ושטוף המח.

ב"ה בפורום שלנו כולם צעירים, דפים חלקים שטרם התמלאו בשקר ובתעמולה האנטי יהודית, הנשמה שלהם עדיין זכה ונקייה מלכלוך השמאל הבולשביקי והמינות שלו,
לכן שא דבריך אל בני העתיד - שכן אלה הם רוב חברינו, נערים, חיילים, כהניסטים אמיתיים - "לא בריונים ולא אספסוף כי אם יהודים טובים ונאמנים" כדברי הרב כהנא.

Aaron

• אורח
הודעה לקראת יום רבין....
« להגיב #2 ב- : אוקטובר 21, 2007, 22:11:36 »
ברוך הבא ויישר כח! כל מילה בסלע!  O0

מנותק someonelse

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
הודעה לקראת יום רבין....
« להגיב #3 ב- : אוקטובר 21, 2007, 22:23:08 »

ב"ה בפורום שלנו כולם צעירים, דפים חלקים שטרם התמלאו בשקר ובתעמולה האנטי יהודית, הנשמה שלהם עדיין זכה ונקייה מלכלוך השמאל הבולשביקי והמינות שלו,
לכן שא דבריך אל בני העתיד - שכן אלה הם רוב חברינו, נערים, חיילים, כהניסטים אמיתיים - "לא בריונים ולא אספסוף כי אם יהודים טובים ונאמנים" כדברי הרב כהנא.

אף אדם לא אבוד... אני הייתי אמור להיות אבוד, בתקופה שאני הייתי בבית הספר בשנות החינוך הראשונות של החיים שלי, השנים הכי משפיעות על האדם, הופעלו עלי ועל חבריי תעמולה ברוטלית וחזקה.. ואין דבר העומד בפני האמת!

Aaron

• אורח
הודעה לקראת יום רבין....
« להגיב #4 ב- : אוקטובר 21, 2007, 22:34:59 »
אף אדם לא אבוד... אני הייתי אמור להיות אבוד, בתקופה שאני הייתי בבית הספר בשנות החינוך הראשונות של החיים שלי, השנים הכי משפיעות על האדם, הופעלו עלי ועל חבריי תעמולה ברוטלית וחזקה.. ואין דבר העומד בפני האמת!
אני זוכר עוד מהגן הכניסו לי את התעמולה הבוגדנית הזאת למוח. בכל הגן ניתלו פוסטרים של הרוצח הבוגד יצחק רבין יש"ו. אותו דבר בבצפר. אבל זה לא עבד עלי כי המשפחה שלי חינכה אותי שרבין היה בוגד.

מנותק oferst

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
הודעה לקראת יום רבין....
« להגיב #5 ב- : אוקטובר 21, 2007, 22:35:58 »

עז אל תכליל ;).
אמנם אף פעם לא התחברתי וגם לא יכולתי להתחבר לקטע של רבין, אך זה כן היה היום שבו אולי הכי התחברתי למושג של "רצח"(אף על פי שעתה אני יודע שזה אינו רצח אלא הרג) בגלל כל התיאורים שהם בוחרים והדרמטיות שהם מציגים בטקסים, אם רק היו בוחרים באותם תיאורים בטקס יום הזיכרון לחללי צה"ל...
« עריכה אחרונה: אוקטובר 21, 2007, 22:48:54 על ידי oferst »

מנותק someonelse

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
הודעה לקראת יום רבין....
« להגיב #6 ב- : אוקטובר 21, 2007, 22:43:46 »
עז אל תכליל ;).
אמנם אף פעם לא התחברתי וגם לא יכולתי להתחבר לקטע של רבין, אך זה כן היה היום שבו אולי הכי התחברתי למושג של "רצח"(אף על פי שעתה אני יודע שזה אינו רצח אלא הרג) בגלל כל התיאורים שהם בוחרים והדמרטיות שהם מציגים בטקסים, אם רק היו בוחרים באותם תיאורים בטקס יום הזיכרון לחללי צה"ל...

שלא נדבר על יום לנפגעי טרור.. שאני עדין מחכה ליום הזה...
כל הבכי הצבוע הזה בטקסים של רבין, הילדים המסכנים עם הברמודה והגיטרות אקוסטיות שמשחקים אותה רגישים... האביב גפן הזה, עשו מזה ממש פסטיבל!
שלא נדבר על יום לזכרו של גנדי שבקושי הוזכר השנה במהדורת החדשות שלא נדבר בבתי הספר, ומה עם יום הרצחו של כהנא? כנראה יש שרים וחברי כנסת שבגלל הדעות שלהם, כשרוצחים אותם בדם קר זה לא פגיעה בחופש ובדמוקרטיה, כי לא יכול להיות שהעם בחר בשרים וחברי כנסת שחושבים כל כך רחוק מהשמאל הלגיטימי, זה חייב להיות טעות, זה לא דמוקרטיה... הרצח שלהם זה לא פגיעה בדמוקרטיה, אח.. הצביעות, טפו.

מנותק Eternal

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
הודעה לקראת יום רבין....
« להגיב #7 ב- : אוקטובר 22, 2007, 08:46:04 »
כל מילה בסלע.
ועוד משהו קטן, קשה לאנשים להאמין שיש אנשים מהמניין שלא סוגדים לרבין.
פשוט זה לא נקלט אצלם וישר הם מקטלגים אותנו כקיצונים ותומכי הרצח.
הבורות שלהם לגבי האיש הזה מדהימה.

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
הודעה לקראת יום רבין....
« להגיב #8 ב- : אוקטובר 22, 2007, 15:43:45 »
ובאמת האם בבתי-הבפר מקיימים יום זכרון לגנדי?
ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל.

ערבים לערב,סודנים לסודן,שמאלנים לאירופה!