שונות > מה שבראש
חדש בפורום הזה !!! כסו אחים שלי
בני יהודה לנצח:
כמו שראיתם אני אוהד בני יהודה
אוהדי בני יהודה ידועים גם הם כקהל של שכונה ( שכונת התקווה ) קהל ששונא ת'ערבים ות'שמאלנים
הנה כתבה שמראה שכל הקהל של בני יהודה שונא ערבים
http://www.one.co.il/cat/articles/article.aspx?id=100097&bz=1
עכשיו בא לשכונה שחקן ערבי סאלם אבו סיאם ושנה שעברה הרבה אוהדים החרימו את המשחקים של בני יהודה ואני אחד מהם בגלל הערבי
עשינו בלאגנים קיללנו אותו עשינו בלאגן בהנהלה אבל הם לא מוכנים לשמוע לנו
נקווה שהוא יעוף :smil037: כמה שיותר מהר מהקבוצה ושהקהל כבר יחזור למגרשים כמו פעם...
ויש עוד הרבה מקרים שאוהדי בני יהודה הרביצו לאוהדי הבועל תל אפיפ רק בגלל שהם שמאלנים ואוהבי ערבים
מקווה להתחבר לקהילה התותחית הזאת ולעזור לכם וביחד נגרש את הערבים מארץ הקודש
:smil037:
Aaron:
ברוך הבא! O0
טוב לדעת שאוהדי בני יהודה כאלה תותחים. כל הכבוד לכם! ;)
עז77:
ברוך הבא אחינו היקר. אתם גם נושאים שלטים נגד הערבים הנאצים במשחקים?
בני יהודה לנצח:
נקווה להכניס אחי
הבעיה שבבלומפילד עושים בדיקות קפדניות על כל שלט ודגל ולא נותנים להכניס אפילו אם יש ניסיון הכי קטן להסתה ולגזענות
באימון הראשון של המחבל שמשחק אצלנו הבאנו שלט "מוות לערבים" " לא רוצים ערבים בשכונה "
אבל שהיה ת'משחק לפני שבועיים נגד הערבים מסכנין דפקנו להם קללות ההם ברחו דקה 60 :2funny:
הבעיה אצלנו זה שכל האוהדים ששונאים ת'ערבים כבר לא באים למשחקים ובגלל זה אין עלינו רעש בתשקורת כמו לאוהדי ביתר
אֵיתָן:
--- ציטוט של: בני יהודה לנצח על אוקטובר 21, 2007, 14:43:03 ---כמו שראיתם אני אוהד בני יהודה
אוהדי בני יהודה ידועים גם הם כקהל של שכונה ( שכונת התקווה ) קהל ששונא ת'ערבים ות'שמאלנים
הנה כתבה שמראה שכל הקהל של בני יהודה שונא ערבים
http://www.one.co.il/cat/articles/article.aspx?id=100097&bz=1
עכשיו בא לשכונה שחקן ערבי סאלם אבו סיאם ושנה שעברה הרבה אוהדים החרימו את המשחקים של בני יהודה ואני אחד מהם בגלל הערבי
עשינו בלאגנים קיללנו אותו עשינו בלאגן בהנהלה אבל הם לא מוכנים לשמוע לנו
נקווה שהוא יעוף :smil037: כמה שיותר מהר מהקבוצה ושהקהל כבר יחזור למגרשים כמו פעם...
ויש עוד הרבה מקרים שאוהדי בני יהודה הרביצו לאוהדי הבועל תל אפיפ רק בגלל שהם שמאלנים ואוהבי ערבים
מקווה להתחבר לקהילה התותחית הזאת ולעזור לכם וביחד נגרש את הערבים מארץ הקודש
:smil037:
--- סוף ציטוט ---
כל יהודי מוזמן לפורום הזה,ברוך הבא.
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
עבור לתצוגת גירסה מלאה