חדשות ודיונים > דיון כללי
אני שמח על שאלתו של הדר ותשובתו של חיים בתוכנית.
בייקר:
פדרמן אמר שאין זכות קיום למדינה כפי שהיא כעת ולא רק לשלטון וזאת בתוכניתו האחרונה.
חיים הסביר שארץ ישראל והמדינה הם אחד ולא גלות ועלינו להלחם ולהגן עליה אפילו שאין בה סממנים יהודים.אולי לדעתי אצל החרדים המתנחלים,נוער הגבעות,הצבא וכו'.
liorso:
לפי מה שאני רואה לנועם וחיים בן פסח יש חילוקי דעות רבים, אבל העיקר המטרה! אני אישית תומך ומאמין יותר בדרכו של בן פסח, מה גם שהיא יותר המשך דרכו של הרב כהנא זצ"ל לפי דעתי.
בייקר:
לדעתי חיים ונועם קרובים ומרזל ובן גביר שונים.חיים ונועם נון קונפורמיסטים ואידאולוגים.בן גביר פעיל שטח וחיים היה פעיל שטח בעבר.
אני אהבתי שפדרמן אמר לשמאלנים בפנים שהיה צריך לתלות את רבין.
עז77:
--- ציטוט של: בייקר על ינואר 09, 2007, 23:17:49 ---לדעתי חיים ונועם קרובים ומרזל ובן גביר שונים.חיים ונועם נון קונפורמיסטים ואידאולוגים.בן גביר פעיל שטח וחיים היה פעיל שטח בעבר.
--- סוף ציטוט ---
הוא כזה גיבור נעם, בתוכנית שלו השבוע הוא מספר
על המעצר המנהלי ששלחו איזה רב לשכנע אותו לדבר עם השב"כ,
אחרי חודשים רבים במעצר הבטיחו שישחררו אותו אם ישתף פעולה איתם,
הגיבור שלנו לא הסכים ומחה בתוקף - שבועיים אחרי זה, ביה"מ שחרר אותו הביתה בכל זאת.
זוהי עמידה, זוהי אריכות רוח, יישר כח נעם
:)
liorso:
--- ציטוט של: עז77 על ינואר 10, 2007, 02:16:52 ---
--- ציטוט של: בייקר על ינואר 09, 2007, 23:17:49 ---לדעתי חיים ונועם קרובים ומרזל ובן גביר שונים.חיים ונועם נון קונפורמיסטים ואידאולוגים.בן גביר פעיל שטח וחיים היה פעיל שטח בעבר.
--- סוף ציטוט ---
הוא כזה גיבור נעם, בתוכנית שלו השבוע הוא מספר
על המעצר המנהלי ששלחו איזה רב לשכנע אותו לדבר עם השב"כ,
אחרי חודשים רבים במעצר הבטיחו שישחררו אותו אם ישתף פעולה איתם,
הגיבור שלנו לא הסכים ומחה בתוקף - שבועיים אחרי זה, ביה"מ שחרר אותו הביתה בכל זאת.
זוהי עמידה, זוהי אריכות רוח, יישר כח נעם
:)
--- סוף ציטוט ---
לא רק הוא גיבור אלא גם בניו ובנותיו והאמת שגם אישתו שמחזיקה מעמד אני מאמין שזה לא קל להיות אישתו של פדרמן.
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
עבור לתצוגת גירסה מלאה