שונות > מה שבראש

ייעוץ בנוגע למקרה שקורה לי .

<< < (3/3)

נאור:
בכל אופן , אני הסתדרתי . השבת הם לא באים אבל אמרתי לאימי שבהזדמנות הראשונה שתהיה שתזמין אותה .
תודה על העזרה :)

עז77:

--- ציטוט של: נאור על אוקטובר 12, 2007, 15:55:26 ---בכל אופן , אני הסתדרתי . השבת הם לא באים אבל אמרתי לאימי שבהזדמנות הראשונה שתהיה שתזמין אותה .
תודה על העזרה :)

--- סוף ציטוט ---

בכיף, שתהיה אחלה שבת

סבבתיק:
אמנם כבר נפטר,אבל מה רע לשתף אחרים בעונג שבת,אפילו שזה יפגע לך קצת בקדושה עדיין יש הכנסת אורחים,אתה עושה מצווה שבין אדם לחברו וכל עוד הם לא יחללו את השבת בביתך אני לא מוצא סיבה של ממש לסרב.

פאקו411:
תיראה אחי

ילדים שקצת קשה לה ם ובמיוחד כאלה אם בעיות קשות

צריך לתת להם יחס אחי ולהיתיחס אליהם כאל בני אדם אחי כי בכל זאת לאותו בחור יהיה חיים חרא תאמת אז כדי כמה שיותר שייהיה לו טוב

סך הכל ילד אחי נשמה טובה החובה שלנו זה לידאוג לחלשים ביננו ולא ליזנוח אותם

להפך לשבח אותם ובעזרת מאמץלשלב אותם אפילו בחברה כואב לי הלב רק לישמוע את זה

נאור:
צודקים כולכם . לא התכוונתי לפגוע חלילה - הקטע היחיד הוא שזה בא לי "בבום" , לא התכוננתי ותיכננתי על שבת שקטנה
ורגועה ופתאום יוצא ההפך המוחלט . בכל אופן סגרתי את כל הפינות , ביקשתי מאימי שתזמין אותה במיוחד באחת השבתות
הקרובות - אני לא בן אדם רשע או בן אדם עם אופי מגעיל - נקווה שההזמנה הבאה תכפר על המקרה הזה .

בעזרת ה' רק שנהיה בריאים ושהילד הזה יהיה בריא בעזרת ה'. [ ושוב פעם , זה מחלה מולדת . הוא לא מדבר ולא הולך
ויש לו המון בעיות . אבל........................ אנחנו אנשים קטנים , אפסים . מה אנחנו מתערבים לבורא עולם ? הוא
את הטוב בעיניו יעשה ואם הוא הביא אותו לעולם  יש לכך סיבה . אי-אפשר לדעת אולי זה צדיק גדול שבא רק לשם תיקון קטנטן.]

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה