יהדות ותורת ישראל > שֻׁלְחָן עָרוּךְ וְהָרַעְיוֹן הַיְּהוּדִי
בקשר להוצאת זרע לבטלה
כהנא צדק!:
--- ציטוט של: DolphinBoy על ינואר 13, 2007, 17:26:58 ---
--- ציטוט של: דוקא_כך על ינואר 12, 2007, 17:46:29 ---
--- ציטוט של: DolphinBoy על ינואר 12, 2007, 08:32:24 ---ברור שחייבים "להחליף מחסנית" מדי פעם אחרת יש איך שאומרים בלטינית "Huevos Calientes" ;)
--- סוף ציטוט ---
בס"ד
(נכתב ביום חול בגלות)
כמובן שברור!... ויש לעשות זאת עם אשתך היהודיה במסגרת נישואים כשרים כדת וכדין, תוך כדי שמירת כל הלכות טהרת המשפחה. ;)
--- סוף ציטוט ---
ומה אני אמור לעשות עד שתגיע "אשתי היהודיה"? להסתובב עם ביצים כחולות? ???
--- סוף ציטוט ---
לא צריך להגזים הביצים לא יהיו כחולות תאמין לי מה שצריך זה להוציא את כל מחשבות הטומאה מהראש ולנקות אותו ללימוד תורה בגיל הזה.
עד שבעזרת ה' תהיה לך אישה.
MiSs_DAnIeL:
--- ציטוט של: כהנא צדק! על ינואר 13, 2007, 18:42:05 ---
--- ציטוט של: DolphinBoy על ינואר 12, 2007, 08:32:24 ---ברור שחייבים "להחליף מחסנית" מדי פעם אחרת יש איך שאומרים בלטינית "Huevos Calientes" ;)
--- סוף ציטוט ---
בס"ד
(נכתב ביום חול בגלות)
כמובן שברור!... ויש לעשות זאת עם אשתך היהודיה במסגרת נישואים כשרים כדת וכדין, תוך כדי שמירת כל הלכות טהרת המשפחה. ;)
--- סוף ציטוט ---
--- סוף ציטוט ---
לא צריך להגזים הביצים לא יהיו כחולות תאמין לי מה שצריך זה להוציא את כל מחשבות הטומאה מהראש ולנקות אותו ללימוד תורה בגיל הזה.
--- סוף ציטוט ---
אני לא הולכת לשאול אותך אם אתה "מנאף ביד", אבל אני חושבת שאפילו האדם(זכר) הכי צדיק בעולם לא יוכל להימנע מהדבר הזה
אז לכל מי שכתב פה, אני מקווה שאתם מקיימים את זה כמו שאתם כותבים
כהנא צדק!:
--- ציטוט של: MiSs_DAnIeL על ינואר 14, 2007, 16:12:22 ---
--- ציטוט של: כהנא צדק! על ינואר 13, 2007, 18:42:05 ---
--- סוף ציטוט ---
בס"ד
(נכתב ביום חול בגלות)
--- סוף ציטוט ---
--- סוף ציטוט ---
--- סוף ציטוט ---
אני לא הולכת לשאול אותך אם אתה "מנאף ביד", אבל אני חושבת שאפילו האדם(זכר) הכי צדיק בעולם לא יוכל להימנע מהדבר הזה
אז לכל מי שכתב פה, אני מקווה שאתם מקיימים את זה כמו שאתם כותבים
--- סוף ציטוט ---
בוא נגיד ככה לפני שכל אחד הולך לעשות את הדבר הזה שיתחיל לחשוב זה בין הדברים החמורים ביהדות.
פשוט תרחיקו את הראש שלכם מהטומאה ותתרכזו בתורה.
DolphinBoy:
רגע אתם מנסים להגיד לי שחיים הוא בעצם ''בתול בן 50''???? ??? ??? ??? ???
DJ Luminus:
החשק המיני שונה מאדם לאדם, והוא תלוי בגנטיקה, מבנה הגוף, תזונה, אורח חיים, מצב גופני ונפשי וכמות החומרים בגוף. הצורך במין הוא טבעי לחלוטין והוא נובע לא רק מהצורך להתרבות אלא גם מהצורך להחליף חומרים בגוף. כאשר שקי הזרע (אלו איברים הנמצאים בחלק העליון של האשך ומטרתם לאכסן את הזרע עד הפרשתו) מלאים, הגוף מפריש הורמונים במטרה לדרבן את האדם לרוקן אותם. חוסר בפעילות מינית אצל אנשים מסויימים עלול לגרום לדיכאון, עצבנות, חוסר סבלנות ואפילו מחלות כמו סרטן האשכים והערמונית, אך שוב, זה שונה אצל כל אחד. כבר שמעתי סיפורים על כך שכאשר אדם שופך את זרעו לא באיבר האישה, נוצרים שדים כתוצאה מכך. לי זה נשמע לגמרי מגוכך. אם קיום יחסי מין מתוך סיפוק צרכי הגוף נחשב לחטא, מדוע האדם נברא עם הצורך הזה?
אני סובל מעודף טסטוסטרון (בעיה תורשתית), כלומר הגוף שלי מפריש יותר טסטוסטרון מאדם ממוצע. בנוסף לכך אני מתאמן במכון כושר, וזה מעלה עוד יותר את רמת הטסטוסטרון בגוף שלי, כך שהחשק המיני אצלי גבוה פי כמה מאשר אצל אנשים רגילים. אין זה אומר שאני לא יכול לשלוט בזה או שח"ו אתחיל לאנוס נשים (לעולם לא אעשה דבר כזה), אבל חוסר פעילות מינית אפילו במשך יום אחד עלול לגרום לי לחץ פיזי ודיכאון. אז מה, אסור לי לקיים יחסי מין עם חברה שלי או עם ידי הימנית (כשהיא לא בסביבה)? אם זהו חטא, מדוע הקב"ה נתן לי מערכת רביה פעילה באופן עד כדי כך אינטנסיבי, כדי לענות אותי? אני לא חושב.
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה