חדשות ודיונים > דיון כללי

אני פורש........

<< < (2/3) > >>

כהנא צדק!:

--- ציטוט של: עז77 על ינואר 09, 2007, 17:43:56 ---
--- ציטוט של: כהנא צדק! על ינואר 09, 2007, 15:57:38 ---
--- ציטוט של: עז77 על ינואר 09, 2007, 10:17:46 ---
--- ציטוט של: כהנא צדק! על ינואר 09, 2007, 07:31:10 ---כמעט חטפתי התקף לב...

--- סוף ציטוט ---

::)

--- סוף ציטוט ---
בינינו מה הפורום שווה בלעדיך?..
זה כמו הכינרת בלי המים  ;)

--- סוף ציטוט ---

תסלח לי כהנא אבל אתה מדבר שטויות, מה ז"א מה שווה הפורום בלעדיי?
הפורום זה הגולשים שלנו אתה ועאן ונץ ומאשרס ובייקר וליאורסו ואהרון וכללל עשרות הגולשים המצויינים שלנו שב"ה יהיו בקרוב אלפים אמן,
אני, אני רק מנסה לקדם ולהזיז ולארגן ולסדר במעט זמן שיש לי פנוי, אבל הלב הפועם של הפורום הזה זה באמת הגולשים המצויינים שיש לנו פה.

--- סוף ציטוט ---
נכון ברור שהגולשים זה מה שחשוב אבל אתה תורם ועושה למען הפורום המון ולא ניראה לי שיש מישהו פה שמוסגל לתת או נתן את התרומה שלך לפורום ולאתר ולתנועה כולה...
 :)

liorso:
הרבה זמן לא כתבתי אבל כאן אתה מכריח אותי לכתוב. אתה לא תאמין כמה הלחצת אותי חחח... כבוד.

עז77:

--- ציטוט של: liorso על ינואר 09, 2007, 19:34:59 ---הרבה זמן לא כתבתי אבל כאן אתה מכריח אותי לכתוב. אתה לא תאמין כמה הלחצת אותי חחח... כבוד.

--- סוף ציטוט ---

אז כבר יצא מזה טוב  :)
באמת חבל שאתה לא כותב הרבה כמו פעם, מתגעגעים אליך ליאורסו..

liorso:
זהו היום היה לי המבחן האחרון למחצית זאת ואני חוזר לשגרה... פשוט בשבוע וחצי האחרון היה לחץ של מבחנים שלא היה לי בחיים (זאת שנה ראשונה שלי בתיכון ואני לא רגיל לכאלו דברים) הסתדרתי עם רוב המבחנים לצד הטוב ביותר ובע"ה בלי נדר אני חוזר להגיב כמו בעבר, אני רואה שעברו הרבה שינויים בפורום. (כמובן שלא פיספסתי שום תוכנית של חיים בן פסח, גיל ונועם)

כהנא צדק!:

--- ציטוט של: liorso על ינואר 09, 2007, 23:00:09 ---זהו היום היה לי המבחן האחרון למחצית זאת ואני חוזר לשגרה... פשוט בשבוע וחצי האחרון היה לחץ של מבחנים שלא היה לי בחיים (זאת שנה ראשונה שלי בתיכון ואני לא רגיל לכאלו דברים) הסתדרתי עם רוב המבחנים לצד הטוב ביותר ובע"ה בלי נדר אני חוזר להגיב כמו בעבר, אני רואה שעברו הרבה שינויים בפורום. (כמובן שלא פיספסתי שום תוכנית של חיים בן פסח, גיל ונועם)

--- סוף ציטוט ---
ברוך שובך ליאורסו ;]
אכן אתה צודק כל גלי המבחנים והעבודות בתיכון קשים זו אחת הסיבות שגם אני לקחתי קצת פסק זמן אבל חזרתי במהרה.

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה