חדשות ודיונים > דיון כללי
**^ תחרות שמות לויקיפדיה שלנו ^**
עז77:
--- ציטוט של: יעקב מנשה בן רחמים על ינואר 09, 2007, 12:03:41 ---
--- ציטוט של: עז77 על ינואר 09, 2007, 10:22:46 ---
--- ציטוט של: zelhar על ינואר 08, 2007, 23:05:25 ---אני חושב שהאתר הזה יהיה פחות אנציקלופדי ויותרדפי-ויקי ימניים, כלומר זה יהיה במתכונת של ויקי-כהנא יותר מכהנ(א)פדיה (למרות שהם השני יותר קליט).
--- סוף ציטוט ---
מה זה המושג הזה "ויקי" בכלל?..
--- סוף ציטוט ---
Wiki just means something is a website where anyone can edit it.
--- סוף ציטוט ---
Oh.. ok :)
mashras:
--- ציטוט של: zelhar על ינואר 08, 2007, 23:05:25 ---אני חושב שהאתר הזה יהיה פחות אנציקלופדי ויותרדפי-ויקי ימניים, כלומר זה יהיה במתכונת של ויקי-כהנא יותר מכהנ(א)פדיה (למרות שהם השני יותר קליט).
--- סוף ציטוט ---
חשבתי בהתחלה שכהנפדיה היא רעיון, אבל אני חושב שאם נקרא לאתר כהנאפדיה, אנשים מבחוץ עלולים לחשוב בטעות שהאתר מתרכז רק במשנתו של כהנא.
האמת שזה נכון, אבל האמת היא שמשנתו של הרב כהנא מכילה את הכל. אבל אנשים עלולים לחשוב אחרת. ולכן ימניפדיה נשמע יותר טוב.
אני חושב שצריך להכניס ערכים כלשהן - ברוח הרב כהנא וברוח הימין האמיתי.
את המילה ויקי נשמיט, זה לא ויקי. ולא ניתן לבולשוויקים מויקיפדיה להכניס שם ערכים מסולפים.
zelhar:
--- ציטוט של: יעקב מנשה בן רחמים על ינואר 09, 2007, 12:03:41 ---
--- ציטוט של: עז77 על ינואר 09, 2007, 10:22:46 ---
--- סוף ציטוט ---
מה זה המושג הזה "ויקי" בכלל?..
--- סוף ציטוט ---
Wiki just means something is a website where anyone can edit it.
--- סוף ציטוט ---
אבל במקור זו מילה בשפה הילידית של הוואי שפירושה מהיר
חיים בן_פסח:
--- ציטוט של: mashras על ינואר 09, 2007, 20:46:56 ---
--- סוף ציטוט ---
חשבתי בהתחלה שכהנפדיה היא רעיון, אבל אני חושב שאם נקרא לאתר כהנאפדיה, אנשים מבחוץ עלולים לחשוב בטעות שהאתר מתרכז רק במשנתו של כהנא.
האמת שזה נכון, אבל האמת היא שמשנתו של הרב כהנא מכילה את הכל. אבל אנשים עלולים לחשוב אחרת. ולכן ימניפדיה נשמע יותר טוב.
את המילה ויקי נשמיט, זה לא ויקי. ולא ניתן לבולשוויקים מויקיפדיה להכניס שם ערכים מסולפים.
--- סוף ציטוט ---
לדעתי משראס צודק. קודם כל, אנו רוצים למשוך כמה שיותר גולשים. אחרי שהם כבר בפנים, נוכל להראות להם שהגישה הכהניסטית היא נכונה, הגיונית, ומעשית.
כהנא צדק!:
--- ציטוט של: חיים בן_פסח על ינואר 10, 2007, 17:17:00 ---
--- ציטוט של: mashras על ינואר 09, 2007, 20:46:56 ---
--- סוף ציטוט ---
--- סוף ציטוט ---
לדעתי משראס צודק. קודם כל, אנו רוצים למשוך כמה שיותר גולשים. אחרי שהם כבר בפנים, נוכל להראות להם שהגישה הכהניסטית היא נכונה, הגיונית, ומעשית.
--- סוף ציטוט ---
צודק יש בזה משהו הרי בין כך או בין כך הם ידעו את זה אז לא ממש משנה השם.
בכל זאת לפי דעתי צריך לקרוא לזה כהנאפדיה אבל מה שתחליטו מקובל עלי.
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה