עמלק ואויבי ישראל > המאבק על ארץ ישראל

מישהו היה בהקמה של 5 הישובים החדשים?

<< < (4/4)

אורי'ין:
בס"ד,

--- ציטוט של: ליעד על אוקטובר 05, 2007, 11:00:36 ---חיזקי ואימצי!
אני הייתי במעלות חלחול ובגבעת העיטם...

--- סוף ציטוט ---
כל הכבוד :)! ד"א: הי'ה מאבק בעיטם?..

--- ציטוט של: שׂריון על אוקטובר 05, 2007, 11:24:00 ---המזל הרע פשוט רודף אותי. תכננתי לצאת עם חבר למאחז "הרחיבי" לאחר שלא קבלתי שום מידע על היציאה לחשמונאים.
נוסף על כך למחרת הייתה "הקבלת פני רבו" בישיבה , אז אמרתי ממילא אהיה קרוב.
ברגע האחרון חבר שלי הודיע שהוא נוסע בסוף לירושלים והכל התבטל! הייתי מבואס כל החג, מזל שיש שמחת תורה.

--- סוף ציטוט ---
לונורא..העיקר הכוונה :)!

--- ציטוט של: עֹז77 על אוקטובר 09, 2007, 00:52:09 ---זה שאת לא יודע מה זה, מראה עד כמה את טהורה וצדיקה
לא נעים לי אפילו להגיד לך מה זה  :)

אבל אם את רוצה לדעת, זה הומואים שמתלבשים כמו אישה

--- סוף ציטוט ---
אה טוב תודה :)!  ולימני משכונת התקוה: אולי עדיף לדבר בשפה קצת יותר נקי'ה..

הימני האשקלוני:
סתם שרמוטות השוטרים האלהההה נראה אותם עושים ככה לערבים
כוס אמא של הערבים כולם פוחדים מהם כאילו מי הם שיבואו לאשקלון יקבלו סכינים לתחת

ליעד:

--- ציטוט של: אוריינוש על אוקטובר 09, 2007, 21:23:45 ---בס"ד,כל הכבוד :)! ד"א: הי'ה מאבק בעיטם?..
--- סוף ציטוט ---
אני וחבר שלי ירדנו מחלחול 5 דקות שפני שהתחילו המכות, אבל יש בערוץ 7 כתבה שמראים שהמתנחלים העיפו את המג"ב משם. 
הגענו לעיטם שהיה כבר חושך ולא היה שם בלאגן ואז ירדנו, אז כנראה פינו אותם באמצע הלילה או בבוקר...

IRON_MAN:
כל-הכבוד לך אוריין O0 :V: :V: :V:
תדעי שרוב עם-ישראל תומך במתיישבי חברון הצדיקים :) כי ארץ-ישראל שייכת רק לעם-ישראל.

אורי'ין:
בס"ד,

--- ציטוט של: ליעד על אוקטובר 10, 2007, 17:43:14 ---אני וחבר שלי ירדנו מחלחול 5 דקות שפני שהתחילו המכות, אבל יש בערוץ 7 כתבה שמראים שהמתנחלים העיפו את המג"ב משם. 
הגענו לעיטם שהיה כבר חושך ולא היה שם בלאגן ואז ירדנו, אז כנראה פינו אותם באמצע הלילה או בבוקר...

--- סוף ציטוט ---
אה..כל-הכבוד :)!

--- ציטוט של: רן הכהניסט על אוקטובר 11, 2007, 09:06:07 ---כל-הכבוד לך אוריין O0 :V: :V: :V:
תדעי שרוב עם-ישראל תומך במתיישבי חברון הצדיקים :) כי ארץ-ישראל שייכת רק לעם-ישראל.

--- סוף ציטוט ---
וואוו תודה :)!
נכון :)!

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה