יהדות ותורת ישראל > שֻׁלְחָן עָרוּךְ וְהָרַעְיוֹן הַיְּהוּדִי
אני לא יודע אם זה קשור לפה אבל – היכנסו!
dan0541:
אתם יודעים שבקלה הרי כתוב הכול כתוב עבר הווה ועתיד ..ועובדה שידעו שליפני שנירצח יצחק רבין ידעו והודיעו לו גם ליפניי המיקרה..אבל הוא חשב שזה שטויות.
אתם יודעים "שהתחזית" לשנה הבאה אומרים שיהיו פה כל כך הרבה הרוגים במדינה הזאת שכבר לא יהיה אפשר לקבור את כולם(חושב מלחמת גוג ומגוג)..וזאת אני חושב ומקווה שתיהיה שנת המשיח בעזרת השם שיבו !
גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד:
--- ציטוט של: dan0541 על אוקטובר 02, 2007, 04:39:29 ---אתם יודעים שבקלה הרי כתוב הכול כתוב עבר הווה ועתיד ..ועובדה שידעו שליפני שנירצח יצחק רבין ידעו והודיעו לו גם ליפניי המיקרה..אבל הוא חשב שזה שטויות.
אתם יודעים "שהתחזית" לשנה הבאה אומרים שיהיו פה כל כך הרבה הרוגים במדינה הזאת שכבר לא יהיה אפשר לקבור את כולם(חושב מלחמת גוג ומגוג)..וזאת אני חושב ומקווה שתיהיה שנת המשיח בעזרת השם שיבו !
--- סוף ציטוט ---
איך אתה יודע שזה דווקא בשנה הבאה ?
זה צפוּן איפשהוּ בתנ"ך כמו שהריגת רבין הייתה ?
האלקשי:
הכל צפון בצורה שלא ניתן לגלותו לפני שהדבר מתרחש.
לכן עצתי היא - אל תתעסק בהבלים. התבונן במעשיך, שפר את עבודת השם שלך, זו המטרה לשמה באת לעולם.
עז77:
--- ציטוט של: האלקשי על אוקטובר 02, 2007, 07:05:20 ---הכל צפון בצורה שלא ניתן לגלותו לפני שהדבר מתרחש.
לכן עצתי היא - אל תתעסק בהבלים. התבונן במעשיך, שפר את עבודת השם שלך, זו המטרה לשמה באת לעולם.
--- סוף ציטוט ---
נשאלת השאלה אם לשם כך באנו לעולם, לשם מה באו הגויים לעולם..? ???
נאור:
גם לגויים יש מצוות שהם צריכים לקיים . זה א' .
ב' , נסתרות הן דרכי האל לא נבין לא נדע לעולם .
ג' , אומרים שכל הבריאה נבראה לשם עם-ישראל . [ הערבים כדי להקשות , הנאצים כדי ... וכו' וכו' ] . אני לא יודע אם זה נכון וזה
לא חלק ממה שאני מאמין לו , אבל בכל-אופן זאת סברה .
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
עבור לתצוגת גירסה מלאה