חדשות ודיונים > ארכיון דיון כללי
***שמלאני ? ערבי ? מוסלמי ? כנס לפה ותקרא הכול לפני שתגיב בפורום***
נץ וגאה בזה:
איפה ראית בכל אחד מכמעט 80 הודעותיי, שאמרתי על יהודי שהוא נאצי??? מליק, אתה מסלף את דבריי, כותב דברים שמעולם לא אמרתי, אני דורש שתחזור בך ומיד.
מליק:
אני לא מדבר עליך ספציפית, אני מדבר על חברי הפורום באופן כללי, אם פגעתי בך אישית אני חוזר בי ומצטער, זו לא הכוונה, אבל אותה קריאת יהודון מעליבה אותי אישית כנכד ל4 ניצולי שואה....
כל מה שאני מבקש הוא לא לקרוא ליהודים בשמות המזכירים את השואה, מתוך כבוד לדבר הנוראי שעבר על בני עמנו....
נץ וגאה בזה:
לא קראתי לאף יהודי נאצי, אבל הכינוי "יהודון" הוא אפילו מחמאה לכל אותם נבלות שונאי עצמם ועמם, ואני חוזר ואומר זאת דווקא בתור מי שסבתו הייתה כמעט בכל מדורי גיהינום עלי אדמות, וכל משפחתה הושמדה, וכן שני סביו שניצלו מתי מעט ממשפחתם הענפה, ויצאו בחיים בניסי ניסים, לצערי האנשים האלה גרמו לכך שהם הגדירו מחדש את המונח "יהודון", וכינו זה יאה להם.
דוקא_כך:
--- ציטוט של: מליק על דצמבר 08, 2006, 11:41:43 ---אני לא מדבר עליך ספציפית, אני מדבר על חברי הפורום באופן כללי, אם פגעתי בך אישית אני חוזר בי ומצטער, זו לא הכוונה, אבל אותה קריאת יהודון מעליבה אותי אישית כנכד ל4 ניצולי שואה....
כל מה שאני מבקש הוא לא לקרוא ליהודים בשמות המזכירים את השואה, מתוך כבוד לדבר הנוראי שעבר על בני עמנו....
--- סוף ציטוט ---
"הדבר הנוראי שעבר על עמנו" היה ניתן למניעה, לולא האדישות הפושעת והאכזריות של יהודונים בוגדניים כמו בן-גוריון, חיים וייצמן, רודולף קסטנר, ברל כצנלסון ושכמותם. הלקח של השואה הוא להפסיק להקשיב ליהודונים כמו בן-גוריון, חיים וייצמן, יצחק שמיר, שמעון פרס, ביבי נתניהו, אריאל שרון והכוכב העולה, אביגדור ליברמן, ולהתחיל להקשיב לאנשים כמו זאב ז'בוטינסקי, מאיר כהנא הי"ד, וממשיכי דרכם.
liorso:
--- ציטוט של: דוקא_כך על דצמבר 11, 2006, 07:21:36 ---
--- ציטוט של: מליק על דצמבר 08, 2006, 11:41:43 ---אני לא מדבר עליך ספציפית, אני מדבר על חברי הפורום באופן כללי, אם פגעתי בך אישית אני חוזר בי ומצטער, זו לא הכוונה, אבל אותה קריאת יהודון מעליבה אותי אישית כנכד ל4 ניצולי שואה....
--- סוף ציטוט ---
"הדבר הנוראי שעבר על עמנו" היה ניתן למניעה, לולא האדישות הפושעת והאכזריות של יהודונים בוגדניים כמו בן-גוריון, חיים וייצמן, רודולף קסטנר, ברל כצנלסון ושכמותם. הלקח של השואה הוא להפסיק להקשיב ליהודונים כמו בן-גוריון, חיים וייצמן, יצחק שמיר, שמעון פרס, ביבי נתניהו, אריאל שרון והכוכב העולה, אביגדור ליברמן, ולהתחיל להקשיב לאנשים כמו זאב ז'בוטינסקי, מאיר כהנא הי"ד, וממשיכי דרכם.
--- סוף ציטוט ---
יצחק שמיר היה יותר ימני מזאב ז'אבוטינסקי.... ובשנות ה40 אחרי מותו של אברהם שטרן הי"ד הוא היה מפקד הלח"י!
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה