חדשות ודיונים > ארכיון דיון כללי

***שמלאני ? ערבי ? מוסלמי ? כנס לפה ותקרא הכול לפני שתגיב בפורום***

<< < (5/8) > >>

דוקא_כך:

--- ציטוט של: Dante על אוקטובר 18, 2006, 11:42:03 ---
--- ציטוט של: פאדי חוסיין על אוקטובר 18, 2006, 11:15:34 ---
--- ציטוט של: דוקא_כך על אוקטובר 17, 2006, 17:39:24 ---
--- ציטוט של: פאדי חוסיין על אוקטובר 17, 2006, 16:04:11 ---אתם לא תבינו בחיים את הקוראן על תתעסקו במה שאתם לא מבינים

--- סוף ציטוט ---
הקוראן זה זבל.

--- סוף ציטוט ---

התורה -------- שלך זה ------ איננ מחעעסמק!

אתה מלכלך ומבזה ספרי קודש שאתה לא מבין!! אתה מצפה להבין עשירית מהקוראן הקדוש - !!!!!!!! דאר אל איסאלם יהאווד!!

--- סוף ציטוט ---

אוקי הזהרתי אותך, פאדי אתה חסום ליומיים.

--- סוף ציטוט ---
שתבין יא ערבי, פה אתה משחק לפי כללי המשחק שלנו.  פה אתה הדהימי ולא אנחנו.  פה אתה אזרח סוג ב'.  פה אתה תשלם ג'יזיה.  לא מתאים לך?  אתה מרגיש מופלה?  טוב מאוד!  ככה מרגישים הדהימים הנוצרים והיהודים שחיים תחת השלטון המוסלמי הנאצי באיראן, מצרים, סוריה וכו'.  שתדע איזה @#$% זה להיות לא מוסלמי תחת שלטון מוסלמי.

Berk0:
אחי היקר, דווקא כך או דנטה, אני אישית עולה לי הלחץ דם ל300 על 200 מתי שאני רואה תתמונה שלו בצד ותשם המטונף שלו ותהודעות המגעילות שלו שההיתי מצפה למצוא בפורום של "מעריצי היטלר", בבקשה תמחקו את כול ההודעות שלו.

ליעד:
תודה על הסרטונים

ליאו:
אם הערבים שכ"כ קשורים לארץ היו חיים בשקט ולא משתגעים וכל פעם מנסים לשים רגל אף אחד לא היה נוגע בהם.
.
שיגיד תודה שאתה חי תחת המדינה הזאת אם אתה רוצה אתה מוזמן לעבור למצריים ככה אתה עוד תרוץ לפה בחזרה

אריה י:
לק"י [!!!}

ליאו, אתה טועה -

- הערבים במהותם, "עשו שונא ליעקב" ולא משנה כמה טובות תעשה לו במשך מיליון שנה. שניה אחת תשחרר את הקפיץ קצת לטובתו, והוא יקום עליך ויהרוג אותך! חלילה.

- יש ציווי בתורה. - אחד הנימוקים שלו, זה מה שפירטתי לעיל. - כך שזה אותה עיקרון - משתי טעמים.  אחד חיוב. - והשני טעם... - אסור ל'לא יהודי' לחיות בא"י - כיום, אנחנו לא מקבלים גרים מהאומה הזאת. [אני לא מדבר על גר צדק - אלא על גר תושב שרוצה לגור כאן -].

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה