עמלק ואויבי ישראל > איך עונים לתעמולה הערבית והשמאלנית
דיון על הנזקים שגרמו הקומוניסטים בעולם
Aaron:
--- ציטוט של: הַיְּמָנִי הָאֲמִתִּי על ספטמבר 28, 2007, 16:05:30 ---בס"ד
כשחושבים על זה הקומוניזם זה בעצם רעיון טוב.
לקחת ממישהו שיש לו,ולתת למי שאין,תמורת כוח עבודתו.
אבל הבעיה שהאליטות בכל מדינה קומוניסטית אוספת את כל הכסף של המשק ומחלק אותו.
רבע לכלל האוכלוסיה,ושלושת הרבעים הנותרים,נותרים בשבילה.
ובגלל זה הקומוניזם נפל.
עכשין הנזק הוא המדינות הרבות שנפלו,ואנשים שנותרו רעבים וחסרי אונים,ועברו לכלל מדינות העולם,כולל אנחנו.
המידע של ברית המועצות הגיע לידיים של גופים מפוקפקים כמו פקיסטן,שעזרה לצפון קוריאה לבנות את הכור שלה,שעזרה לאיראן,שעוזרת לסוריה...
ועכשיו למה לא מתמודדים עם האיסלם.
האיסלם זה לא מדינה.
זו דת נפשעת ורוצחת.
כך שלא יכול להיות מצב שבו אומות העולם יתקיפו את האיסלם.
--- סוף ציטוט ---
מה רעיון טוב בזה? אם מישהו עשיר עבד קשה בחיים כדי להיות עשיר, למד הרבה והשקיע. ואיזה הומלס אחד לא למד ולא עשה כלום למרות שהייתה לו אפשרות, למה שהעשיר יביא להומלס כסף? לדעתי זה לא הוגן.
נץ וגאה בזה:
גם עם דת אפשר להתמודד וגם להתקיף, הבעיה היא האיסלם יותר נכון הציויליזציה האיסלמית, על כל מה שהיא מייצגת.
זה נעשה כבר בעבר, עיין ערך דת השינטו ואלהת הקיסר ביפן והתמודדות עם זה מצד האמריקאים אחרי מלחמת העולם השניה.
כנראה שלפני שנכנסים ומשנים דברים (עיין ערך עיראק) צריך אולי גם הירושימה ונאגאסאקי.
לגבי הקומוניזם אני מעוניין לתעל את הדיון לאפיק יותר מוגדר, דהיינו אני לא רוצה להתייחס בכלל לפן הכלכלי או לעצם הכשלון של הקומוניזם.
אלא להתייחס יותר נכון לפן האידאולוגי שממשיך ולובש צורה בצורת "פוסטמודרניזם", וכן להתייחס למכבסת המילים ולמכונת התעמולה ושטיפת המוחות של הקומוניזם מבית היוצר הרוסי בעיקר, יחס צריך גם לאותם אלה ששיתפו פעולה איתם במדינות המערב וכן בישראל, על ההשתלטות שלהם על האליטה במערב והחשיבה של האליטה במערב וכן במיוחד גם בישראל.
את הובלת הקו התבוסתני במערב, את הפציפיזם, את רוח "וודסטוק", את כל נושא הטכנולוגיה הגרעינית (בעוד הם שותקים לגבי הנפט ומשתיקים כל דיון רציני באשר להשלכות האמיתיות שלו בעיקר בכל הנוגע לג'יהאד).
אני הייתי מעוניין לשמוע קווי מחשבה בכיוונים האלה הרבה יותר מאשר לבוא ולומר: "השיטה נכשלה" או לדבר על דוגמות כלכליות, הדיון הוא לא דמגוגי ולא כלכלי אז נא להתייחס לפנים האחרים של העניין, מי שמסוגל מבחינת ידע להוסיף בנדון הרי זה רק מבורך, ומי שחסר לו ידע בנדון, מוזמן לשאול.
Aaron:
נץ, איך לדעתך הכל היה נראה עכשיו אם ישראל הייתה בוחרת ללכת עם בריה"מ ולא ארה"ב, ז"א לקנות נשק רק ממנה וכו'. אם עכשיו רוסיה הייתה הידידה הכי טובה שלנו ולא ארה"ב.
נץ וגאה בזה:
אז היינו זומבים של אמא רוסיה, וואסל של הקרמלין, הצבא האדום הענק היה משתלט פה על העסק, והיו מעמידים פה מריונטה מטעם הקג"ב שישלוט פה למראית עין, בטח איזה יהודון ממפ"ם או רק"ח/של"י.
היינו עם טכנולוגיה ירודה, כזאת שהוכחה כפחות טובה בשדה הקרב, במיוחד בשדה הקרב העכשווי עם חימוש מונחה מדיוק.
רוסיה קרסה לבסוף ואחר כך גם אנחנו, אני לא צריך לפרט מה היה קורה אחר כך עם המולסמים באיזור כנגדו ברגע הקריסה.
אבל גם הבחירה בארה"ב היא אופציה גרועה, הפכו אותנו ל"פילגש במזרח התיכון" (כהגדרתו הקולעת של פרופ' רפי ישראלי), הפכנו לבדיחה, אני חשוב שבעימות הבין גושי במלחמה הקרה, הכי טוב היה לו היינו נשארים נייטרלים!!!
Aaron:
היה נוצר פה ניגוד, איראן הייתה בצד שלנו כביכול. הרי העולם מתחלק לשתיים- רוסיה ובנות בריתה וארה"ב ובנות בריתה.
בן גוריון רצה שנהיה עם בריה"מ.
איזה מדינות נייטרליות יש בעולם? שלא תלויות לא ברוסיה, לא בסין ולא בארה"ב?
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה