כתב נושא: דעתכם חשובה לי!  (נקרא 2820 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק ימני בנשמה

• שניר בר-צבי לשעבר
  • משתמש(ת) חדש(ה)
  • *
דעתכם חשובה לי!
« ב- : ספטמבר 24, 2007, 19:20:15 »
באחד מניסיונותיי להפיץ את דעת הימין בקרב תלמידי בית-ספרי, בעת ויכוח ביני ובין עמיתיי  ;), צצה לה שאלה שדי הטרידה אותי...
"אני פשוט לא אוהב אותם"-ככה יצא לי לומר, אך לא מצאתי נימוק צודק, כזה שבאמת יעמיד אנשים על דעותם. כשתסיימו לקרוא, רשמו פה איזה תגובה ככה שאני באמת אוכל לומר מה לא בסדר איתם. אבל תביאו לי נימוקים, הוכחות, עובדות, מה שבא לכם  :)  :smil037:

אז הנה הדיון:

מה דעתכם על ההומואים? האם כולם שמאלנים? מה הבעיה שלנו איתם?
אם תשאלו אותי את זה ככה, אני אגיד לכם שאין לי בעיה - פשוט לא הייתי רוצה שיהיה לי חבר כזה, אני אישית הייתי רוצה להעלים את התופעה הזאת מהחברה, אני פשוט לא מאמין בקיום שלה!... בתגובה נטען  שזו היא אינה תופעה - זו היא התנהגות גנטית שאולי אף עוברת בתורשה... לא יכול להכחיש את זה, לכל אורך הזמן נוכל להודות בקיום התופעה...
 רובנו נגיד בוודאי שאלו הם נבלים ארורים, עושי מעשי נבלה, לצים, הולכים בדרכי חטאים וכולי וכולי...אבל זה לפי התורה.
אבל לא כולנו דתיים, ומה שאמרו לי בתגובה זה שלחיות כמו הדתיים -  שלנשים בחברה אין כמעט דעה משלהן, או לגבי כל העניין של 'שמירת הנגיעה': בתור חילוני מסורתי הייתי אומר שגם ככה לא הייתי רוצה לחיות.
האם כולם שמאלנים? אולי אני סתם עושה הכללה, ככה שגם כאן לא הושגה תשובה ברורה...
אבל מה שהדאיג אותי אלו הם כל מצעדי הגאווה, במקום שמִשהו, אם הוא 'הומו' פשוט יתבייש בזה וינסה להתנהג כאילו איננו אחד כזה (ואולי אף יגלה באמת שהוא אינו 'חובב בנים'), אז הוא שומע על כל המצעדים הארורים האלה, ומשכנע את עצמו שיש כזה דבר, ואז באמת הופך לאחד כזה. אני יודע ש"מצעד הגאווה" בירושלים זאת התגרות, פשוט בושה וחרפה לעיר הקודש וכאן כל מי שפגשתי הסכים איתי, אז השתדלו להגיב יותר לשאלתי, "מה הבעיה שלכם עם הומואים?"
 הם יהודים כמוני וכמוכם, אסור לחיות איתם בהפרדה, עלינו לנסות ולגבש חברה אחידה, "חוקה בהסכמה" אתם יכולים לקרוא לזה... לא הייתי רוצה לראות כתות מופרדות של יהודים בגלל דעות כאלה וכאלה. ההיסטוריה לימדה אותנו שאימפריות נפלו בגלל פילוג.

מנותק אלירן

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
דעתכם חשובה לי!
« להגיב #1 ב- : ספטמבר 24, 2007, 19:25:37 »
God Create Adam And Eve"
 Not Adam And Steve"

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
זאת סטייה-מינית
« להגיב #2 ב- : ספטמבר 24, 2007, 19:33:47 »
הומוסקסואליות=סטייה מדרך-הטבע

ונראה שהם צריכים טיפול פסיכולוגי...
ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל.

ערבים לערב,סודנים לסודן,שמאלנים לאירופה!

עז77

• אורח
דעתכם חשובה לי!
« להגיב #3 ב- : ספטמבר 24, 2007, 19:37:35 »
באחד מניסיונותיי להפיץ את דעת הימין בקרב תלמידי בית-ספרי, בעת ויכוח ביני ובין עמיתיי  ;), צצה לה שאלה שדי הטרידה אותי...
"אני פשוט לא אוהב אותם"-ככה יצא לי לומר, אך לא מצאתי נימוק צודק, כזה שבאמת יעמיד אנשים על דעותם. כשתסיימו לקרוא, רשמו פה איזה תגובה ככה שאני באמת אוכל לומר מה לא בסדר איתם. אבל תביאו לי נימוקים, הוכחות, עובדות, מה שבא לכם  :)  :smil037:

אז הנה הדיון:

מה דעתכם על ההומואים? האם כולם שמאלנים? מה הבעיה שלנו איתם?
אם תשאלו אותי את זה ככה, אני אגיד לכם שאין לי בעיה - פשוט לא הייתי רוצה שיהיה לי חבר כזה, אני אישית הייתי רוצה להעלים את התופעה הזאת מהחברה, אני פשוט לא מאמין בקיום שלה!... בתגובה נטען  שזו היא אינה תופעה - זו היא התנהגות גנטית שאולי אף עוברת בתורשה... לא יכול להכחיש את זה, לכל אורך הזמן נוכל להודות בקיום התופעה...
 רובנו נגיד בוודאי שאלו הם נבלים ארורים, עושי מעשי נבלה, לצים, הולכים בדרכי חטאים וכולי וכולי...אבל זה לפי התורה.
אבל לא כולנו דתיים, ומה שאמרו לי בתגובה זה שלחיות כמו הדתיים -  שלנשים בחברה אין כמעט דעה משלהן, או לגבי כל העניין של 'שמירת הנגיעה': בתור חילוני מסורתי הייתי אומר שגם ככה לא הייתי רוצה לחיות.
האם כולם שמאלנים? אולי אני סתם עושה הכללה, ככה שגם כאן לא הושגה תשובה ברורה...
אבל מה שהדאיג אותי אלו הם כל מצעדי הגאווה, במקום שמִשהו, אם הוא 'הומו' פשוט יתבייש בזה וינסה להתנהג כאילו איננו אחד כזה (ואולי אף יגלה באמת שהוא אינו 'חובב בנים'), אז הוא שומע על כל המצעדים הארורים האלה, ומשכנע את עצמו שיש כזה דבר, ואז באמת הופך לאחד כזה. אני יודע ש"מצעד הגאווה" בירושלים זאת התגרות, פשוט בושה וחרפה לעיר הקודש וכאן כל מי שפגשתי הסכים איתי, אז השתדלו להגיב יותר לשאלתי, "מה הבעיה שלכם עם הומואים?"
 הם יהודים כמוני וכמוכם, אסור לחיות איתם בהפרדה, עלינו לנסות ולגבש חברה אחידה, "חוקה בהסכמה" אתם יכולים לקרוא לזה... לא הייתי רוצה לראות כתות מופרדות של יהודים בגלל דעות כאלה וכאלה. ההיסטוריה לימדה אותנו שאימפריות נפלו בגלל פילוג.

העלת נושא מפולפל לדיון, שיכול להיות שיהיו לו הרבה דיעות ותובנות מכל הכיוונים,
אני מאידך הייתי גם עושה מזה שאלה מתומצתת לשאלו את הימין האמיתי, כשיצא אשכול חדש כזה מחר או מחרתיים,
לדעתי זו שאלה מעניינת לשידור של חיים...

מנותק שלמה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל
דעתכם חשובה לי!
« להגיב #4 ב- : ספטמבר 24, 2007, 19:44:21 »
כבר הוכך אלף פעמים שהומוסקסואליזם זו תופעה פסיכולוגית הניתנת לריפוי.
ואנשיפ פנו למומחה ורצו להרפות מזה-ולא היה להם איזה פסיכו דפוק שרק אמר להם להשלים אם זה הם אכן נרפאו.
מדובר בתופעה שצצה בתת מודה ויכולה להיול לה הרבה סיבות חשש שלא יכול להיות לאדם קשר אם משהוא מהמין השני או ההפך אכזבה מקשר- אלו רק 2 דוגמאות מתוך המון ואני לא יודע את כול הדוגמאות כי יתכן ומשהוא כבר ניכש לא מחזיק בתואר דוקטור בנושא והידע שלי מצומצם ביותר.
ההומואים ולסביות  הצועקים שהם כ-5,000 איש וכ-25% כניראה מכלל האכלסיה הזותי מתנגדים בכל תוקף לטיפול טוענים שזה באצם הורג את האדם מבפנים חלקם הקיצונים שבהם אומרים שזה אפילו טוב יותר והם הנורמלים.
ברור שהומואים זה לא נורמלי ההוכחיה הברורה לזה זה שהם לא יכולים להביא ילדים לעולם.
אימוץ תרומת זרע תרומת ביצית וכו עדדין להורה יש אבא-זכר ואמא-נקבה.
יהודים מכול העדות תיתאחדו!
שמאלנות זה אופיום להמונים!