יהדות ותורת ישראל > שֻׁלְחָן עָרוּךְ וְהָרַעְיוֹן הַיְּהוּדִי
*** למי שיודע בלבד, זה חשוב ***
עז77:
--- ציטוט של: האלקשי על ספטמבר 24, 2007, 22:16:23 ---הגמרא פשוטה מאוד.
ילד בן פחות מ-9 לא נחשב לגבר ולכן משכב איתו אינו בגדר משכב זכור ולא חייבים עליו משום משכב זכור. זה לא אומר שזה מותר, כמובן.
הנוצרים\המוסלמים האינפנטילים שעוותו את זה היו יכולים לומר שהתורה מתירה לשכב עם בהמה כי אין איסור מבחינת משכב זכור. טמטום בהתגלמותו.
--- סוף ציטוט ---
השאלה היא האם הגמרה אוסרת בבירור על בעילת ילד מתחת לגיל 9,
הרצתי את הנושא הזה בגוגל והוא אחד מכלי המפתח של אויבינו בעולם כדי לנגח את היהודים,
איך אפשר להדוף את הדברים המובאים בסנהדרין, ולהוכיח שהסנהדרין אוסר בפירוש דבר נורא שכזה.
האלקשי:
--- ציטוט של: עז77 על ספטמבר 24, 2007, 23:57:23 ---השאלה היא האם הגמרה אוסרת בבירור על בעילת ילד מתחת לגיל 9,
הרצתי את הנושא הזה בגוגל והוא אחד מכלי המפתח של אויבינו בעולם כדי לנגח את היהודים,
איך אפשר להדוף את הדברים המובאים בסנהדרין, ולהוכיח שהסנהדרין אוסר בפירוש דבר נורא שכזה.
--- סוף ציטוט ---
לא צריך לאסור דבר כזה במפורש, התורה אוסרת כל סוג של יחסי אישות שאינו בין איש לאשתו בימי טהרתה, אפילו ניאוף ביד נאסר באיסור חמור מהתורה.
וברמב"ם כתב: הבא על הזכר או הביא זכר עליו כיון שהערה אם היו שניהם גדולים נסקלים שנאמר ואת זכר לא תשכב בין שהיה בועל או נבעל, ואם היה קטן בן ט' שנים ויום אחד ומעלה זה שבא עליו או הביאו על עצמו נסקל והקטן פטור, ואם היה הזכר בן ט' או פחות שניהן פטורין וראוי לבית דין להכות הגדול מכת מרדות לפי ששכב עם זכר ואע"פ שהוא פחות מבן ט'. (רמב"ם הלכות איסורי ביאה פרק א הלכה יד)
ושוב, מי שלא יודע ללמוד הלכה וגמרא לא צריך להכנס בכלל לויכוחים מסוג זה עם גויים וכופרים.
עז77:
--- ציטוט של: האלקשי על ספטמבר 25, 2007, 00:14:07 ---לא צריך לאסור דבר כזה במפורש, התורה אוסרת כל סוג של יחסי אישות שאינו בין איש לאשתו בימי טהרתה, אפילו ניאוף ביד נאסר באיסור חמור מהתורה.
וברמב"ם כתב: הבא על הזכר או הביא זכר עליו כיון שהערה אם היו שניהם גדולים נסקלים שנאמר ואת זכר לא תשכב בין שהיה בועל או נבעל, ואם היה קטן בן ט' שנים ויום אחד ומעלה זה שבא עליו או הביאו על עצמו נסקל והקטן פטור, ואם היה הזכר בן ט' או פחות שניהן פטורין וראוי לבית דין להכות הגדול מכת מרדות לפי ששכב עם זכר ואע"פ שהוא פחות מבן ט'. (רמב"ם הלכות איסורי ביאה פרק א הלכה יד)
ושוב, מי שלא יודע ללמוד הלכה וגמרא לא צריך להכנס בכלל לויכוחים מסוג זה עם גויים וכופרים.
--- סוף ציטוט ---
כן, בגלל זה אני אף פעם לא נכנס לוויכוחים שאין בידי הכלים (קריצה לבשן) לנצח אותם,
אני מודה לך על הציטוט האלקשי, אוכל להציג אותו בוויכוח כמו שהוא? או שעליי להיות בעל ידע תורני?
כי למרות השפה העתיקה, הדברים ברורים מן הכתוב ואינם משתמעים לשני פנים.
עז77:
--- ציטוט של: גם בשן וגם גלעד על ספטמבר 24, 2007, 17:49:44 ---שׂריון, יש לך צל"ש ממני על המִשׁפּט האחרון של ההודעה הזאת. :V: :V: :V:
(לְמי שלא מבין למה..).
--- סוף ציטוט ---
אני רואה, לי לא מגיע צל"ש אה...? ::)
גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד:
--- ציטוט של: עז77 על ספטמבר 25, 2007, 01:46:14 ---אני רואה, לי לא מגיע צל"ש אה...? ::)
http://jtf.org/forum_hebrew/index.php?topic=8789.msg63203#new
--- סוף ציטוט ---
לך מַגיע אוֹ-הוֹ-הוֹ מַגיע!... קבּל (זה הכי טוב שמצאתי.. :-[):
_______
|
והקישוּר שנתת הוא לאותה הודעה שבה שׂמת את הקישוּר. ???
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה