שונות > מה שבראש
שירי ייאוש בתאו של אלירן גולן
נץ וגאה בזה:
--- ציטוט של: רן הכהניסט על אוקטובר 25, 2007, 09:07:28 ---אבל אתה לא חושב שאלירן גולן ז"ל גיבור בדיוק כמו ברוך גולדשטיין ועמי פופר?
--- סוף ציטוט ---
שלושתם אנשים שאני לא מגנה את מה שהם עשו מצד הפן המוסרי, אבל מצד שני גם לא משבח מצד חוסר היעילות שמעשיהם, כך שאני לא יודע אם אכן מגיע למי מהם את התואר: "גיבור".
נאור:
יהי זכרו ברוך.
ה' יקום דמו!
נאור:
וד"א , שלמה , נעים להכיר א' .
ב' , אתה תמים . אם אתה חושב שדרך החוק אתה תצליח להעלות את כל מה שאנחנו מאמינים בו שזה טרנספר וגירוש הערבים ,
אתה חי במציאות מדומה . ייקחו שנים אם בכלל עד שדבר כזה יצא אל הפועל , אנחנו כיום נשלטים במדינה ע"י שלטון זר ולמעשה
למרות שאנחנו יושבים בארץ ישראל אנחנו עדיין בגולה . אנחנו מה נותר לנו לעשות ? לסמוך רק על אבינו שבשמים ולהכין את הקרקע
ליום שבו יקום משיח בן דוד צידקנו ויוביל אותנו אל הניצחון ואל עולם טוב יותר ועולם של תורה וגמ"ח .
אנחנו רק מכנים את הקרקע לביאת המשיח במהרה בימינו ... ישתבח שמו לעד!!!
שלמה:
--- ציטוט של: נאור על אוקטובר 25, 2007, 12:35:53 ---וד"א , שלמה , נעים להכיר א' .
ב' , אתה תמים . אם אתה חושב שדרך החוק אתה תצליח להעלות את כל מה שאנחנו מאמינים בו שזה טרנספר וגירוש הערבים ,
אתה חי במציאות מדומה . ייקחו שנים אם בכלל עד שדבר כזה יצא אל הפועל , אנחנו כיום נשלטים במדינה ע"י שלטון זר ולמעשה
למרות שאנחנו יושבים בארץ ישראל אנחנו עדיין בגולה . אנחנו מה נותר לנו לעשות ? לסמוך רק על אבינו שבשמים ולהכין את הקרקע
ליום שבו יקום משיח בן דוד צידקנו ויוביל אותנו אל הניצחון ואל עולם טוב יותר ועולם של תורה וגמ"ח .
אנחנו רק מכנים את הקרקע לביאת המשיח במהרה בימינו ... ישתבח שמו לעד!!!
--- סוף ציטוט ---
אז אתה מאמין שהדרך היחידה היא מהפכה אלימה?
ואני כאן התממים.
:/
העם שלנו רדום מאוד.
רק קומץ אנשים יכומו כנגד השלטון-אותו קומץ יותפלו במיוחד הממשל השמאלני יאסור מפלגות ימין מסוימות כי הם נגד הדמוקרטיה יספר כמה הימין נגד הדמוקרטיה יוריד את הכוח של הימין מ-45%-65% ל-20%-40% וזהוא ניגמר הסיפור.
אורי'ין:
בס"ד,
--- ציטוט של: נץ וגאה בזה על אוקטובר 25, 2007, 00:13:08 ---שיהיה ברור, אני לא מגנה את הפעולות הללו מן הזווית המוסרית, אלא אך ורק בשל גורם היעילות שבדבר! זה פשוט לא יעיל, זה לא מקדם את האינטרסים שלנו ברמה האסטרטגית כוללת ולכן זה פסול, אבל אינני מגנה זאת מסיבות מוסריות, שהרי זה מוסרי, אבל לא נכון מצד היעילות שבדבר.
--- סוף ציטוט ---
שאני יבין אתה מעדיף שרעבין ישאר להיות ראש ממשלה? חוץ מיזה הי'הדות אומרת "הקם להורגך השכם להורגו", רעבין קם להרוג את עמ"י אז יגאל עמיר השכים להרוג אותו!
--- ציטוט של: שלמה על אוקטובר 25, 2007, 18:30:41 ---אז אתה מאמין שהדרך היחידה היא מהפכה אלימה?
ואני כאן התממים.
:/
העם שלנו רדום מאוד.
רק קומץ אנשים יכומו כנגד השלטון-אותו קומץ יותפלו במיוחד הממשל השמאלני יאסור מפלגות ימין מסוימות כי הם נגד הדמוקרטיה יספר כמה הימין נגד הדמוקרטיה יוריד את הכוח של הימין מ-45%-65% ל-20%-40% וזהוא ניגמר הסיפור.
--- סוף ציטוט ---
למי אכפת מהחוק של שלטון הכופרים? אז שיוציאו אותנו מחוץ לחוק!נכון אנחנו נגד דמוקרטי'ה!
"בשלטון הכופרים אין אנו מאמינים ובחוקותי'הם אין אנו מתחשבים!, בדרך התורה נלך באש ובמים ונשבור לציונים ת'שיני'ים"!
אם אתה רוצה לדעת איך מפילים ת'שלטון אז תבקש ואני יגיד לך!
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה