שונות > מה שבראש
שירי ייאוש בתאו של אלירן גולן
IRON_MAN:
פעולות-הנקם שאלירן גולן ז"ל אחראי להם
מסכן :'( למה הוא התאבד?
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2896343,00.html
אורי'ין:
בס"ד,
--- ציטוט של: נץ וגאה בזה על ספטמבר 28, 2007, 12:28:26 ---א.) אם יוצאים מנקודת הנחה שהוא זה שרצח את רבין אזי אני מגנה את זה וגם טוען שזה לא יעיל, רבין לא היה מוסלמי, בוגד, אבל לא מוסלמי.
ולכן אני גם מגנה את המעשה באם יגאל אכן זה שירה והרג.
לא הרווחנו מזה כלום, רק הפכו את רבין מאישיות כושלת בכל מקום אליו פנה (מפקד זוטר חסר אחריות, מפקד בכיר שאין לא שום ידע לא בטקטיקה ובטח ובטח שלא באסטרטגיה, רמטכ"ל שלא תפקד, שר בטחון וראש ממשלה שהוא בושה לתפקיד), למרטיר של השמאל הבולשביקי, סוג של ישו מודרני.
כך שמכיוון שפעל לבד, הוא לא השיג כלום, לא היה ציבור או אירגון גדול מאחוריו שהיה ממנף את ההרג להפיכה כוללת.
בגלל זה זה פשוט לא היה יעיל.
--- סוף ציטוט ---
"הקם להורגך השכם להורגו"! למה לגנות?הוא הציל את עמ"י מה"מנהיג" הזה שקם עלינו לכלותינו! רעבין הוא רוצח!.
IRON_MAN:
אוריין את מסכימה איתי שאלירן גולן ז"ל צדק בפעולתיו נגד האויב הערבי הנאצי?
נץ וגאה בזה:
--- ציטוט של: אוריינוש על אוקטובר 20, 2007, 21:38:00 ---בס"ד,"הקם להורגך השכם להורגו"! למה לגנות?הוא הציל את עמ"י מה"מנהיג" הזה שקם עלינו לכלותינו! רעבין הוא רוצח!.
--- סוף ציטוט ---
את רבין היה כבר צריך להוציא להורג על ידי המדינה בשל בגידה והסגרת סודות צבאיים לרוסיה הסובייטית, די בכך בכדי לקטלג אותו כבוגד נאלח, שהיה צריך להיות מוצא להורג בתלייה בדיוק כמו אייכמן, אני מתכוון לחלקו הבכיר במחתרת הקצינים של מפ"ם.
הבנאדם בוגד על פי כל קנה מידה אובייקטיבי, הוא לא שונה ממרדכי ואנונו ומרקוס קלינברג.
אבל שמישהו פרטי ילך ויעשה משהו שצריך לעשות ברמת מדינה? זה לא! לאו רבתי, אין לזה מקום.
אורי'ין:
בס"ד,
--- ציטוט של: רן הכהניסט על אוקטובר 20, 2007, 22:14:25 ---אוריין את מסכימה איתי שאלירן גולן ז"ל צדק בפעולתיו נגד האויב הערבי הנאצי?
--- סוף ציטוט ---
כן!
--- ציטוט של: נץ וגאה בזה על אוקטובר 22, 2007, 01:39:01 ---את רבין היה כבר צריך להוציא להורג על ידי המדינה בשל בגידה והסגרת סודות צבאיים לרוסיה הסובייטית, די בכך בכדי לקטלג אותו כבוגד נאלח, שהיה צריך להיות מוצא להורג בתלייה בדיוק כמו אייכמן, אני מתכוון לחלקו הבכיר במחתרת הקצינים של מפ"ם.
הבנאדם בוגד על פי כל קנה מידה אובייקטיבי, הוא לא שונה ממרדכי ואנונו ומרקוס קלינברג.
אבל שמישהו פרטי ילך ויעשה משהו שצריך לעשות ברמת מדינה? זה לא! לאו רבתי, אין לזה מקום.
--- סוף ציטוט ---
למה לא?..
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה