יהדות ותורת ישראל > שֻׁלְחָן עָרוּךְ וְהָרַעְיוֹן הַיְּהוּדִי
הרעיון היהודי בעיני
אור_הירח:
בן פסח אומר שמוסלמי לא יכול להיות מוסלמי בלי לרצאות להרוג יהודים
אז אותו דבר יהודים לא יכולים להיות יהודי בלי לכבד את חוקי התורה שאתם עושים ההפך
wjw:
--- ציטוט של: אור_הירח על אוקטובר 21, 2006, 17:59:53 ---
--- ציטוט של: wjw על אוקטובר 21, 2006, 15:17:29 ---אור_הירח, אנחנו לא הופכים את הדת היהודית לדת ששונאת ערבים...
בפורום הזה אנחנו מראים את הטמטום של הממשלה הפאשיסטית שיש לנו...
בקשר לערבי הנאצי הזה שיש פה בפורום הוא סתם דפוק..
--- סוף ציטוט ---
באמת?? תזתכל איזה בדיחות גזעניות גכתבתם פה!! ומהזה טרנספר?? זה לא גירוש לפי דת? אתם לא יהודים, תקראו תורה כתוב שם שאסור כל הדברים שאתם עושים!
--- סוף ציטוט ---
תראה אני לא יודע איפה אתה חי ואם אתה בכלל מודע למה שקורה במדינה אבל אנחנו עכשיו לא עושים את מה שעושים על הערבים בשביל הכיף אלא כדי שכולם יראו כמה חלאות הערבים האלה וכמה הם מחנכים את הילדים שלהם להתאבד בשביל 72 בתולות עעלק..
בממסד שלנו לא מבינים את זה אז אנחנו מנסים להסביר לאנשים שעדיין רוצים לשמוע אמת ולא את השקרק שהחכ"ים אומרים כל הזמן...
ודרך אגב אנחנו במלחמה אם שמת לב...
דוקא_כך:
--- ציטוט של: אור_הירח על אוקטובר 21, 2006, 18:01:27 ---בן פסח אומר שמוסלמי לא יכול להיות מוסלמי בלי לרצאות להרוג יהודים
אז אותו דבר יהודים לא יכולים להיות יהודי בלי לכבד את חוקי התורה שאתם עושים ההפך
--- סוף ציטוט ---
אני לא מבין איך חילוני כמוך שמימיו לא טרח לפתוח ספר תנ"ך ובטח שלא ספרי הלכה, מוסמך להורות לנו מהי היהדות ה"אמיתית".
דוקא_כך:
--- ציטוט של: wjw על אוקטובר 21, 2006, 15:17:29 ---אור_הירח, אנחנו לא הופכים את הדת היהודית לדת ששונאת ערבים...
--- סוף ציטוט ---
באמת?? תזתכל איזה בדיחות גזעניות גכתבתם פה!! ומהזה טרנספר?? זה לא גירוש לפי דת? אתם לא יהודים, תקראו תורה כתוב שם שאסור כל הדברים שאתם עושים!
--- סוף ציטוט ---
המלה "טרנספר" אינה מדויקת. מה שמדובר בו זה השלב השני של חילופי אוכלוסין. השלב הראשון הסתיים כשב-1948 מדינות ערב פלטו מקרבן 800,000 יהודים שעלו לארץ ישראל. אלו יהודים שנולדו וחיו שם אלפיים שנה. כל מה שמתבקש מאיתנו זה להחזיר לערבים את הטובה (וזה באמת טובה, אני לא אומר את זה באירוניה, כי לגור בגלות זו קללה), ולשלוח לערבים בחזרה את האחים המוסלמים שלהם. יש להם הרבה יותר אדמה מאשר לנו, ואני בטוח שהם ימצאו עבורם מקום. כך יטב לשני העמים. בהיסטוריה של האנושות היו הרבה חילופי אוכלוסין, במיוחד במאה שעברה (ראה הודו-פקיסטן והגירוש של 4 מיליון גרמנים מצ'כוסלובקיה ופולין). חילופי-אוכלוסין אלו לא רק שקיבלו לגיטימציה מן המעצמות הגדולות, אלא אף עודדו על-ידן. אני לא מבין למה ישראל צריכה להיות מקרה נפרד, ואותם עקרונות שאיפשרו והצדיקו חילופי אוכלוסין בעבר, אינם תקפים לגבי הסכסוך הישראלי-"פלשתינאי".
Aaron:
--- סוף ציטוט ---
--- סוף ציטוט ---
טרנספר זאת לא גזענות, מה אנחנו אשמים שרק המוסלמים עושים בעיות?
נוצרים/בודהיסטים/הינדים התפוצצו פעם בבתי קפה, אוטובוסים, מסעדות וכו' בישראל? לא!
רק המוסלמים, המוסלמים הם הגזענים בעולם. רק הם שונאים את כל מי שאינו מוסלמי. הם חיות ברבריות וצריך לסלק אותם זה לא נקרא גזענות זה נקרא להגן על תושבי מדינת ישראל מטרור מוסלמי רצחני ושפל.
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה