שונות > מה שבראש
סטייה מנושא הפורום
עז77:
--- ציטוט של: אהרֹן על ספטמבר 19, 2007, 15:40:47 ---אני לא מוריד מהאתר של מיקרוסופט. לפעמים מופיע לי אייקון על ה TASK BAR שיש עידכון, אני בודק שהעדכון לא מכיל את התוכנה הזאת GENUINE, אני מסמן הכל חוץ מ GENUINE ופשוט מוריד. היום הורדתי ככה עדכון לאופיס...
--- סוף ציטוט ---
לאף אחד שאני מכיר שיש לו מזוייף זה לא מרשה לו לעדכן בלי זה, מוזר,
כנראה שהמספר שלך לא דווח כפרוץ
Aaron:
אני חייב לספר לכם משהו מצחיק. לפני כמה ימים הלכתי לאופיס דיפו, ראיתי את הדיסקים של וינדוס ויסטה, ומה אני רואה פתאום? ערבי מלוכלך בן איזה 12 בא עם אמא שלו ולוקח ויסטה ביזנס. חחחחח איך נקרעתי. הוא בא לקופה, אמרו לו זה עולה 2000 ש"ח, ושאלו אותו למה הוא צריך ביזנס. בסוף הוא לא קנה. איזה עילג.
Aaron:
--- ציטוט של: עז77 על ספטמבר 19, 2007, 15:43:14 ---לאף אחד שאני מכיר שיש לו מזוייף זה לא מרשה לו לעדכן בלי זה, מוזר,
כנראה שהמספר שלך לא דווח כפרוץ
--- סוף ציטוט ---
כשזה יוריד לי עדכון אני אצלם את זה ויראה לך...
כשניסיתי להוריד מהאתר שלהם, זה כן זיהה שוינדוס שלי מזוייף.
עז77:
--- ציטוט של: אהרֹן על ספטמבר 19, 2007, 15:44:15 ---אני חייב לספר לכם משהו מצחיק. לפני כמה ימים הלכתי לאופיס דיפו, ראיתי את הדיסקים של וינדוס ויסטה, ומה אני רואה פתאום? ערבי מלוכלך בן איזה 12 בא עם אמא שלו ולוקח ויסטה ביזנס. חחחחח איך נקרעתי. הוא בא לקופה, אמרו לו זה עולה 2000 ש"ח, ושאלו אותו למה הוא צריך ביזנס. בסוף הוא לא קנה. איזה עילג.
--- סוף ציטוט ---
שולחים איזה ילד לגנוב עותק וכל 'הרשות' משכפלת ממנו.. חח, קופים
אֵיתָן:
עז משקורה לאהרון ממש לא מוזר,אצל רוב האנשים העידכונים ממשיכים.מייקרוסופט לא איכפת לה מהשוק הפרטי שיש לו פיראטי,היא לא תראה מזה שום רווח,הרווח של מערכות ההפעלה מגיע מהציבור העסקי.
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה