שונות > מה שבראש

כתבה ממש מצחיקה

<< < (2/3) > >>

אֵיתָן:

--- ציטוט של: פּז על ספטמבר 16, 2007, 18:44:24 ---למה אתה חושב שהעמותות האלה רואות את ערך בעלי החיים מעל בני אדם?
ולמה אין טעם להתווכח איתן (כל עוד יש לך טענות טובות)?

--- סוף ציטוט ---
דת לא מעניינת אותם,אז תביא להם טענות מהדת,לא יעזור לך בכלום.ולמה אני צריך להוכיח להם משהו?
למה אני חושב,כי הם עושים למען "חיות" הפגנות,יש דברים יותר חשובים כמו:עוני,חינוך,אלימות,סמים.ואם מיעוט קטן של צימחוניים רוצים לכפות על אוכלסיה שלמה,מה לעשות ומה לא לעשות,איך  Taren אומר,שיילכו לאיראן.ואני די מכיר את סוג האנשים שחברים בתנועות כאלו(אני לא רוצה להכליל),רובם פנקיסטים,מעשני סמים,דואגים "לשלום",בקיצור עוד תנועות שמלאניות שבאות לשבור את הזהות היהודית.

Aaron:
בדרך כלל כל התנועות האלה לזכויות בעלי חיים ולאיכות הסביבה אלה שמאלניים קיצוניים מסוממים לגמרי שאיבדו את הראש לגמרי ואוהבים את החיות והצמחים יותר מאשר את עצמם ואת בני האדם. הם מעשנים סמים. הם מוכנים לעשות הכל למען השלום, האפסים ההומואים האלה.

אני לא אומר שלא צריך לדאוג לבעלי החיים ולסביבה, אבל אצלם זה מוגזם. ויש דברים הרבה יותר חשובים מזה.

אלירן:

--- ציטוט של: אהרֹן על ספטמבר 16, 2007, 20:51:06 ---בדרך כלל כל התנועות האלה לזכויות בעלי חיים ולאיכות הסביבה אלה שמאלניים קיצוניים מסוממים לגמרי שאיבדו את הראש לגמרי ואוהבים את החיות והצמחים יותר מאשר את עצמם ואת בני האדם. הם מעשנים סמים. הם מוכנים לעשות הכל למען השלום, האפסים ההומואים האלה.

אני לא אומר שלא צריך לדאוג לבעלי החיים ולסביבה, אבל אצלם זה מוגזם. ויש דברים הרבה יותר חשובים מזה.

--- סוף ציטוט ---

אמת!
 :V:

עז77:
איתן ואהרון אני חולק עליכם בנושא הזה, אני לא חלילה כמו הקיצונים האלה שמשווים מפעל עופות לאושוויץ (אלה ממש דפוקים בראש),
אבל מאוד קרוב לליבי הנושא של צער בעלי חיים, בתורה נכתב שצדיק הוא זה היודע את נפש בהמתו וגם שהיהודים הם רחמנים בני רחמנים,
אם כך היה ראוי שדווקא אנו כיהודים חייבים להכיר בעובדה שחיות חסרות ישע הן כמו בני אדם, יש להם מערכת עצבים רגישה לכאב והם כמו בני אדם חווים תחושות כמו פחד מצוקה,
ואני באופן אישי נחרד מכל מקרה של התעללות בבע"ח, היו לי כלבים וחתולים בכל תקופת חיי, ואני יכול רק להגיד שתגובת הרב מצערת אותי,
העינוי של תרנגול הכפרות למיטב הבנתי היא מסורת ולא חובה בהלכה (אשמח אם מישהו יתקן אותי במקרה שאני טועה),
ואם התורה לא מחייבת אותנו בהליך הזה באמת אין סיבה להכאיב לחיות המסכנות האלה רק לצורך המסורת...

פּז:

--- ציטוט של: עז77 על ספטמבר 18, 2007, 05:09:34 ---ואם התורה לא מחייבת אותנו בהליך הזה באמת אין סיבה להכאיב לחיות המסכנות האלה רק לצורך המסורת...

--- סוף ציטוט ---
אשמח אם יודעי דבר יסבירו למה עדיין צריך להשתמש בתרנגול כפרות, כשאפשר להשתמש באיזה ח"י שקלים נחמדים.

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה