כתב נושא: יום רצח רבין אינו יום שמח  (נקרא 15976 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק אורי'ין

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • הלוואי ויבנה המקדש בקרוב ותבוא הגאולה!!
יום רצח רבין אינו יום שמח
« להגיב #25 ב- : ספטמבר 12, 2007, 14:53:01 »
בס"ד,
סוף סוף השכלת והפסקת לשלוח לי הודעות פרטיות על כמה ערביות סקלת כל בוקר? יפה, יש עוד תקווה, בת כמה את דרך אגב, 13? נשמע כאילו את זאת שהולכת להיות בחזית עם ההתלהבות שלך בנוגע למות אויבים.

אני רק עניתי לך ואמרתי לך שאני כן מעיזה לפגוע בערבים ושלחתי את זה בפרטי כי נעלו ת'שרשור..!אני בת 14 ואני שמחה שהאויבים שלי מתים ושהאויבים שלי מושפלים כי אז יש קידוש ה' שזה הכי חשוב!!  
הרב כהנא צדק!!!!!
נוער כהנא חי!!!!!!!

מנותק Taren

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
« להגיב #26 ב- : ספטמבר 12, 2007, 15:00:48 »
בס"ד,אני רק עניתי לך ואמרתי לך שאני כן מעיזה לפגוע בערבים ושלחתי את זה בפרטי כי נעלו ת'שרשור..!אני בת 14 ואני שמחה שהאויבים שלי מתים ושהאויבים שלי מושפלים כי אז יש קידוש ה' שזה הכי חשוב!!  

ידעתי שאתה בסביבות ה-13, אל תתני לי לפגוע בתחביב הקטן שלך בנוגע לרגימת אנשים באבנים, אבל אל תתפלאי אם הג'נטלמנים מהיס"מ או אותם ערבים שאת רוגמת יחזירו לך באותו מטבע ותמצאי את עצמך תלוייה בכיכר העיר רמאללה, אז תוכלי למות על קידוש ה' ולקבל סטטוס של שהידית, אם לא הייתי יודע יותר טוב הייתי חושב שאני מדבר כאן עם נערה מוסלמית ותאמיני לי נתקלתי במספיק מוסלמים ברשת.

שמאלנים בטח מפצחים פיצוחים ושותים לחיים למראה תמונות של גוש קטיף ועמונה, אתם עושים זאת כשזה מגיע לשמאלנים ורבין, מוסלמים עושים זאת בכריתות ראש ומטעני צד, יחי ההבדל הקטן..

רק אחר כך אל תספרו לי על החינוך העליון ומלח הארץ לעומת החילוני...

מנותק Taren

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
« להגיב #27 ב- : ספטמבר 12, 2007, 15:02:36 »
אהה אירן ממש דוגמה "נהדרת" למה שהציונות הדתית שאופת עליו.
תלמד מה השאיפה של הציונות הדתית אחר כך נדבר  O0

מה השאיפה של הציונות הדתית? מלחמה אין סופית עד הפרת והחידקל בציפייה למשיח? או למות על קידוש השם? נשמע מוכר מאיזו תרבות, רוצה לרענן את זכרוני? :coolsmiley:.

מנותק אלירן

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #28 ב- : ספטמבר 12, 2007, 15:10:06 »
ידעתי שאתה בסביבות ה-13, אל תתני לי לפגוע בתחביב הקטן שלך בנוגע לרגימת אנשים באבנים, אבל אל תתפלאי אם הג'נטלמנים מהיס"מ או אותם ערבים שאת רוגמת יחזירו לך באותו מטבע ותמצאי את עצמך תלוייה בכיכר העיר רמאללה, אז תוכלי למות על קידוש ה' ולקבל סטטוס של שהידית, אם לא הייתי יודע יותר טוב הייתי חושב שאני מדבר כאן עם נערה מוסלמית ותאמיני לי נתקלתי במספיק מוסלמים ברשת.

שמאלנים בטח מפצחים פיצוחים ושותים לחיים למראה תמונות של גוש קטיף ועמונה, אתם עושים זאת כשזה מגיע לשמאלנים ורבין, מוסלמים עושים זאת בכריתות ראש ומטעני צד, יחי ההבדל הקטן..

חח אתה בדיחה..
אין לי כח עוד פעם לאיכנס איתך לאימות ועוד פעם לנצח אותך ועוד פעם אתה לא תצליח לענות על הטיעונים הנכונים שלי ושל שאר החברים פה..
אתה מנסה להוציא את כולם פה כטיפשים ואתה בא להראות כאילו אתה יכול ליקטול כול אחד..
אתה בדיחה עצובה.

מנותק Taren

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
« להגיב #29 ב- : ספטמבר 12, 2007, 15:18:05 »
חח אתה בדיחה..
אין לי כח עוד פעם לאיכנס איתך לאימות ועוד פעם לנצח אותך ועוד פעם אתה לא תצליח לענות על הטיעונים הנכונים שלי ושל שאר החברים פה..
אתה מנסה להוציא את כולם פה כטיפשים ואתה בא להראות כאילו אתה יכול ליקטול כול אחד..
אתה בדיחה עצובה.

בקיצור מר פקה פקה, אין לך כלום להציע אה? :[

מנותק אלירן

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #30 ב- : ספטמבר 12, 2007, 15:34:00 »
בקיצור מר פקה פקה, אין לך כלום להציע אה? :[

הפסדת בכול המערכות , לא נימאס לך?

מנותק oferst

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #31 ב- : ספטמבר 12, 2007, 15:34:20 »
מה השאיפה של הציונות הדתית? מלחמה אין סופית עד הפרת והחידקל בציפייה למשיח? או למות על קידוש השם? נשמע מוכר מאיזו תרבות, רוצה לרענן את זכרוני? :coolsmiley:.
שליטה והתיישבות יהודית בשטחי ארץ ישראל השלמה ובטחון עם ישראל.
« עריכה אחרונה: ספטמבר 12, 2007, 15:43:19 על ידי oferst »

מנותק Taren

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
« להגיב #32 ב- : ספטמבר 12, 2007, 15:37:22 »
הפסדת בכול המערכות , לא נימאס לך?

כנראה אתה תקוע באותו הלך מחשבתי של מוסלמי ברגע שהוא מתייצב מול האמת המרה בנוגע לכת שהוא שייך לה, אבל אל תדאג, לא ציפיתי ליותר.

מנותק אלירן

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #33 ב- : ספטמבר 12, 2007, 15:42:05 »
כנראה אתה תקוע באותו הלך מחשבתי של מוסלמי ברגע שהוא מתייצב מול האמת המרה בנוגע לכת שהוא שייך לה, אבל אל תדאג, לא ציפיתי ליותר.
"מי שלו יודע להיתדיין מתחיל להשמיץ" - הרב כהנא הי"ד

יש לך עוד הרבה מה ללמוד..

מנותק אֹהד

• Dexter לשעבר
  • משתמש(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #34 ב- : ספטמבר 12, 2007, 15:45:41 »
טרן, אמרת שתעזוב ב10/9  :(

ד"א, התגובות שלך כ"כ מגוכחות שאני אחסוך ממך את הבושה .

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #35 ב- : ספטמבר 12, 2007, 16:03:02 »
ואמרו כבר חכמים וגם בספרים נכתב:
"בנפול אויבך על תשמח ובכשלו על יגל לבך"!

"לא תיקום ולא תיטור את בני עמך ואהבת לרעך כמוך אני ה'" (ויקרא, יט: יח) - ז''א, רק כך, שאסור לנקום או ליטור את "בני עמך" אולם לאוייבינו שהם לא מ"בני עמך", כן כדאי לנקום וליטור אותם. הציטוט שלך ("בנפול אויבך על תשמח ובכשלו על יגל לבך") שייך אך ורק ליריבים יהודים, שאסור לשמוח על נפילתם. אבל לגבי אוייבים גויים או לגבי הערב רב שהוא כרת מעם ישראל, מצווה לשמוח על נפילתם.

"ובאבוד רשעים רינה" (משלי י"א, י)

Aaron

• אורח
« להגיב #36 ב- : ספטמבר 12, 2007, 16:03:27 »
זה יום עצוב בשביל בוגדים כמו יוסי ביילין ואורי אבנרי.

מנותק oferst

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #37 ב- : ספטמבר 12, 2007, 16:09:31 »
"לא תיקום ולא תיטור את בני עמך ואהבת לרעך כמוך אני ה'" (ויקרא, יט: יח) - ז''א, רק כך, שאסור לנקום או ליטור את "בני עמך" אולם לאוייבינו שהם לא מ"בני עמך", כן כדאי לנקום וליטור אותם. הציטוט שלך ("בנפול אויבך על תשמח ובכשלו על יגל לבך") שייך אך ורק ליריבים יהודים, שאסור לשמוח על נפילתם. אבל לגבי אוייבים גויים או לגבי הערב רב שהוא כרת מעם ישראל, מצווה לשמוח על נפילתם.

"ובאבוד רשעים רינה" (משלי י"א, י)

חיים לפי הרב משה צוריאל "בנפול אויבך" הכוונה היא לאויב פרטי שלך בעוד "באבוד רשעים רינה" הכוונה היא לרשע מוחלט שהוא אויב של ה' או של ישראל בכלל.
ובכן רבין מתאים לתיאור הרשע המוחלט שהוא אויב של ה', לא?

הנה הכתבה: http://www.inn.co.il/Articles/Article.aspx/5322
« עריכה אחרונה: ספטמבר 12, 2007, 16:25:19 על ידי oferst »

מנותק Taren

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
« להגיב #38 ב- : ספטמבר 12, 2007, 18:30:59 »
טרן, אמרת שתעזוב ב10/9  :(

ד"א, התגובות שלך כ"כ מגוכחות שאני אחסוך ממך את הבושה .

צודק אבל מכיוון שנדחה לי מועד הלימודים אעזוב ביום שלישי, אתם כבר יכולים לצאת עם הניצחון המזוייף על עוד "שמאלני" שעזב  :2funny:.

חלק מהתגובות שלי הן אמנם מגוחכות, אבל זה בדרך כלל קורה שהסביבה גם היא מגוחכת אז אני משתדל להשתייך, ברומא תנהג כרומאי?

דבר אחד חורה לי, כל פעם שאני מזכיר מתנחלים העושים שירות קודש לאירופאים אנטישמיים וערבים אני מקבל רק גידופים, למה אני לא רואה אתכם באותם סרטונים למשל ביוטוב עושים טיפ טיפה הסברה? או שהדבר היחידי שיש בכוחכם לעשות זה להשתמש בבוטים שמספימים סרטונים ב-"nice,בסדר"?

ושוב, אני ממליץ על הנער המתנחל השיכור המביע את אהבתו לישו, קלאסיקה...

מנותק Taren

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
« להגיב #39 ב- : ספטמבר 12, 2007, 18:34:33 »
"מי שלו יודע להיתדיין מתחיל להשמיץ" - הרב כהנא הי"ד

יש לך עוד הרבה מה ללמוד..

מוזר, אם מדברים על השמצות זה תקף לכל כך הרבה יוזרים כאן, אלה אשר הרגישו צורך עז לשלוח לי בפרטי כל מיני איומים שובבים יחד עם קריאות השמאלני\הומו\יפה נפש הכל כך אהובים, אבל הרי הציטוט הזה לא תקף לכל הפאן בויס של כהנא, מה הצעד הבא ציטוטים של חומייני?

מנותק Eternal

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
« להגיב #40 ב- : ספטמבר 12, 2007, 18:56:39 »
צודק אבל מכיוון שנדחה לי מועד הלימודים אעזוב ביום שלישי, אתם כבר יכולים לצאת עם הניצחון המזוייף על עוד "שמאלני" שעזב  :2funny:.

חלק מהתגובות שלי הן אמנם מגוחכות, אבל זה בדרך כלל קורה שהסביבה גם היא מגוחכת אז אני משתדל להשתייך, ברומא תנהג כרומאי?

דבר אחד חורה לי, כל פעם שאני מזכיר מתנחלים העושים שירות קודש לאירופאים אנטישמיים וערבים אני מקבל רק גידופים, למה אני לא רואה אתכם באותם סרטונים למשל ביוטוב עושים טיפ טיפה הסברה? או שהדבר היחידי שיש בכוחכם לעשות זה להשתמש בבוטים שמספימים סרטונים ב-"nice,בסדר"?

ושוב, אני ממליץ על הנער המתנחל השיכור המביע את אהבתו לישו, קלאסיקה...

תגיד מה יש לך?
איבדת את השפיות בנוכחותנו.
באת עם תפיסת עולם מגובשת ויצאת מפורק לחתיכות.

רפה שכל עם בעיות קשות מנשוא.
אל תוציא את זה עלינו.

מנותק Taren

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
« להגיב #41 ב- : ספטמבר 12, 2007, 21:09:05 »
תגיד מה יש לך?
איבדת את השפיות בנוכחותנו.
באת עם תפיסת עולם מגובשת ויצאת מפורק לחתיכות.

רפה שכל עם בעיות קשות מנשוא.
אל תוציא את זה עלינו.

אתה עוד לא הבנת שכל העלבות והגידופים לא משפיעים עליי? מה קרה, לא מסוגל לסנגר על חולי הנפש? יאללה, יש לכם עדר של אנשי הסברה, אלפי מוסלמים ואנטישמיים ביוטוב מחכים, Israeli Settlers, לך על זה או שאתם רק חכמים גדולים כשאתם בפורום הזה?

אהבתי במיוחד את ה-We killed Jesus christ and we're proud of that, רוצה לינק ישיר או שהאומץ הווירטואלי פג?

מנותק palsar

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #42 ב- : ספטמבר 15, 2007, 21:33:56 »
זה נכון ביום הזה נרצח שמאלני שמאלני שהוביל את המדינה לאסון.
אבל לפי דעתי זה אינו יכול להיות יום שמח.
ביום הזה לכח אזרח ישראי ללא שום סמכות את הכוח לידיים.
הוא רצח ראש ממשלה שניבחר כחוק.
ושבר בכך את הגבול.
עכשיו כבר נרצח ראש ממשלה בישראלל על ידי יהודי איך נוכל לדעת שלא ירצח ראש ממשלה נוסף הפעם על ידי פעילי שמאל כנקמה על הרצח של רבין.
הרי זה לא הגייוני שאחרי בחירת ראש הממשלה מתנגדיו ינסו לרצוח אותו.
רצח רבין זה הניצחון של האנרכיה על החוק של המדינה.
כאזרח במדינת ישראל צריך לכבד את הבחירה של העם ולא לרצוח כול פולטקאי שלא מתאים לי.
ואני מזכיר לכם שבגלל רצח רבין עיבד הימין כ-10-20 מנדטים ואת חלקם למאוד הרבה זמן.
בשבילי יום רצח רבין זה יום עצוב אבל מסיבות שונות מאלה של השמאלנים.
קדימה תכניסו אותי לשמן הרותח  :hammer4:

איך שכבר אמרו פה, רבין גם כן הוא עשה פשעים נגד העם היהודי וגם רצח יהודים, ואם רוב העם טיפש ולא יודע את זה אז למה אנשים ימנים טובים צריכים להיפגע מזה? לפי דעתי זהו אחד הימים השמחים ביותר בהסטורית עם ישראל ומגיע לו את זה על הפשעים שהוא עשה, יגאל עמיר צריך לקבל אות גבורה על מעשה כזה, הוא הציל את המדינה מצימצומה ל-10%.

מנותק הַיְּמָנִי הָאֲמִתִּי

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • כהנא צדק,מוות למחבלים המוסלמים!!!!!
« להגיב #43 ב- : ספטמבר 15, 2007, 22:11:00 »
בס"ד
אתה מוזמן להציג את דעותייך טרן,כדי שסוף סוף נידע מה לעזאזל אתה רוצה...
אתה סתם שולל כל דבר,ועדיין מצהיר שאינך שמאלני.
נו באמת,עשה לכולם טובה ותודה באמת... :smil042:
"אין דו קיום איתם!!! אין דו קיום עם סרטן!!!"
]

מנותק אורי'ין

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • הלוואי ויבנה המקדש בקרוב ותבוא הגאולה!!
« להגיב #44 ב- : ספטמבר 15, 2007, 22:48:45 »
בס"ד,

בן כמה אתה?3?ידעתי שאתה בסביבות ה-3!
אממ אולי אני אמצא את עצמי תולה ערבים בכיכר העיר רמאללה(אמן!) חוץ מיזה את האויב צריך להרוג ולהשפיל..
כמו שאני מוכנה לחיות על קידוש ה' אני מוכנה גם למות על קידוש ה'..!
כבר אמרו לי שאני טרוריסטית.. אבל לפחות למען עם ישראל!!
לפחות אני יודעת מי האויב שלי ולא הולכת לחבק מחבלים ולתת להם רובים ושטחים מהארץ הקדושה שלנו!!
טוב בשבילך לא נספר על החינוך העליון..
הרב כהנא צדק!!!!!
נוער כהנא חי!!!!!!!