חדשות ודיונים > ספריית הימין האמיתי
המערב והאיסלם, מי יצר את המפלצת ומי משלם את המחיר?
Juda-Yoda:
ענק ענק ענק!
צריכים לשים אותך בטלוויזיה!
הכי אהבתי "לא ניהיה רק עוד סניף מקדונלדס במזרח התיכון" הרגת אותי.
הרי כל הבעיה של תרובות המערב שהיא נעה על איך לעשות עוד כסף,במערב זה היה כמעט כל אחד,מאז שאתה בגיל אפס אתה שואל "אמא איך אני משיג ככה וככה" לרב זה מה שאתה רואה בפרסומת,ואומרים לך "כסף..." אצל הסובייטים זה היה ניסיון של אחדים להשיג כח דרך כסף פחות או יותר,ומה שקורה זה שיש לך כמה אנשים עם המון כסף וכח.
לכן מה שבסופו של דבר יפיל את תרבות המערב המתועבת הזאת(שיקרה כבר מהר) זה הכסף התאווה לכסף...והם עוד קראו לנו במשך השנים חמדנים....-_-
במקום כל סניף מקדונאלדס לפתוח בית כנסת!
במקום כל בנק חדר ישיבה!
במקום כל תאגיד,חדר מלחמה יהודי של הימין האמיתי!
אחח הסיסמאות של היום.........אני איתך בנאדם!
נץ וגאה בזה:
--- ציטוט של: Juda-Yoda על יוני 22, 2008, 23:39:30 ---ענק ענק ענק!
צריכים לשים אותך בטלוויזיה!
הכי אהבתי "לא ניהיה רק עוד סניף מקדונלדס במזרח התיכון" הרגת אותי.
הרי כל הבעיה של תרובות המערב שהיא נעה על איך לעשות עוד כסף,במערב זה היה כמעט כל אחד,מאז שאתה בגיל אפס אתה שואל "אמא איך אני משיג ככה וככה" לרב זה מה שאתה רואה בפרסומת,ואומרים לך "כסף..." אצל הסובייטים זה היה ניסיון של אחדים להשיג כח דרך כסף פחות או יותר,ומה שקורה זה שיש לך כמה אנשים עם המון כסף וכח.
לכן מה שבסופו של דבר יפיל את תרבות המערב המתועבת הזאת(שיקרה כבר מהר) זה הכסף התאווה לכסף...והם עוד קראו לנו במשך השנים חמדנים....-_-
במקום כל סניף מקדונאלדס לפתוח בית כנסת!
במקום כל בנק חדר ישיבה!
במקום כל תאגיד,חדר מלחמה יהודי של הימין האמיתי!
אחח הסיסמאות של היום.........אני איתך בנאדם!
--- סוף ציטוט ---
אני חסיד גדול של הקפיטליזם, ותאמין לי מה שקורה בישראל הוא ישראבלוף ולא קפיטלזים.
השאלה היא האם יש לנו עמידה לאומית, אפשר בהחלט שיהיו פה בנקים בנלאומיים וסניפי מק'דונלדס אבל זה לא אומר שצריך להתנהל כמו סניף כזה או להתרפס בפני ארה"ב.
Aaron:
מאמר מדהים! נץ, אתה תותח! כל הכבוד :V: O0
Juda-Yoda:
--- ציטוט של: נץ וגאה בזה על יוני 28, 2008, 22:21:12 ---אני חסיד גדול של הקפיטליזם, ותאמין לי מה שקורה בישראל הוא ישראבלוף ולא קפיטלזים.
השאלה היא האם יש לנו עמידה לאומית, אפשר בהחלט שיהיו פה בנקים בנלאומיים וסניפי מק'דונלדס אבל זה לא אומר שצריך להתנהל כמו סניף כזה או להתרפס בפני ארה"ב.
--- סוף ציטוט ---
קפיטלזם זה מה שמביא לך ראשי ממשלה מושחתים עשירים שחיים על חשבון עניים ואינספור אי-צדק חברתיים בעקבות שחיתות ואנשים שרוצים רק כסף,אבל זה יותר טוב מקומניזם כי קומניזם זה אותו דבר רק במסווה לכן יש לך איזה 200 קפיטליסטים בקומניזם ששולטים על העם ואז הם הופכים גם למעין דיקטאטורים.
נץ וגאה בזה:
--- ציטוט של: Juda-Yoda על יולי 02, 2008, 21:52:49 ---קפיטלזם זה מה שמביא לך ראשי ממשלה מושחתים עשירים שחיים על חשבון עניים ואינספור אי-צדק חברתיים בעקבות שחיתות ואנשים שרוצים רק כסף,אבל זה יותר טוב מקומניזם כי קומניזם זה אותו דבר רק במסווה לכן יש לך איזה 200 קפיטליסטים בקומניזם ששולטים על העם ואז הם הופכים גם למעין דיקטאטורים.
--- סוף ציטוט ---
אני מדבר על קפיטליזם שיותר קרוב לנוסח האמריקאי ולא לישראבלוף שמתחולל פה.
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה