שונות > מה שבראש

מה היה עלי לעשות במקרה הבא?

<< < (2/5) > >>

עז77:
אני לא יודע בן כמה אתה, אם אתה מתחת לגיל 14-13 אני הייתי מציע להתייעץ עם אמא שלך להפנות את המקרה לרשויות הרווחה,
מאוד ייתכן שאדם שמרים כיסא על הילד שלו גם יראה לנכון להשליך אותו עליו בפעם הבאה, ועל מה, פלאפל?

אביך נשמע כאדם מאוד מתוח ועצבני באופי שלו, זה יכול לנבוע מהמון סיבות שאתה אולי לא מודע להם,
אבל זכותך כקטין לגדול ברווחה וללא איום על ביטחונך, אם הוא מכה אתכם זה הזמן לערב לדעתי את מי שצריך כדי להרחיק אותו מהבית,
אם אתה בחור מבוגר יותר, אז אני רק יכול לייעץ לך לתפוס פיקוד ולנסות להגן על בני הבית מאביך במידה ונוצר איום,
חשוב לכבד את אבא ואמא אומרת התורה, אך לא ע"ח פיקוח נפש שכן זה דוחה שבת - אם מתגלה איום כלפיך מותר לך להגן על עצמך.

בכל מקרה, לעבור על זה לסדר היום היא לא תוכנית טובה,
שוב העצות הם בערבון מוגבל כי אני לא יודע עם מי אני מדבר ובאיזה סיטואציה מדובר,
האם זה אירוע חד פעמי? האם תפסתם אותו ביום רע? אז הפעל שיקול דעת בנושא בהתאם למצב.

oferst:
הוא לא מכה אותנו, הוא נוטה לצרוח ולאיים, אבל הכאות היה לפני הרבה הרבה שנים.
כשהוא עוד הכה, או יותר נכון הלקה עם חגורה, הייתי בערך בן 4 או 6, כשהיום אני בן 16.
תודה על התגובה.

עז77:

--- ציטוט של: oferst על ספטמבר 09, 2007, 22:13:19 ---הוא לא מכה אותנו, הוא נוטה לצרוח ולאיים, אבל הכאות היה לפני הרבה הרבה שנים.
כשהוא עוד הכה, או יותר נכון הלקה עם חגורה, הייתי בערך בן 4 או 6, כשהיום אני בן 16.
תודה על התגובה.

--- סוף ציטוט ---

ה' ירחם, הלב שלי איתך ועם אחיך זוהי אינה דרך ראויה לנהוג בילדים רכים,
אבל ב"ה אתה גדול כעת - אל תסכים למצב הזה, אולי זה יכול להיות זמן טוב לעבור עם אחיך לישיבה נחמדה או משהו בסגנון.

oferst:

--- ציטוט של: עז77 על ספטמבר 09, 2007, 22:15:03 ---
--- ציטוט של: oferst על ספטמבר 09, 2007, 22:13:19 ---הוא לא מכה אותנו, הוא נוטה לצרוח ולאיים, אבל הכאות היה לפני הרבה הרבה שנים.
תודה על התגובה.

--- סוף ציטוט ---

ה' ירחם, הלב שלי איתך ועם אחיך זוהי אינה דרך ראויה לנהוג בילדים רכים,
אבל ב"ה אתה גדול כעת - אל תסכים למצב הזה, אולי זה יכול להיות זמן טוב לעבור עם אחיך לישיבה נחמדה או משהו בסגנון.

--- סוף ציטוט ---
תודה רבה על הבנתך עז :)
בשנים האחרונות המקרים כאלה קורים ממש לעתים רחוקות, אולי פעם בחצי שנה/שנה הוא ממש נכנס לעצבים.
אתה צודק כשאתה אומר שכל סיטואציה לעצמה, כי באמת המקרה הזה הוא לא משהו שאצלנו בשגרה, רק רציתי לדעת מה היה עלי לעשות.

T0XiN:
אני המום!
אני חושב שעז77 אמר את מה שאני רוצה לומר כבר.
אני לא יודע מה אתה עברת,אבל אני חושב שכדי שתחשוב לטובת אחיך,היית רוצה שהוא יעבור את אותו עינוי ילדות כמו שאתה עברת?
זה נראה לך להשאיר זיכרון מכאיב כזה בילד כל כך רגיש?

האמן לי,אני עברתי את מה שאתה עברת,או לפחות הייתי אמור לעבור,אבל למזלי שרותי הרווחה גררו אותי מהמקום הזוועתי ההוא והיום אני אדם מאושר.

תשקול את הצעדים שלך כי יש לכך השפעה רבה על העתיד.
לפי מה שאני מבין אמך ככל הנראה משותקת מאביך ואינה יכולה לפעול נגדו,אני צודק?
לכן אני מציע שאתה בתור האדם השפוי בבית תבצע את הצעדים הנכונים.

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה