שונות > מה שבראש

תלמיד ערבי!!!

<< < (16/18) > >>

אֹהד:
נו באמת גם בשן, שנביא ציטוטים מדבריו ? כבר הבאתי כמה לאהרון וגם ביקשתי מאיתן שיטפל בו, אבל אף אחד לא עושה כלום !!  :tickedoff:

גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד:

--- ציטוט של: אֹהד על ספטמבר 07, 2007, 15:39:50 ---אבל איך אפשר לסלוח על כך שהוא אמר שהכהניסטים הם נאצים ??
אני לא מבין מה הולך כאן ואני באמת לא מבין למה הוא עדיין לא חסום .

--- סוף ציטוט ---

אף-אחד לא ביקש ממך לסלוח. אני לא סולח לאף יריב פוליטי על הנזק שהוא עושה לעם שלי ולאחים שלי. אבל כאן בַּפורום יש כר נִרחב לדיוּן בדיוּק על הנושאים שמִטבע-הדברים אני והוא לא רואים עין בעין. על-כן אם לא נפתח את הצוהר לקבל את הביטוּי של היריב שלנוּ על-מנת להתעמת איתו – שוּב, כל-עוד הוא לא מסית וּמתבטא בחוסר-כבוד וּבִתכנים שכל כוונתם להעליב את הקהילה ולא להתווכח – לא נוּכל לקיים דיוּן בונה וּמועיל, לא נתעמת עם אף-אחד ולא נתקדם ונהייה תנוּעה המונית.

אֹהד:
ציטוט מדברי :
"אבל איך אפשר לסלוח על כך שהוא אמר שהכהניסטים הם נאצים ?? "
 :o

--- ציטוט של: אֹהד על ספטמבר 07, 2007, 15:43:53 ---נו באמת גם בשן, שנביא ציטוטים מדבריו ? כבר הבאתי כמה לאהרון וגם ביקשתי מאיתן שיטפל בו, אבל אף אחד לא עושה כלום !!  :tickedoff:

--- סוף ציטוט ---

אם הוא ביטא תוכן שמטרתו אינה לשם הוויכוּח אלא למטרת העלבת הקהילה, זה עניין אחר והוא דורש טיפול. אם אתה אומר שפנית לאחד המנהלים וזה לא עזר, אנא פנה אליו שוּב. בכל אופן, זה לא נותן לאף-אחד כאן רשוּת לבזות משתמשים רק מפני שהם לא מסכימים עימם. זה חורג מכללי-הדיוּן התקינים. מה שחל על היריבים שלנוּ, בהחלט-וּבהחלט חל גם עלינוּ, המשתמשים הוותיקים.

--- ציטוט של: הימני האמיתי על ספטמבר 07, 2007, 15:40:29 ---בס"ד
לגם בשן היקר,תיכנס לפתרון האמיתי כנראה,
שבו הוא הוכיח שאין לו יכולת דיון,
 אלא רק קריאות מעליבות כמו:"ערסוואת",עבריין מקלדת,
חסר ביצים,מזרחי מפגר ואוהד ביתר דביל.

--- סוף ציטוט ---

אם משתמש מעליב אותך, מחובתך לדווח על כך. כל המשתמשים בלי יוצא-מן-הכּלל מחוייבים לשמור על כְּבוד-הפורום.

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה