שונות > מה שבראש

תלמיד ערבי!!!

<< < (14/18) > >>

Taren:

--- ציטוט של: שלמה על ספטמבר 07, 2007, 15:09:50 ---לא יודע הם שונים :/

--- סוף ציטוט ---

אפשר בקלות להבדיל על ידי השוואה של הודעות וסוג ההתבטאות של אותו יוזר... מה גם שכמה כבר קבעו שאני בכלל שמאלני אחר כאן..

הגולה בארץ:
בס''ד

אל תתייחס ליפי-הנפש שטוענים '' גזענות '' --תאמר להם שינסו להרשם לבית-ספר של אויב ערבי נאצי יש''ו ונראה אם יתקבלו !, ומאיזו סיבה ידחו אותם ? תאמר ל  '' פ''ז '' = פחדן זאטוט , שמדובר כאן באויב שמצהיר בריש גלי על מאווייו להשמיד את העם היהודי מעל פני האדמה ח''ו , ולכל הנאיבים !! הבינו !! מדובר בניסיון החדרה של האויב הערבי הנאצי לתוך החברה היהודית , וליצור אויב מתוחכם שמכיר את  היהודים מבפנים ובנקל יוכל לגרום להרס פנימי, אלו חפרפרות של ''אלקאעידה'' , אני מציע שכל היהודים בביהס לא יסכימו להכנס לכיתות כל-עוד נמצא השרץ הנתעב שם !! ולפעול בכל האמצעים לסלק אותו לעזאזאל!!
גם אם זה כרוך בהפעלת כוח ! האויב הערבי הנאצי לא יהסס לרצוח תלמיד יהודי שינסה ללמוד בבית ספרם , שיתחילו את המגמה אצלם! תלמיד יהודי שרוצה ללמוד עם אויב ערבי יש''ו  , שיירשם לבי''ס של אויב ערבי יש''ו , ואם יחזור משם בשלום הרי שנתמלאו מאווייו  השמאלניים !! פעלו מייד ובצורה נחרצת ,והיו נחושים !, ואל תשתכנעו לשום פיתוי , אין מחיר לדם ישראל! !! ברגע שהמורים יראו שאין מנוס הם יסירו את נגע הסרטן הזה מביה''ס !!
                                                                                     הגולה בארץ :smil037:

גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד:

--- ציטוט של: הימני האמיתי על ספטמבר 07, 2007, 15:01:19 ---בס"ד
לקרוא לי ברברי,ערבי ובלי ביצים זה לא מספיק בשביל שאני יחזיר לו באותו מטבע?
עין תחת עין.

--- סוף ציטוט ---

לא. אתה מדווח למנהל והאמן לי- המנהלים פה יודעים לטפל יפה מאד במי שמעז לעלוב בחברינוּ. מותר לדעת איפה בדיוּק הוא כינה אותך אישית בַּתיאוּרים הללוּ ?

הגולה בארץ:

--- ציטוט של: Taren על ספטמבר 07, 2007, 15:23:36 ---

--- סוף ציטוט ---

אפשר בקלות להבדיל על ידי השוואה של הודעות וסוג ההתבטאות של אותו יוזר... מה גם שכמה כבר קבעו שאני בכלל שמאלני אחר כאן..

--- סוף ציטוט ---
בס''ד

תנסה להרשם לבי''ס של אויב ערבי נאצי יש''ו !!--וכשיבואו עם הסכינים לשחוט אותך , תטען ש '' הם גזעניים '' הם יודו בכך ובהנאה ! ( לא בטוח שתספיק לוודא זאת !!)--שמאלני מטומטם !! איפה הגיזענות? אתה מדבר על אויב שהאמנה שלו היא להשמיד אותך מעל פני האדמה , והעובדה שאין לך אומץ להכנס לבית ספר של אויב ערבי נאצי יש''ו כתלמיד , ו/או לאזור המוגדר כמיושב ע''י אויב ערבי נאצי יש''ו מבלי להסתכן בנפשך, אומרת הכל !!
                                                                                         הגולה בארץ :smil037:

גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד:

--- סוף ציטוט ---

הם שונים בהחלט. וּבִכלל, אני לא מבין מה כל העניין שלכם כל הזמן להטיל על יריבים "האשמות" בסִגנון -"אתה היריב הקודם שהיה לנוּ!".
כאילוּ למי/לְ-מה/איך/איפה/כמה/למה זה כבר משנה ?

יריב הוא יריב הוא יריב. מה ולמי זה משנה שאותו יריב "X" היה קודם יריב "Y" ?

עִזבוּ אותו בשקט מהאלמנט המיותר הזה והתמקדוּ בָּעימוּת על העִניין עצמו.

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה