שונות > מה שבראש

תלמיד ערבי!!!

<< < (12/18) > >>

אֹהד:

^
לטרן

::)

גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד:

--- ציטוט של: שלמה על ספטמבר 07, 2007, 14:29:32 ---
--- ציטוט של: גם בשן וגם גלעד על ספטמבר 07, 2007, 14:28:31 ---הימני האמיתי וּשלמה,

אתם מתבקשים למתן את התגובות שלכם מיידית! וזאת אזהרה.
אלירן – מסר.

--- סוף ציטוט ---

מה כבר כתבתי?

--- סוף ציטוט ---

מבחינתי לדחוק בגולש לעזוב ולתת לו להרגיש לא בנוח במהלך דיוּן בַּפורום- כמוהו כהודאה בהעדר-יכולת להתמודד איתו בצוּרה מכובדת. אנחנוּ רוצים כאן כל יריב פוליטי שיחפוץ להתעמת איתנוּ בכבוד. זוהי מגמתנוּ הגלוייה והידוּעה. וזו אחריותנוּ להפגין יחס אנושי הולם כלפי כל המשתמשים בַּפורום בלי יוצא-מן-הכּלל כל-עוד הם לא עברוּ על שוּם סעיף בַּתקנון. אני מקווה שזה ברור.

Taren:

--- ציטוט של: גם בשן וגם גלעד על ספטמבר 07, 2007, 14:55:51 ---
--- ציטוט של: שלמה על ספטמבר 07, 2007, 14:29:32 ---
--- ציטוט של: גם בשן וגם גלעד על ספטמבר 07, 2007, 14:28:31 ---הימני האמיתי וּשלמה,

אתם מתבקשים למתן את התגובות שלכם מיידית! וזאת אזהרה.
אלירן – מסר.

--- סוף ציטוט ---

מה כבר כתבתי?

--- סוף ציטוט ---

מבחינתי לדחוק בגולש לעזוב ולתת לו להרגיש לא בנוח במהלך דיוּן בַּפורום- כמוהו כהודאה בהעדר-יכולת להתמודד איתו בצוּרה מכובדת. אנחנוּ רוצים כאן כל יריב פוליטי שיחפוץ להתעמת איתנוּ בכבוד. זוהי מגמתנוּ הגלוייה והידוּעה. וזו אחריותנוּ להפגין יחס אנושי הולם כלפי כל המשתמשים בַּפורום בלי יוצא-מן-הכּלל כל-עוד הם לא עברוּ על שוּם סעיף בַּתקנון. אני מקווה שזה ברור.

--- סוף ציטוט ---

תודה אבל אין ממש צורך, אני לא מאלה שלוקחים ללב, רק אם כבר אלירן מעוניין להגיד לי שיש לו את הפרטים האישיים שלי יחד עם כתובת ה-IP, הוא לפחות יכול לעשות את זה בפורום ולא בהודעה פרטית כמו מעריץ אובססיבי. :coolsmiley:

אלירן:
אחרי שהזבל הזה אמר שכהנא נאצי אז אפשר להגיד עליו הכול..ולא צריך להגן עליו

הַיְּמָנִי הָאֲמִתִּי:
בס"ד
לקרוא לי ברברי,ערבי ובלי ביצים זה לא מספיק בשביל שאני יחזיר לו באותו מטבע?
עין תחת עין.

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה