שונות > מה שבראש
תלמיד ערבי!!!
אלירן:
--- ציטוט של: Taren על ספטמבר 07, 2007, 13:38:18 ---
--- ציטוט של: אלירן על ספטמבר 07, 2007, 13:30:46 ---
--- ציטוט של: Taren על ספטמבר 07, 2007, 13:27:19 ---
--- ציטוט של: שלמה על ספטמבר 07, 2007, 13:15:30 ---טרן, יהודים זו לא רק דת אלא גם לאום.
יש לדוגמה מדינת לאום שבה 99% הינם יפנים.
וזו לא ממש מדינת עולם שלישית.
כנ"ל קוריאה.
וגם בגרמניה היה עד לשנים אחרונות אחוז גרמנים של 97%+.
מה לא נורמלי במדינות לאום?
--- סוף ציטוט ---
אין שום בעייה, אבל נדמה שכמה מכם תקועים בקונספציה שרק יהודים מורשים לחיות פה, אז אני תוהה לגבי מדינות שרובן נוצריות, ארצות הברית למשל, זה לא משנה אם זה דת או לאום, הכוונה היא עדיין מדינה שמאה אחוז בה הם מאותו לאום או דת, אז זה משנה אם זה גזעי או דתי? אני בכלל לא מתייחס למדינות מהמזרח הרחוק אלא יותר על המערב.
מחר יקומו ה-KKK וידרשו שכל אזרח אמריקאי שאיננו נוצרי מהסקט שלהם יגורש, ואל תדאג, זה יהיה תקף גם כשזה מגיע ללאום לבן וגם דת, נצרות.
ושוב לא עניתם על שאלה פשוטה, איך תסבירו את זה אם המצע שלכם מדבר על איסלם ומוסלמים, להעיף נוצרים ודרוזים לא ממש ישחק לכם לידיים, במיוחד עם החנפנים האנוונגליסטים במערב...
--- סוף ציטוט ---
מי שתומך באויבי עם ישראל אז הוא גם אויב של עם ישראל , וזה גם כולל את הנוצרים הערבים בארץ ישראל.
--- סוף ציטוט ---
דרך אגב אלירן אם אתה רוצה לקרוא לי אפס מאופס ושאתה אוכל עשר כמוני בבוקר, אתה יכול פשוט לעשות את זה כאן במקום לשלוח לי הודעה פרטית, אל דאגה אני לא אקח ללב.
--- סוף ציטוט ---
הוו נהיית ריגשי אה..אני מקווה שלו נעלבת..טוב לא משנה עוד מאט יום כיפור..
שלמה:
טרן עכשיו ספטמבר
הַיְּמָנִי הָאֲמִתִּי:
--- ציטוט של: שלמה על ספטמבר 07, 2007, 13:51:13 ---טרן עכשיו ספטמבר
--- סוף ציטוט ---
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :tickedoff::tickedoff::tickedoff::tickedoff::tickedoff::tickedoff::tickedoff::tickedoff::tickedoff::tickedoff::tickedoff::tickedoff::tickedoff::tickedoff::tickedoff::tickedoff::tickedoff::tickedoff::tickedoff::tickedoff::tickedoff::tickedoff::tickedoff::tickedoff::tickedoff::tickedoff::tickedoff::tickedoff::tickedoff::tickedoff::tickedoff::tickedoff::tickedoff::tickedoff::tickedoff::tickedoff::tickedoff::tickedoff::tickedoff::tickedoff::tickedoff::tickedoff::tickedoff::tickedoff::tickedoff::tickedoff::tickedoff::tickedoff::tickedoff::tickedoff::tickedoff::tickedoff::tickedoff::tickedoff::tickedoff::tickedoff::tickedoff::tickedoff::tickedoff::tickedoff::tickedoff::tickedoff::tickedoff::tickedoff::tickedoff::tickedoff::tickedoff::tickedoff::tickedoff::tickedoff::tickedoff::tickedoff::tickedoff::tickedoff::tickedoff::tickedoff::tickedoff:
אנאל:
--- ציטוט של: פּז על ספטמבר 04, 2007, 20:37:36 ---
--- ציטוט של: חוש חשית על ספטמבר 04, 2007, 18:57:46 ---
--- ציטוט של: פּז על ספטמבר 04, 2007, 18:12:58 ---אין לי בעיה עם זה שאתה לא רוצה ערבים בבית הספר שלך. גם אני לא רוצה אזרח עויין בבית ספרי.
אבל זה שהנימוק היחיד שיש לך נגדו הוא "ערבי", זאת גזענות.
הרקע כאן גזעני (לא במובן הרע של המילה). אתה מדבר כאן על גזעים, יהודי, וערבי.
אם, לעומת זאת, היית אומר "זהו אזרח שלא רוצה בקיומה של מדינת ישראל, ושואף לחתור תחתה כדי להקים מדינה ערבית", ניתן לקבל את הטיעון הזה בצורה לגיטימית, אף שאין ודאות לגבי דעותיו הפוליטיות, ואז אין לו מקום בבית ספר של מדינת ישראל.
--- סוף ציטוט ---
אתה חי בסרט או מה?!
--- סוף ציטוט ---
זה מה שיש לך להגיב לי?
אני מדבר כאן על מינוח, או הבנה בסיסית של דברים. אם מדברים על ערבים, אזי מדברים על גזע. ואם מדברים על ערבים, ואז אומרים "שעוד יקראו לאדם גזען", אז אני לא רואה מה הבעיה כאן.
--- סוף ציטוט ---
מה הקשר גיזענות?! לשנאות את האויב זה לא גיזענות!!!!!!!! !!!!
הַיְּמָנִי הָאֲמִתִּי:
בס"ד
דרך אגב,הקו קלאס קלאן,שרפו בתים של כושים כשהם בפנים.
לצערנו אנחנו לא עשינו כלום לערבים.
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה