שונות > מה שבראש
תלמיד ערבי!!!
Eternal:
--- ציטוט של: Taren על ספטמבר 05, 2007, 10:14:32 ---אתם שוכחים כמה דברים, אתם מנסים להפריד בין נוצרים לערבים אבל כרגיל אתם מחמיצים את העיקרון, ערבים נוצרים, אמנם הדבר הראשון שעולה בראש זה מוסלמי כשמזכירים ערבי, בישראל יש כמה עשרות אלפי כאלה לא? מה עושים איתם?
בעניין התלמיד, עזוב אותו, אולי הוא בכלל לא מוסלמי, ולהיטפל אליו זה לא שונה מלהיטפל לילד היהודי היחידי בחו"ל, יש לך בעיה עם האיסלם, כל עוד הוא לא צועק איטבח אל יהוד ורק מנסה להשתלב, עזוב אותו ותתמקד בעיקר, אבל אם אתה רוצה לרדת לרמה שלהם, תפדאל...
--- סוף ציטוט ---
מחזק.
אז יש תלמיד ערבי, לא קרה כלום.
הם פה, בינינו, וכל עוד הם בסדר אז אנחנו בסדר איתם.
Eternal:
--- ציטוט של: Taren על ספטמבר 05, 2007, 18:47:57 ---
--- ציטוט של: אֹהד על ספטמבר 05, 2007, 16:04:04 ---עזמי בשארה הוא מבל"ד, שזה הימין הקיצוני הערבי ....
ויש מעט מאוד נוצרים ערבים שמתנגדים למוסלמים, אלה שמתנגדים אכן יודעים מה מצפה להם .
ו.....כנראה שנאלץ לטרנספר את רוב הערבים בארץ, בלי קשר אם הם נוצרים או מוסלמים .
--- סוף ציטוט ---
נו רואה באיזו קלות אני חושף את הכוונות שלכם? אז איך אתם הולכים בדיוק להסביר את העובדה שאתם רואים באיסלם ומוסלמים אוייב, אבל עושים טרנספר לנוצרים.... הממ... טוב נו... ההסברה שלנו במילא בקאנטים, בטח לכהניסטים לא יהיה כל כך איכפת להפוך לצפון קוריאה כל עוד איזה ערבי, נוצרי או מוסלמי יחטוף כדור.
--- סוף ציטוט ---
די לדמגוגיה הזאת!
הערבים הנוצרים לא שונים מהערבים המוסלמים.
המשותף שלהם זה השנאה לישראל, אלא אם כן יש לך מקורות שאומרים שהנוצרים לא כאלה.
הנוצרים הערבים יצרו זיקה בין עצמם לערבים המוסלמים, בדיוק כמו שדרוזי מכריז על עצמו שהוא "פלשתיני" וקושר את גורלו עם ערבי עזה והשטחים.
שורה תחתונה, תפסיק להתלהם.
אֵיתָן:
--- ציטוט של: Eternal על ספטמבר 06, 2007, 10:29:11 ---
--- ציטוט של: אֹהד על ספטמבר 05, 2007, 16:04:04 ---עזמי בשארה הוא מבל"ד, שזה הימין הקיצוני הערבי ....
ויש מעט מאוד נוצרים ערבים שמתנגדים למוסלמים, אלה שמתנגדים אכן יודעים מה מצפה להם .
--- סוף ציטוט ---
נו רואה באיזו קלות אני חושף את הכוונות שלכם? אז איך אתם הולכים בדיוק להסביר את העובדה שאתם רואים באיסלם ומוסלמים אוייב, אבל עושים טרנספר לנוצרים.... הממ... טוב נו... ההסברה שלנו במילא בקאנטים, בטח לכהניסטים לא יהיה כל כך איכפת להפוך לצפון קוריאה כל עוד איזה ערבי, נוצרי או מוסלמי יחטוף כדור.
--- סוף ציטוט ---
די לדמגוגיה הזאת!
הנוצרים הערבים יצרו זיקה בין עצמם לערבים המוסלמים, בדיוק כמו שדרוזי מכריז על עצמו שהוא "פלשתיני" וקושר את גורלו עם ערבי עזה והשטחים.
--- סוף ציטוט ---
אינטרנל אל תשכח את חיילי צד"ל(אולי הם היו בני ברית שלנו או לא,אין לי מושג),אבל כמובן מי שהפקיר אותם זה היה אהוד ברדק,ואני לא אהיה מופתע אם חלק מהם התגייסו לחיזבאללה.בכללי אני מסכים,הנוצרים בישראל הם בדיוק באותה רמת סיכון של המוסלמים.
אלירן:
שטויות שטויות ועוד פעם שטויות!
הייתי גר לא מזמן בדרום תל-אביב ליד יפו. לך ליפו תראה את המוסלמים והנוצרים כמו אחים..
ולפני כמה ימים יצא לי לדבר עם אדם בן שמונים ומשהו, יליד הארץ, והוא אמר לי שעוד הרבה לפני הקמת המדינה יהודים לא יכלו להיכנס ליפו.
כי היו ישר דוקרים אותם.. למה אז הערבים דקרו יהודים? גם בגלל ה"כיבוש"?
על זה נאמר – מוות לערבים!
Taren:
--- ציטוט של: איתן על ספטמבר 06, 2007, 10:37:17 ---
--- ציטוט של: Eternal על ספטמבר 06, 2007, 10:29:11 ---
--- סוף ציטוט ---
--- סוף ציטוט ---
די לדמגוגיה הזאת!
--- סוף ציטוט ---
אינטרנל אל תשכח את חיילי צד"ל(אולי הם היו בני ברית שלנו או לא,אין לי מושג),אבל כמובן מי שהפקיר אותם זה היה אהוד ברדק,ואני לא אהיה מופתע אם חלק מהם התגייסו לחיזבאללה.בכללי אני מסכים,הנוצרים בישראל הם בדיוק באותה רמת סיכון של המוסלמים.
--- סוף ציטוט ---
אני חושב שאתה טועה, רוב רובם של לוחמי צד"ל היו שיעים מוסלמים, רוב הקצינים היו נוצרים, אופס?
והאמת אי אפשר להאשים חייל שיעי בצד"ל שהחליט להצטרף לחיזבאללה לאחר שנדפק על ידי ישראל בראשות ברק.
בכלל, צד"ל בכל מקרה נתפס בעיניים לבנוניות כבוגדים, לא רק בעיני השיעים אלא הסונים, הדרוזים, הנוצרים והשיעים, חיזבאללה נתפס על ידי רוב הלבנונים כארגון התנגדות לגיטימי לאחר הנסיגה ב-2000, אבל הם הרסו את התדמית שלהם לאחר המלחמה ב-2006 וחטיפות החיילים.
אבל שוב, איך אתם הולכים לתרץ טרנספר לנוצרים אם המצע שלכם הוא בנוגע לאיסלם?
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה