שונות > מה שבראש
תלמיד ערבי!!!
Taren:
אתם שוכחים כמה דברים, אתם מנסים להפריד בין נוצרים לערבים אבל כרגיל אתם מחמיצים את העיקרון, ערבים נוצרים, אמנם הדבר הראשון שעולה בראש זה מוסלמי כשמזכירים ערבי, בישראל יש כמה עשרות אלפי כאלה לא? מה עושים איתם?
בעניין התלמיד, עזוב אותו, אולי הוא בכלל לא מוסלמי, ולהיטפל אליו זה לא שונה מלהיטפל לילד היהודי היחידי בחו"ל, יש לך בעיה עם האיסלם, כל עוד הוא לא צועק איטבח אל יהוד ורק מנסה להשתלב, עזוב אותו ותתמקד בעיקר, אבל אם אתה רוצה לרדת לרמה שלהם, תפדאל...
אֹהד:
--- ציטוט של: Taren על ספטמבר 05, 2007, 10:14:32 ---אתם שוכחים כמה דברים, אתם מנסים להפריד בין נוצרים לערבים אבל כרגיל אתם מחמיצים את העיקרון, ערבים נוצרים, אמנם הדבר הראשון שעולה בראש זה מוסלמי כשמזכירים ערבי, בישראל יש כמה עשרות אלפי כאלה לא? מה עושים איתם?
בעניין התלמיד, עזוב אותו, אולי הוא בכלל לא מוסלמי, ולהיטפל אליו זה לא שונה מלהיטפל לילד היהודי היחידי בחו"ל, יש לך בעיה עם האיסלם, כל עוד הוא לא צועק איטבח אל יהוד ורק מנסה להשתלב, עזוב אותו ותתמקד בעיקר, אבל אם אתה רוצה לרדת לרמה שלהם, תפדאל...
--- סוף ציטוט ---
ואתה חושב שהנוצרים הערבים יותר טובים ? עזמי בשארה הוא נוצרי...נו, רואה מי מייצג אותם .
Taren:
עכשיו זה עניין חלוק, בשארה הוא אולי נוצרי אבל אם אני זוכר נכון הוא לא שייך לאותו זרם שמאלני-סוציאליסטי? העובדה שהוא נוצרי לא משחקת תפקיד גדול כשזה מגיע לפאן ערביזם, אני חושב שרוב הנוצרים בארץ מבינים בדיוק איך העתיד שלהם יראה תחת שליטה איסלמית, רק תביט אל עבר הקופטים במצריים או הנוצרים בלבנון והשטחים, זה מין מזוכיסטיות שכמה נוצרים לוקים בה אבל ברגע שהם חוטפים סטירה ורואים בדיוק איך החיים נראים מעבר לגבול תתפלא עד כמה לא איכפת להם לחוש כאזרחים סוג ב' בישראל, לדבריהם..
אז אתה מציע טרנספר גם לנוצרים? זה די הורס את כל הטיעון שלכם למוטיב דתי איסלמי... לכו תסבירו לחבריכם הפאנטים הנוצרים, אה רגע, הם בעצם נוצרים לבנים אז אני חושב שהם לא מסוגלים להבדיל בין ערבי נוצרי לערבי מוסלמי, טריילר טראש מישהו?
צפירת השכמה תבוא לנוצרים ברגע שאל קעידה בעזה ידאג להרס של כמה כנסיות וכריתת ראשים.
אֹהד:
עזמי בשארה הוא מבל"ד, שזה הימין הקיצוני הערבי ....
ויש מעט מאוד נוצרים ערבים שמתנגדים למוסלמים, אלה שמתנגדים אכן יודעים מה מצפה להם .
ו.....כנראה שנאלץ לטרנספר את רוב הערבים בארץ, בלי קשר אם הם נוצרים או מוסלמים .
הַיְּמָנִי הָאֲמִתִּי:
בס"ד
אני דווקא מכיר ערבים נוצרים,ואחת מהם היא ספקית הנרגילות שלי.
ואוהד,הוא סתם מניאק,רוב הערבים הנוצרים לא סובלים ערבים מוסלמים וההפך.
והנוצרים יותר אנשים.
כך שעל המוסלמים אי אפשר לסמוך,אבל הנוצרים...
כבדהו וחשדהו...
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה