חדשות ודיונים > ארכיון דיון כללי

האמת על כת הקראים - סרט חדש (30/08)

(1/6) > >>

חיים בן_פסח:
ביוטוב:

בפליקס: http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1860036

אנא דרגו, הצביעו, בחרו כמועדפים, והגיבו לסרטונים ביוטוב ובפליקס.

אֹהד:
חיים אני קראי, וזה בכלל לא בסדר בעיני הסירטון הזה .
כמו כן, ענן בן דוד הוא לא מנהיג הקראים כי עם כת שהמציא בשם ענניים, על שמו, שבסופו של דבר פרקו מעליהם את האמונה שישו ומוחמד הם הנביאים של הערבים ושל העמים האחרים ונטמעו בקראים, הקראים הם האיחוד של כל הכתות שלא האמינו בתושב"ע (חוץ מהפרושים, שמנו רק 6000 איש) ושמרו על ציביונם עד המאה השמינית ובסופו של דבר אוחדו עם הקראים שהיו הפלג הכי קיצוני בפלגים שהנהיג ענן בן דוד (שכאמור אמונתו הייתה שונה בנושא ישו ומוחמד, אך אמונתו בקשר לתושב"ע הייתה זהה) .

ד"א, ה"כת הבוגדנית הזו" בהתחלה גם קצת פגע בי .

אשמח לקבל תגובה ממך, חיים .

סבבתיק:
אשרייך חיים סרטון חשוב.
עם כל הכבוד אהד אתה נשמע לי כמו אחד שמתקרב לדת אבל הרעיונות של "אסור לעשות הרבה בשבת" וכו' לא מצא חן בעיניו אז הוא החליט להיות קראי.
עצבן אותי מאוד בנושא הקודם איך אתה מעז לצאת נגד חז"ל,שזה חטא חמור.

חיים בן_פסח:
אהד, עשיתי את הסרטון הזה כי אני אוהב אותך כאילו אתה הבן שלי. ואני מנסה להציל אותך מהכת הבוגדנית הזאת. כן הבוגדנית.

דוד בן ענן כן מוכר כמייסד של הכת, ואין קראים שמגנים את הבוגד המרושע הזה שכתב והטיף שישו ומוחמד ימש''ו היו "נביאים" חס וחלילה.

אהד, בא''י כשהבוגדים האלה מנסים למשוך יהודים לכת, הם טוענים שהם לא מסכימים עם המייסד שלהם שישו ומוחמד היו "נביאים". אולם הם לא מגנים את הבוגד המנוול הזה כי הם לא יכולים. הרי אם הם יגנו את הבוגד שאיחד ואירגן אותם, זה יהרוס את כל הבסיס השיקרי שלהם.

אֹהד:
סבבתיק, לא הבנתי למה התכוונת בקשר לשבת.
וביקרתי את חז"ל, זו זכות, לא קיללתי אותם או משהו, אני עדיין מכבד אותם מכיוון שהם היו מאוד חכמים בפירושים שלהם לתורה ..

--- ציטוט ---אהד, עשיתי את הסרטון הזה כי אני אוהב אותך כאילו אתה הבן שלי. ואני מנסה להציל אותך מהכת הבוגדנית הזאת. כן הבוגדנית.

דוד בן ענן כן מוכר כמייסד של הכת, ואין קראים שמגנים את הבוגד המרושע הזה שכתב והטיף שישו ומוחמד ימש''ו היו "נביאים" חס וחלילה.

אהד, בא''י כשהבוגדים האלה מנסים למשוך יהודים לכת, הם טוענים שהם לא מסכימים עם המייסד שלהם שישו ומוחמד היו "נביאים". אולם הם לא מגנים את הבוגד המנוול הזה כי הם לא יכולים. הרי אם הם יגנו את הבוגד שאיחד ואירגן אותם, זה יהרוס את כל הבסיס השיקרי שלהם.
--- סוף ציטוט ---
חיים, אף אחד לא קירב אותי או הטיף לי להתקרב, זה היה מיוזמתי . וסמוך עלי, אם משהו לא ייראה לי נכון בדרך שלהם אני אצא משם מאוד מהר .

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

עבור לתצוגת גירסה מלאה